Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

Dartagnan

samsunmania

Yerine Ömür oynar artık.
Hay allahım ya.taş gibi adam. samsunspor aşığı. Daha ne istiyorsunuz?

jean

icime dogdu boyle olacagi vardir bir bildikleri illaki alinsa iyidi yinede

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 07 June 2010, 23:11:55
Yerine Ömür oynar artık.

furkan5534

Adam 15 gundur kımse aramadı dedı.kapatmıs Samsnspor defterini  >:( >:( >:(

Jnr.Serkan

bugün erkut tutuyla menejeri görüşcekmiş ya olcak ya olmıcakmış...umarım doğrudur ve anlaşırlar .:.:.

alperen

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 07 June 2010, 23:11:55
Yerine Ömür oynar artık.

tamam işte SAMSUNSPOR aşığı olması yeterli alınmaması için...

55.hakan

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 08 June 2010, 11:58:03
bugün erkut tutuyla menejeri görüşcekmiş ya olcak ya olmıcakmış...umarım doğrudur ve anlaşırlar .:.:.
görüşme olması bile yeter benim için inşallah görüşecekleri haberi doğrudur

YaşarDoğu

İnanalım mı , imza atılmadan inanmam.

Gorkem

celebi

KareAs55

İlk defa bu sayfada yüzüme tebessüm geldi  :)

Dartagnan

celebi abi alıntı yapmanın keyfı de bı baska yaaa:D:DD

Ertuğrul Sağlam

mehmet yılmaz

AlıntıŞenol'da sevindirici gelişme

08 Haziran 2010 / 10:56
Yaklaşık 15 gün boyunca Kırmızı-Beyazlı ekipten görüşmek için haber bekleyen ve geçen bu sürede hiç bir gelişme yaşanmaması üzerine Samsunspor defterinin kendisi için kapandığını belirten Şenol Demirci'yi menajeri Ümit Gürsoy Samsunspor'u bir süre daha be
Tecrübeli futbolcuyla dün özel bir görüşme yapan Menajer Ümit Gürsoy, Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu'yu arayarak Şenol Demirci hakkında bilgi aldı. Yapılan görüşmeler sonucunda İkinci Başkan Erkut Tutu, bugün futbolcu Şenol Demirci ve Menajeri Ümit Gürsoy ile bugün şartları konuşacak.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=41928

Bugün Erkut Tutu ile Ümit Gürsoy görüşeceklermiş ama ben Tutu'nun randevusuna sadık kalacağına pek inanmıyorum. Anladığım kadarıyla Senol'un futbolculuğunu tartışmıyorlar -ki tartışılacak bir yanı olamaz zaten- ama Orduspor döneminden üstünde kalan agresif, özel hayatı kötü gibi imaj yüzünden tereddüt ediliyor. Şenol, gurbetçi bir çocuk, Türkiye'ye 25 yaşında gelmiş, sorunlar da yaşamış. Ama son 3 yılı sorunsuz, dışarıdan göründüğü gibi birisi değil. Yaşadığı sorunlar ise futbol dışı, trafikte vs. :) Para lafı etmeyen, 30 maç ortalamasıyla oynayan bir oyuncu. Bazen ben mi duygusal davranıyorum diyorum ama Oktay ve Turgut gibi iki önemli hücum silahını da vermişken Şenol tam da aradığımız kan değil mi? Üstelik gerçekten de kendisine Rize'nin teklif ettiğinin çok altında bir paraya evet diyecek. O elinden geleni yaptı ama hiç karşılık alamadı, yalnız eğer Oktay'ın boşluğunu dolduracak, hatta üstüne koyacak bir adam bulamazlarsa Şnol'u lmamak çokça kulak çınlattırır!