Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

anlztrk

red_white

Ertuğrul Sağlam

07 June 2010, 13:41:43 #77 Son düzenlenme: 07 June 2010, 13:49:54 6 Ertuðrul Saðlam
Samsunspor defteri benim için kapandı.

Bir süredir Samsunspor'a transferi gündemde olan Giresunsporlu tecrübeli futbolcu, "Yaklaşık 15 gündür Samsunspor yönetiminden veya teknik ekibinden görüşmek için teklif bekledim. Ama beni bu süre zarfında ne arayan oldu ne de soran. Bende geleceğimi düşü
ARAYAN SORAN OLMADI
Şenol Demirci'de şok gelişme. Bir süredir Samsunspor'a transferi gündemde olan Giresunsporlu tecrübeli futbolcu, "Yaklaşık 15 gündür Samsunspor yönetiminden veya teknik ekibinden görüşmek için teklif bekledim. Ama beni bu süre zarfında ne arayan oldu ne de soran. Bende geleceğimi düşünmek zorundayım. Artık bu dakikadan sonra Samsunspor defteri benim için kapanmıştır" dedi.

ANTALYA'YA GİDİYOR
Yarın ailesiyle birlikte Antalya'ya gidecek ve yaklaşık 10 gün kadar burada tatil yapacak tecrübeli futbolcu, "Ben Samsunspor'da olmayı çok istedim. Ama demek ki yönetim ve teknik ekip beni kadrolarında düşünmüyorlar. Ben yapacağımı yaptım. Bundan sonra Ç.Rizespor, Orduspor ve Göztepe'den gelen ciddi teklifleri düşüneceğim. Sonuçta bende profesyonel bir oyuncuyum" diye konuştu.

Denge

Bankasya liginde Her takımda oynayabilecek kapasitede ve ihticımız olan bir futbolcu olmasına ramen Şenol'un gelmeyi okadar istemesine rağmen görüşme dahi yapılmaması Samsunspor'a ihanettir, ihanettir diyorum çünkü >Samsunpor'un böyle bir futbolcuya ihtiyacı var.

En azından çıkında deyinki, ''Şenol bizim gündemimizde yok'' adam yolunu çizsin, taraftar ümitlenmesin.....

mehmet yılmaz

İnsan en azından nezaketen arar ve "seni kadroda düşünmüyoruz" der... birşey der yani!

erkutdem55

Yeter artık çok sıkıldım.Alın Şenol'u,Cenk'i,Theo Weeks'i,Umut Sözen'i bitsin bu iş.

Ne arıyosunuz,kimi arıyosunuz anlamadım gitti.

Şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok ki.Futbolcular belli,piyasa belli,gelecek para belli,bu nasıl iştir.

Bence yönetim Süper Lige çıkmak istemiyor,bu sebeple iyi futbolcuları almıyor.Bu iş artık para ile açıklanamayacak kadar mantık dışı hale geldi.

KareAs55

Bu sayfada olumlu haber görebilecekmiyiz acaba ????

FK_SAMSUN

Yönetim ne yapıp etsin, doğru transferler yapıp takımı başarıya ulaştırsın. Geçen senelerdeki gibi play-off için ümitlenip ligde kaldığımıza şükretmek istemiyorum.

özkan

YaşarDoğu

Çok aceleci davranıyorsunuz,Bekleyin transfer sezonu daha yeni başladı. ;)

Ayrıca Şenol gibi amatörde onlarca topçu var.Şenol da kim, yönetime destek olalım, Kule gibiadam aldılar, AMRC mevkinde daş gibi daş...

Yenileri yolda, sabır sabır ya sabır beyler...

sadece55

Ollivanders

İki kanadın dusmus. Ne sol kanadın var ne sag kanadın. Takımda hızlı futbolcun da kalmadı. Neden beklerisiniz ey kafası basmayan yonetici bozuntuları. Adam resmen beyaza imza atmıs sizin kabulunuzu bekliyor. Siz zamanı geldiginde hep kotu sozlerle anılacaksınız.

Kral SAMSUN

alınması lazım bu adamın Bizim SAMSUNSPORA BAĞLI OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VAR NE BEKLİYOSUN GERİ.. Z. YÖNETİM

LisandroLopez

Hüseyin Kalpar bu takımda boşa hocalık yapmaz,mutlaka bir hedef vardır kafasında ve buna göre kadro oluşacaktır.
Şenol Demirci'nin alınmaması benide üzüyor ama vardır elbet bi bilinen diyip umutlu düşünmek gerek.

cem

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 June 2010, 16:03:36
Çok aceleci davranıyorsunuz,Bekleyin transfer sezonu daha yeni başladı. ;)

Ayrıca Şenol gibi amatörde onlarca topçu var.Şenol da kim, yönetime destek olalım, Kule gibiadam aldılar, AMRC mevkinde daş gibi daş...

Yenileri yolda, sabır sabır ya sabır beyler...
abi bu yorumunda espirimi yapıyosun ciddimisin ben anlamadım vallahi....

Burak