2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

cem 55

Alıntı yapılan: Tamer55 - 06 August 2010, 12:39:28
Menejer Ümit Gürsoy Diallo yla birlikte Almanya Frankfurt takımında forvet Oynıyan Varol Akgöz üde getirmiş Samsundaki Çalışmalara katılıp denenecekmiş 23 yaşında 1,81 boyunda olan Varol santrafor oynuyormuş Ümit Gürsoy çok iyi bir futbolcu diyormuş.

evet dün dialloyla birlike maçı takip ediyordu insallah iyi futbolcudur da yararlı olur kampta bjk a2 takımından aldıgımız emre yoktu 2 günde izleyemedik kendisini ne maçta ne antremanlarda acaba geri mi gönderildi hiç bilgide alamadık teknik ekipten maçı beraber takip ettigimiz sebatlı oyunculardan biri ben defans oynuyorum geçen sene karşılıklı oynadık çok kuvvetli bi oyuncu aradaşlarına pozisyon yaratmayı sever iyi transfer samsunspor için diyordu.

jean

ıns bır suprız olurda alırız cenkı

Mert

Cenk gelmez arkadaşlar boşu boşuna ümitlenmeyelim.Kaldı ki cenk paradan fedakarlık yapıp samsuna gelecek.Adam istediği parayı veren kulüp bulamıyor şuan.Biz züürtleri oynuyoruz.Gerçi o kadar adam transfer ettik.Ama bu adam gelmez.

berusa55

AlıntıVe Diallo geldi
06 Ağustos 2010 / 13:50

Kırmızı-Beyazlı ekip, aradığı stoperi buldu. Bir süredir görüşme halinde olunan Bradley Diallo, kampın son gününde Kartepe'ye gitti. Menajerleriyle birlikte teknik ekiple görüşen Diallo'nun Pazar günü Samsun'daki çalışmalara katılacağı açıklandı
ÜMİT GÜRSOY'UN ÇABASIYLA
Samsunspor, stoperi Bradley Diallo'ya kavuştu. FİFA Lisanslı Menajer Ümit Gürsoy'un büyük çabaları sayesinde ikna edilen Olimpic Marsilya'nın 20'lik yıldızı Bradley Diallo kampın sonun gününde Kartepe'deydi. Yeni takımının Sebat ile oynadığı hazırlık maçını izleyen Diallo, Samsunspor teknik ekibiyle tanıştı. Kırmızı-Beyazlı ekibin Diallo bugün Samsunspor ile resmi sözleşme imzalayacak.

VAROL DENENECEK
Öte yandan santrafor arayışını da sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip, yine Menajer Ümit Gürsoy'un önerdiği ve Almanya'nın Frankfurt takımında forvet oynayan Varol Akgöz'ü de kampa getirdi. Bu oyuncu Samsun'da bir süre denenecek ve eğer Kırmızı-Beyazlı ekibin Kalpar olumlu rapor verirse sözleşme imzalayacak. FIFA Lisanslı Menajer Ümit Gürsoy, her iki oyuncuya güvendiğini söyledi. Özgür KALANBAK

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=44460

babasamsunlu

Haydi bakalım hayırlısı inşallah..
Ümit bu sene Samsunsporumuza Zenkeyi kazandırark çok iyi bir iş yaptı..Diallo konusuna gelince hiç izlemedik ama Ümitin kötü birini getirmiş olabileceğini düşünmüyorum..Bu gurbetçi kardeşimizde iy çıkar inşallah..

GurbetciFanatik

su formali zencinin yaninda  mavi tshirtli zenci var o nasil ?
Deneselermi acaba  :D :D :D

nomak55

STOPER'mi transfer edecekler yaw sizde herkese salça oluyorsunuz he :) Allah korusun yakında hatunalrıda takımda oynatmaya kalkarsınız

radikal-fma

yahu ben anlamıyorum cenke atıp tutan arkadaşlarımız var  yönetim istedi de cenk gelmedi mi? o da samsun değilse başka takıma gidecekse hakkı olan parayı istiyor unutmayın Cenk işler şu an lig lerde faal top oynayan en golcü oyuncu o kadar olsun adam zaten 1-2 sene daha oynar akarken dolduracak siz çalıştığınız işlerde bedevamı çalışıyorsunuz

celebi

benim tanıdığım cenk parayı çok sever be kardeşim

radikal-fma

celebi

ben de fakat o kadar para kazanmış ve kendisine bildiğim kadarıyla rize trink 450 vermiş. ve demiş ki bu sen benim son imzam demiş. ama orada burada atıp tutuyor ben Samsunsporluyum diye. ben bu işi biliyorum diye. sanki hiç para kazanmadı da rizeden alacağı paraya ihtiyacı var. neyse bize gelmeyeceğine göre sorun yok ;)

FaTiH_HaN

Parayı kim sevmez tabiki sevecek burda bi sorun yok. Ama Samsunluyum Samsunsporluyum diyorsa Samsunsporu paradan önce bilecek son imzasında vurgun yapma düşüncesi yerine son imzasında Samsunda baş tacı edilmek için Samsunspora gelecek.
   Farklı bi açıdan bakarsak. Şimdi Cenk Samsunspora gelse fedakarlık yapıp başarılı bir sezonun ardından süper lige çıksak o motivasyon ve güvenle Samsunsporda hocalığa kadar gider ömür boyu Samsunspordan ekmek yer. Uzun vadede para kazanmak istiyorsa Samsunspora muhtac olduğunu düşünüyorum. Önceden bizim Cenke ihtiyacımız vardı yokluktan ama artık Cenkin Samsunspora daha çok ihtiyacı var.Benim düşüncem.

maço

biz her mac cenki tribune cagırıp samsun seninle gurur duyuyor diye bagırırsak olacagı bu.cepte gorur her zaman bizi.Alt tarafı futbolcu klupten buyuk degılya.baksın dalgasına gitsin 600 700e nere imzalıyosa imzalasın gundemimizde bile olmamalı

sadece55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 07 August 2010, 00:21:53
   Parayı kim sevmez tabiki sevecek burda bi sorun yok. Ama Samsunluyum Samsunsporluyum diyorsa Samsunsporu paradan önce bilecek son imzasında vurgun yapma düşüncesi yerine son imzasında Samsunda baş tacı edilmek için Samsunspora gelecek.
   Farklı bi açıdan bakarsak. Şimdi Cenk Samsunspora gelse fedakarlık yapıp başarılı bir sezonun ardından süper lige çıksak o motivasyon ve güvenle Samsunsporda hocalığa kadar gider ömür boyu Samsunspordan ekmek yer. Uzun vadede para kazanmak istiyorsa Samsunspora muhtac olduğunu düşünüyorum. Önceden bizim Cenke ihtiyacımız vardı yokluktan ama artık Cenkin Samsunspora daha çok ihtiyacı var.Benim düşüncem.

doğru diyosun fatih o yönden yaklaşırsan öyle ancak Profesyonel futbolcu bu ve son volesini vurmak istiyodur...Şu aşamada o tecrübedeki adam piyasası varken bedavaya oynamaz....

Burak

diallo da bir sıkıntı varmış gazetelere göre