2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

çarşambalı-55

cenk gerçek samsunsporluysa üstte 600 bin lira verip oynasın >:(

eLLis

2 deneyimli kalecimiz var bu konuda rahatım ama kılıçarslan yedekliği kabul ediyormu ya da ahmet şahin ikisi olgun davranmalı

lucarelli

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 16:57:55
Hakkatten ya..Tzemantayı  al takıma 20 den aşşa atarsa gel yanıma ..off off :(

Bence de en az 20 atar ama bize yedirmezler. Keşke alabilsek...

Castiel

04 August 2010, 22:43:59 #2868 Son düzenlenme: 04 August 2010, 22:49:54 Castiel
Alıntı yapılan: eLLis - 04 August 2010, 21:35:27
2 deneyimli kalecimiz var bu konuda rahatım ama kılıçarslan yedekliği kabul ediyormu ya da ahmet şahin ikisi olgun davranmalı

bencede bu sorun sezon icinde huzursuzluk yaratabilir.2side bank asyanın üst düzey kalecilerinden

Ertuğrul Sağlam

Tazemeta basından okuduğuma göre Bankasyada oynamak istemiyormuş....

sadece55

Tazemeta zaten bank asya golcüsü değil

celebi

ne tazematası ya . her gün farklı haber ve farklı kişiler Allah sıonumuzu hayırlı kılsın inşaallah

SerhaT55

05 August 2010, 00:27:34 #2872 Son düzenlenme: 05 August 2010, 00:30:18 Serhat
Ankaragücü'nde sakatlık şoku

Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Ankaragücü'nde sakatlık şoku yaşanıyor. Ankaragücü'nde kaleci Stefan Senecky ve orta saha oyuncusu Umut Sözen'in sakatlıkları nedeniyle 6 hafta sahalarda uzak kalacağı öğrenildi.

celebi

bizimle alakasını anlamadım ben bu haberin. umut sözen için mi yazdın buraya

babasamsunlu

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..kötü olmuş..Turguta yarayabilir bu iş :D :D Kesin o inbe sakatlamıştır bunları :D :D

Tiryakiler55

benmi yanli$ anladim yoksa ankaraspor bu sene hicbir ligde oynayamicakmi ?? bu taktirde oyunculari nolacak ? bize düsermi 1-2 faydali oyuncusu ?

kaptan 55

kapatılan ankaraspor çok iyi oyuncular almıştı en azından şunlardan bilal'ı kapsak çok işimize yarardı.

nomak55

Beyler birşey soracam bu cihan aslan ne iş deneniyor diye yazıyor.Savunmaymış alınan bi bilgi varmı beğenmedilermi?

Burak

belki düşer birşeyler bize de a2 takımları bile olmayacak ankaraspor'un komple askıya alınmış tff üyeliği çok güzel oldu onlara m.gökçeğin babasının çiftliği değil futbol liglerimiz ama ankaragücüne güçleri yetmiyor en azından onlar da para cezası almalıydı geçen seneki olaylardan ötürü böyle durumlarda köklü olan takım düşürülmüyormuş .ayan beyan ortak takım gibiydiler biz bile ankaragücüyle anlaşıp ankaraspor ve bugşaş takımlarından oyuncular aldık.

kaptan 55

dün gece diallo takımın kamp yaptığı otele yerleşmiş.işin ilginç tarafı onunla birlikte siyahi bir futbolcu daha gelmiş.ama kimmiş,hangi bölgede oynuyo kimsenin bir bilgisi yok.ayrıca geçen senede denenen gurbetçi bir sol bek varmış o da kampa katılmış.