2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Ant55 - 04 August 2010, 10:57:33
Kalsın ben almayayım, çizgiyi sağına alıp gitmeye alışkındır o, bizim kaleyi bulur sonra  :)

hahahaha :D :D yok yok afrikalılar her türlü oynar kardeşim..Sağ sol fark yapmaz görmüyormusun ferrari gibi adam :D :D

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 10:54:42

Sağda oynayabilen inbe solda da oynasın işi ne :D :D
sevgili yönetici
küfürlü yazılar yazarak sitenin ahlakını bozan bu arkadaşın sürekli non stop edilmesini istiyorum siteden atılmasın her şeyi okuyabilsin ama yazamasın yazamadığı içinde çıldırsın :D :D :D ;D

babasamsunlu

hahahahhah :):) recep abi vallaha yapılsın... olmuyor böyle bu ne kadar sövüşgen bi adam ya :D :D

erkutdem55

Maalesef D R çıktı.Takımda bir sürü savunma adamı var,solda kim oynayacak belli değil.Ben savunma kısmını bıraktım artık rotasyon sağlanır,birileri oynar.Çok sıkışırsan Sezer var,iş yapar.

Santrafor,Santrafor,Santrafor,Allah rızası için en az 12-13 gol atacak bir santrafor.Tek ihtiyacımız olan santrafor.Buradan adı güzel,kendi soru işareti olan Erkut Bey'e sesleniyorum.Lütfen bir forvet alın.

babasamsunlu

hahahahha :D :D adı güzel derken :D ne demek istiyorsunuz sayın erkut bey :D :D
Bi adamı seviyorsanız herşeyiyile seviniz..sevmiyorsanız hiç birşeyini sevmeyiniz..
şşiii ayık olunuz  :D :D :D

AntZ

Alıntı yapılan: recep55 - 04 August 2010, 11:01:14
sevgili yönetici
küfürlü yazılar yazarak sitenin ahlakını bozan bu arkadaşın sürekli non stop edilmesini istiyorum siteden atılmasın her şeyi okuyabilsin ama yazamasın yazamadığı içinde çıldırsın :D :D :D ;D

Ben gerekli mercilere başvurdum, üşenmeyelim hepimiz şikayet edelim, herkes 1 dakikasını ayırsın mesaj yazsın lütfen, attıralım bu adamı  zzzzz

babasamsunlu

:):) recep abi verdin ateşi,yaktın bizi :D :D

Neyse diğer çakma nickimle devam ederim artık ne yapayım :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 11:11:23
:):) recep abi verdin ateşi,yaktın bizi :D :D

Neyse diğer çakma nickimle devam ederim artık ne yapayım :D :D

sayın ant55 arkadaşın ıp adresi tespit edilerek,çakma nickleriyle beraber siteden sürülmesini talep ediyorum.Hatta hazır elinizi atmışken bilgisayarını da çökertin lütfen.

babasamsunlu

Terbiyesiz..gücün yetiyorsa sen  yap :):):)

Serkan

55.hakan

A2 takımının sağ beki Marsilya'nın

babasamsunlu

ya fm de değişik mevkilere antranman yaptırıp adamın mevksini değiştiriyorduk..Bunuda sol bek antrenmanı yaptırsak iyi olmamı be :):) 8) 8)

nomak55

http://a.imageshack.us/img696/8770/diallo2.jpg

http://a.imageshack.us/img413/9236/diallo.jpg

Ben bunu fm 2010 dan baktım adamın orjinal mevkisi sol bek gerekirse sağ bekte de oynayabiliyor.Adamın özelliklerinden de bahsedeyim fm de yazana göre birazcık
Adam kuvvetli bir bek yazıyor aynı zamanda kararlı bi kişiliği var buda kolay kolay pes etmeyen çalışkan bir yapısı var
özelliklerine gelince ileride gelişecek bi fubolcu olarak görünüyor.Ayrıca fiziksel özellikleride yeterince iyi kısaca iş görür gerektiğinde stoper bile oynar bu adam

eLLis

Ankaraspor ihraç edilelebilir bugün belli olacak.Kaptanları Tayfun Türkmen hem santrafor hem defans oynayabiliyor tam bize göre işte bir taşla iki kuş vurabiliriz tecrübeli hemde

55.hakan

Alıntı yapılan: eLLis - 04 August 2010, 11:26:03
Ankaraspor ihraç edilelebilir bugün belli olacak.Kaptanları Tayfun Türkmen hem santrafor hem defans oynayabiliyor tam bize göre işte bir taşla iki kuş vurabiliriz tecrübeli hemde
Ertuğrul Sağlam gibi desene  :D