Yeni Kongre Üyelerine Rozet P.tesi Günü

Başlatan Nuri Asan, 14 May 2010, 22:31:20

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
SAMSUNSPOR SAMSUNSPORLULARIN elinde yükselir...

Bence hiç vakit kaybetmeden internet üzerinden üyeliği bir deneyin,mutlaka size ulaşılacaktır.Samsunmania kardeşimin dediği gibi çok hanımefendi bir Halkla İlişkiler sorumlumuz var.

Plaka konusuna gelince;kendi şehrinin takımıyla değilde başka memleketin takımıyla mutlu olanlar ahmaktır.Havasını solumadığın,maçına gitmediğin,sırf başarıyla,şampiyonluklarıyla İstanbulu tutmak saçmalıktan öte gidemez.

@Serkan kardeşim

teşekkür ederim.İtiraf ediyorum ki uzun zamandır Samsunspor rozeti arıyordum.Ama ne yapıp ne edip 2.rozeti bulmak lazım  ;)

İlk amacıma ulaştım.İkinci amacım ise Bafrada bizans derneklerini kapatmak.Desteğinle oda olacak.

SAMSUNSPOR SAMSUNSPORLULARIN elinde yükselir...
SAMSUNSPORLU doğduk,SAMSUNSPORLU öleceğiz...

Serkan

Müdür ben çok mücadele ettim biliyorsun okurken orda Fenerbahçe derneğine yaptığımız baskın hala konuşuluyordur Bafra'da  yada meydandaki bayrağın kaybolması işallah dediğin gibi onlarda zamanla olur.

Saygılarımla ,

**KaR6**

ne lazım tam olarak üye olabilmek için?

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 May 2010, 00:45:55
ne lazım tam olarak üye olabilmek için?

Müracaat formunu internetten doldur. Okey gelince 124 tl verilecek banka hesabına yatır. İki fotograf ve nüfus cüzdanı fotokopisi gönder. Referans da lazım. Sana değil tabii ki. ;)

**KaR6**

bir geniş zamanda inşallah o zaman.. çok istiyorum ben de..

**KaR6**

tum alanların düzgün doldurulması gerekiyor diyo, almıyo beni :o

brigand

YaşarDoğu

Canı gönülden istediğim kulüp üyeliğine hak kazanmış olan Nuri Asan arkadasımızı tebrik ediyorum.Sadece Samsunspor diyenibilenlerin yeri olacak kulüp ilerleyen zamanlarda inş.Bizde en kısa zamanda başvurumuzu yapalım.

Hakkımızda hayırlısı...

kerem55

Ertuğrul Sağlam

Hayırlı olsun darısı başımıza...

celebi

onur bizi unutma ha. sonra havalara falan girme. mesafe bırakma taraftarla :D

alperen

Recep

cem

hayırlı olsun inşallah başkanda olursun ilerde.....

Nuri Asan

Yaşar Doğu ALLAH razı olsun,tüm siteye tercüman olmuşsunuz.
Kar6 İnşAllah sende üye olursun.Yanlışlık şehir sahip çıkmıyor diyip,klübe üye almayanlarda

Çelebi Hocam;yine tribüne devam,deplasman arabasında bağırmaya devam,Bundan sonra Deplasman otobüslerinde sigara yasak olmayacak ;)

O kadar heyecanlıyım ki dünden beri hala heyacanımı atabilmiş değilim.P.tesi gününü iple çekiyorum.Şu camiaya kongre üyesi olabilmek hayal ötesi birşey.İnşAllah herkeze nasip olur.

Hepinizden Allah razı olsun,Allah gönlünüze göre versin.
Birde takımımız eski günlerine dönebilse...