2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

celebi

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 August 2010, 01:07:44
Caner Çolak'ın forma şansı bulduğu yerde Gökhan'a da bir şans verilmeliydi.
Caner'e verilen şans gökhan'a verilseydi çok daha farklı olurdu İnşaallah o şansı da verirler ne diyeyim

erkutdem55

Marsilya'dan stoper Diallo ile anlaşılmış,bugün kampa katılıyormuş.9 maçta oynamış Marsilya'da.

lucarelli

Araştırsalar altyapı adam kaynıyor ama nerde.....

AntZ

04 August 2010, 10:32:50 #2809 Son düzenlenme: 04 August 2010, 10:46:24 Ant55
Alıntı yapılan: erkutdem55 - 04 August 2010, 08:59:34
Marsilya'dan stoper Diallo ile anlaşılmış,bugün kampa katılıyormuş.9 maçta oynamış Marsilya'da.

Haber için teşekkürler, sol bek dışında önemli problemimiz kalmadı gibi duruyor.

Vatandaş bu;

Bradley DIALLO  

Doğum Tarihi / Yeri:  20.07.1990 / Marseille
Pozisyon : Defans
Boy / Kilo : 1.83 / 74kg

http://www.om.net/en/Teams/203002/Effectif_Reserve/1750/DIALLO

babasamsunlu

OOOO yağuşuhluymuş :D :D

Şaka bir yana valla ben bu sene takımdan iyicene ümitlendim...Çıkarız herkese çakarız :D :D

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 10:37:27
OOOO yağuşuhluymuş :D :D

Şaka bir yana valla ben bu sene takımdan iyicene ümitlendim...Çıkarız herkese çakarız :D :D

Abi yakışıklılıkla olsaydı senin gibi taraftarımız varken şampiyonlar ligi kupasını almamız lazımdı   :D

babasamsunlu

04 August 2010, 10:47:58 #2812 Son düzenlenme: 04 August 2010, 10:49:32 babasamsunlu
hahahaha :D :D iltifat ediyorsunuz :D :D
Benim gbi tarafatarınız varsa anca soluğu karakolda alırsınız.. :D :D

Her maç şiddet ve sövgü dolu eylemler yüzünden alacaklar bi gün içeri ama bakalım ne zaman :D

Serkan

terbiyemiz bozuluo stadda akan abinin yanında (=

Ertuğrul Sağlam

*Kadıköyspor, Gençlerbirliğine  1 tane futbolcu verdi, 3 tanede deneme kampına gönderdi.
*Özkan Sümer trabzon adına İlkadım BldSpor'dan 1 tanesi şuan Samsunspor kampında olan Oguz Üstünel olmak üzere 2 tane daha futbolcu takip ediyordu sonuç ne oldu bilmiyorum.
*Pınarspor'danda Süperlig takımlarının takip ettiği iki çocuk vardı onlarında akıbeti hakkında bilgim yok.

Ve daha bizim bilmediğimiz nice gençler Samsun'dan kaçarcasına gidiyor.
Bu geçlerin Samsun'dan kaçarcasına gitmesinin enbüyük suçlusu ise altyapı ve amatör kulüplere yeterince destek ve değer vermeyen Samsunspor yöneticilerinin. Burda yönetimi suçlarken İlkadımbelediyespor'u ayrı tutuyorum onlardan.
İlkadım'ı ayrı tutmamın sebebi birebir şahit olduğum bir konudan dolayı sebebini buradan açıklayamayacağım çok büyük bir ÇAKAL'lık var İlkadımbelediyespor'da. şunuda burdan söylüyorum inşallah dediğim çıkmaz ben yanılırım, eğer Oğuz Üstünel beğenilip Samsunspor kadrosuna dahil edilmek istenirse onu Samsunspor'a almak çok kolay olmayacak veya vermeyecekler!....

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 10:47:58
hahahaha :D :D iltifat ediyorsunuz :D :D
Benim gbi tarafatarınız varsa anca soluğu karakolda alırsınız.. :D :D

Her maç şiddet ve sövgü dolu eylemler yüzünden alacaklar bi gün içeri ama bakalım ne zaman :D

Asıl son 5 yılda yapılanlar karşısında senin saydıkların icraat makamı için iltifat abicim  :)

Bu arada Marsilya'nın sitesinde bu vatandaş için sağ bek yazıyor, deli gibi sol beke ihtiyacımız varken yabancıyı sağ bek alıyoruz, ne iş?  :o

babasamsunlu

Deli gibi solda oynatırız biz bunu o zaman :D :D :D

Sağda oynayabilen inbe solda da oynasın işi ne :D :D

erkutdem55

Başka bir sitede de bu adam için sol bek yazıyor.FM oynayanlar bir zahmet baksınlar,en sağlam data o adamlarda  :)
İnşallah adam  D  RCL  çıkar  ;D

babasamsunlu

AntZ

04 August 2010, 10:57:33 #2819 Son düzenlenme: 04 August 2010, 10:59:21 Ant55
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 10:54:42
Deli gibi solda oynatırız biz bunu o zaman :D :D :D

Sağda oynayabilen inbe solda da oynasın işi ne :D :D

Kalsın ben almayayım, çizgiyi sağına alıp gitmeye alışkındır o, bizim kaleyi bulur sonra  :)

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 04 August 2010, 10:56:14
Başka bir sitede de bu adam için sol bek yazıyor.FM oynayanlar bir zahmet baksınlar,en sağlam data o adamlarda  :)
İnşallah adam  D  RCL  çıkar  ;D

http://www.om.net/en/Teams/203001/Effectif_Reserve

En resmisi bu  :)