Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı

Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim
     Geride bıraktığımız sezonda Giresunspor'un en etkili oyuncularından olan Şenol Demirci, Samsunspor formasını seve seve giyeceğini söyledi.

Geride bıraktığımız sezonda Giresunspor'un en etkili oyuncularından olan Şenol Demirci, Samsunspor formasını seve seve giyeceğini söyledi.2004 yılında Almanya'dan Türkiye'ye dönen, 4 sezon Orduspor, ardından da Diyarbakırspor ve Giresunspor formaları giyen başarılı orta saha oyuncusu Şenol Demirci, artık memleketi Samsunspor için mücadele etmek istediğini söyledi. Kırmızı-Beyazlı yetkililerin menajeri ile temasta olduğunu ifade eden Samsunlu futbolcu, "Samsunspor her haliyle çok büyük bir camia. Ben de bu büyük camiada oynamak için her fedakarlığı yaparım" dedi.

Haber Gazetesi

Şenol Demirci Ve Samsunspor...

Dün bir yerel gazetede Şenol Demirci röportajını okuyunca, epeydir yazmak istedim ama bir türlü fırsat bulamadığım bazı şeyleri yazma gereği duydum. Röportajdaki cümleler gayet açık ve net aslında; Şenol Demirci Samsunspor'a gelmek için sözde değil özde fedakarlıklar yapacak bir futbolcudur.

Şenol'u ilk defa 2005 yılında Samsun'da oynanan Orduspor - Eskişehirspor maçında seyretmiştim. O maçla birlikte Orduspor, Birinci Lige yükselmişti. Biz ise Süper Ligde idik. Şenol 4-0 kazandıkları o maçta 7 numara giymişti ve ben çok beğenmiştim; hatta Zaman Gazetesindeki yazımda da "Samsunsporlu yöneticilerin dikkatini çekmiştir inşallah..." gibi bir şeyler yazmıştım.

Sonra biz de Bank Asya'ya düştük ve Orduspor'a rakip olduk. Şenol, yine iyi oynuyor ve takımını sırtlıyordu. O kadar yürekten oynuyor ve hırs yapıyordu ki, buradaki maçlarda en çok tepki çeken oyunculardan oluyordu.

2008'in yazına geldiğimizde Samsunspor'da yeni bir yönetim oluşmuştu ama hatırlarsınız, öncesinde yaklaşık iki ay kadar ciddi bir boşluk olmuş ve pek çok oyuncu Samsunspor'dan adeta kaçmıştı. İşte herkesin kaçtığı o dönemde bir arkadaşım vasıtasıyla o güne dek hiç tanımadığım Şenol Demirci, bana ulaştı ve açık bir şekilde dedi ki, "ben Samsun'da kalmak istiyorum; Samsunspor'da oynamak istiyorum!"

Meğer Ordulu sandığımız, gurbetçi Şenol bir Samsunlu imiş. Her yaz İlyasköy Mahallesinde geçen çocukluğundan dolayı iyi de bir Samsunsporlu! Başlarda ilk imajından dolayı agresif bir oyuncu olup takıma zarar verebilir mi? diye düşünmüştüm ama tanıyınca gördüm ki, son derece mülayim, sessiz sedasız, sadece topunu oynayan, onu da harbiden iyi oynayan bir isim. Durumu dönemin yöneticilerinden birisine ilettim ve Şenol'la irtibata geçtiler. Sonrasında bonservisini bahane edip almadılar onu; bonservis sorunu çözülünce de "hoca istemedi" dendi. Aynı Şenol, o sezon Diyarbakırspor'a gitti ve sırtına geçirdiği 55 numara ile şampiyonluk yaşadı.

Geçen yaz Samsunspor taraftarıyla halı sahada maç yapıp, üstüne hayalini kurduğu kırmızı-beyazlı formayı geçirdi ama malum transfer tahtası krizi nedeniyle uzun bir bekleyişin ardından, sırf Samsun'a yakın diye Giresunspor'a imza attı. Yine 55 numarayı giydi üstüne... Oradaki performansı ortada, sürekli oynadı; goller attı, attırdı ve tribünlerin en sevdiği oyuncu oldu! Hatta ilk devre içeride oynadığımız Ç. Dardanel maçında da maraton tribünde Samsunspor taraftarı arasında oturmuş, maçı izliyordu!

Türkiye'ye geldiği ilk yıllarda özel hayatına dair bazı sıkıntıları olduğu bir gerçek ama son 2-3 yıldır, evliliğinin de etkisiyle iyice durulmuş durumda. Saha içi performansı oldukça iyi; birçok kulüpten teklif aldığını da biliyorum ama o ne diyor? "Samsunspor'da daha düşük bir ücrete de oynarım!" Sahiden oynar mı? Evet, oynar... Peki niçin? Çünkü Samsun'dan ayrılmak istemiyor, Samsunspor onun hayallerindeki takım! Üstelik, tecrübesi de gösterdi ki, futbolcu öyle ya da böyle parasını zaten alıyor, o yüzden en önemli sorunlarımızdan birisi olan para konusunda da mızıkçılık yapmayacağına eminim. Ayrıca oynadığı her takımda 30 maç ortalaması çıkarmış bir isim Şenol!

Neticede bize de birçok referans ya da talep geliyor. "Falanca takımdan filanca futbolcuyum, Samsunspor'da oynamak istiyorum" diye özetleyebileceğimiz şeyler bunlar. Ben bugüne kadarhiç birisini dillendirip, bir talepte bulunmadım çünkü bilmediğim, izlemediğim kişileri savunmam mümkün değil. Ama Şenol Demirci, sadece benim değil dört yıldır bu ligi takip eden herkesin bildiği, futbolculuk yeteneğini gördüğü bir isim. Ben sadece futbolculuğunun haricinde kalan ve Samsunspor sevgisini ilgilendiren kısmını anlatmak istedim... Zaten iyi futbolcu, bir de Samsunspor'lu olursa ayrıca bir motivasyon sağlayacaktır Şenol'a... Bence Şenol'un artılar eksilerinden çok daha fazla!

