Gavakspor 7 Bitirdi... :) :)

Başlatan mehmet yılmaz, 14 May 2010, 11:49:56

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

14 May 2010, 11:49:56 Son düzenlenme: 07 January 2011, 18:25:11 samsuni
İnternette dolanırken tesadüfen rastladım bu habere; ilginçmiş...  :P ;D

Alıntı

Gavak 7 bitirdi

Samsun Süper Amatör küme takımlarından Gavakspor, bir maçından daha hükmen galip ayrıldı. İsminin açıklanmasını istemeyen rakiplerini maç öncesi kazanda kaynatıp yiyen Gavakspor'a rakip dayanmıyor. Kulüp başkanı Matador Maraton yaptığı açıklamada, "bizim bir suçumuz yok. Bize futbol maçı var denmedi, "Tirit şenliği olacak" dendi.  Bizim çocuklar da bulduğunu yemiş. Pişman değiliz, yine olsa yine yeriz" derken takım kaptanı Süleyman Doymaz, "Önce 5 tanesini yedik. İşin aslı tam doymamıştık. Sonra baktık ki zaten hükmen yenik sayılacaklar, kadroları eksik. Kalanları da yedik. Yediğimiz rakiplere Allah'tan rahmet diliyoruz. Liberonun tadı bir başkaydı, Terme pidesi tadı vardı" dedi. Forvet oyuncusu Recep El Libeş ise "guleş tutalım dedik, kabul etmediler, biz de tuttuğumuzu yedik, amacımız Gavak'ı Avrupa Kupalarında temsil etmek, Ukrayna ve Moldovalıların tadı bir başka oluyormuş, onları da yiyeceğiz" dedi. Futbol Federasyonu ise olaya el koyamadı, bunun yerine 55 tepsi baklava gönderdi.

AYSİHA

Recep

bakın sayın termeli ve bilumum arkadaşlar lütfen Kavak ismini ağzınıza alırken daha dikkatli olun sonrasına karışmam :D :-X ;D

veis

kavak isminde dikkat edilecek bir husus bulamadım ama recep abiye hürmeten dikkat etmekde fayda var :D

YaşarDoğu

Recep

veis

babasamsunlu

En büyük Atakum başka büyük yok :):) :P :P :P

YaşarDoğu

Atakumda büyüdüm ama sonuna kadar Kavak.

Yaban ellerin değmediği, değemediği   :D saf ve yetim kalan kalan yegane ilçe Kavak :'(

veis

samsun HAVZADAN başlar o kadar

mehmet yılmaz

Fraksiyonlara ayrılmaya gerek yok beyler,

Maraton'un "Gavakizm" ilkesi ve

Vatan, Samsun değildir Samsunlulara, bilmem ki ne yapak?
Vatan, hayallerin başkentidir; Forza Gavak...

şiirine aldanmayın...   :P :o :-*

celebi

Recep

Forza Gavak Forza Maraton  ;D :D >l< :-*

**KaR6**

Ne kadar kavaklı varsa.. selam olsun ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 14 May 2010, 15:43:04
Forza Gavak Forza Maraton  ;D :D >l< :-*

her türlü samsun bölücülüğüne
oburluğa
kaz katliamına karşı
mücadelemiz sonuna kadar sürecektir
son matadorist de elini eteğini çekene kadar
yılmayacağız, yıkılmayacağız...  8)

kahrolsun gavakizm
kahrolsun rejim düşmanı   ;D matador

YaşarDoğu

Kavak a girişler bedava , müze  karta gerek yok :-* 8) .:.:.