Velhasıl, Samsunspor teknik kadrosu nazlanan oyuncular yerine hem gelmek isteyen hem de yetenekleri yüksek olan bir Şenol'u mutlaka düşünmelidir...

Tufan

27 May 2010, 20:29:51 #1 Son düzenlenme: 27 May 2010, 20:31:42 TuFaN55
Şenol'un hala İlyasköyde oturması bile onun ne kadar mütevazi bir insan olduğunu gösterir. İlhan Ummak gibi topçu müsvettelerini hemşehricilikle takıma alanlar ben Samsunporluyum diye bas bas bağıran Şenol Demirci'yi nasıl görmezler veya görmek istemezler anlam veremiyorum.

ChucKeR

ben stilini pek beğenmem gerçi ama şu an her türlü iş yapar tabi takımda. buraya kendisini yamıyo gibi de gözükmesin. her türlü gideri var bu adamın, samsunun verdiğinin fazlasını verenler de olacaktır. önemli olan burayı istemesidir sonuçta.
serkan-celil-cenk , musa-m.nas-adnan-caner biz bu kadrolarla iş yaptık sağdan soldan elin b.bölükbaşı'sı gelecegine bu adam gelsin, bülentten daha yeteneksiz olsa da .

AntZ

Keşke Samsunspor'u bu kadar sevdiğini belli etmeseydi.

YaSeF55

şenol demirci samsunspora seve seve gelirim diyor cenk deseniz öle yanında futbolcuda getiriyor..adnan güngör deseniz samsunsporu özledim diyor (sitede bir çok kişi adnana karşı ama )takımımızın durumu ortada...Bu yönetimin bişiler yapması gerekiyor...Bu oyuncuları kaçırmamız gerekiyor..

orhan

İNŞALLAH YÖNETİM KAPRİS YAPMAZDA ŞENOLU SAMSUNSPORA KAZANDIRIR.GERÇEKTEN BİZE ÇOK FAYDA SAĞLIYACAK BİR FUTBOLCU. ONU DÖRT SEZONDUR TAKİP EDİYORUM VE FORMASINI SONUNA KADAR TERLETEN YÜREKTEN OYNAYAN BİR FUTBOLCUDUR.İNŞALLAH OLUR.ONU ALIRSAK EN İYİ TRANSFERLERDEN BİRİ OLUR.

furkan5534

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 27 May 2010, 20:29:51
Şenol'un hala İlyasköyde oturması bile onun ne kadar mütevazi bir insan olduğunu gösterir. İlhan Ummak gibi topçu müsvettelerini hemşehricilikle takıma alanlar ben Samsunporluyum diye bas bas bağıran Şenol Demirci'yi nasıl görmezler veya görmek istemezler anlam veremiyorum.

yaaa bak gör yönetim bi halt yapmayacak.. bu futbolcuda elden gidicek.. kaç futbolcu var hala benle grşme yapılmıyor diyor.ornek oktay delıbalta.adam kalmak ıstıyorum ancak kımse grsme yapmadı henuz dıyor.turgutun ne olcagı bellı dıl ahmetın de öle..
napmamız lazım şehrın ayaklanması lazımmmm ... ayaklanın samsundaki Samsunspor'lu arkadaslar.. Yoksa bu yönetım aslaaaa görmez bıle bunları.anca amerıkada mac ızler ...  ;) tatil yapar baskan beyfendı

mehmet yılmaz

İsa Turan pazartesi Samsun'a dönecekmiş. Şu an Antalya'da Terfi maçlarını seyrdiyor ve öğrendiğimize göre önümüzdeki hafta Şenol'la ve listeleridenki iğer oyuncularla görüşmeler yapılacakmış. Takım en önemli isimlerinden birisi oaln Oktay'ın elden kaçırıldığı düşünülünce, Şenol onun mevkiinde oynayan bir oyuncu olarak Oktayın açığını kapatabilecek hatta daha çok fayda sağlayabilecek bir oyuncu olacaktır, tabii yine yan çizmezlerse...

Ertuğrul Sağlam

Oktay'ın gittiğine hiç üzülmedim hatta Şenol'u alırsak gittiğine sevinirim, çünkü aynı mevkide oynayan iki direk oynayabilecek adam takıma zarar verirdi...

Serkan

ya şu şenol'u alalım artık.. yeter artık dudaklarımı ısırarak şenol'u rakip takımda izlemek istemiyorum...

sadece55

Sanırım Şenol bu sene artık bizde oynayacak...

jean

bende cok begeniyom diyarbakirdada guzel oynuyordu adamda gelmek istiyor daha ne olsun

SametYılmaz55

adam gelmek istiyorda bizim becereksiz yöneticiler alabilecek mi acaba??gelmek isteyen dünya kadar yetenekli topçu varken gene bütün kalasları toplarlar takıma bunlar

samsunmania

Orta sahaya dinamizm getirecek kaliteli bir futbolcu. Ama yanına bileklerine daha hakim ve dikine daha rahat gidebilecek bir orta saha da şart. İkisi bir olursa tadından yenmez.

mimar55

şenol gelirse oktayın boşluğunu hissetmeyiz cok kart gören bir futbolcuda değil allahtan sakatlık olmazsa 34 mactan fazla oynaya bilir