2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

eLLis

Agbetu ve savaş gol özürlü arkadaşlar bu şekilde çok saç baş yolarız gibime geliyor.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: eLLis - 28 July 2010, 15:45:47
Agbetu ve savaş gol özürlü arkadaşlar bu şekilde çok saç baş yolarız gibime geliyor.

Yine saci olanlarin sac yonma lüksü var , ya kel olanlar neyapacak.
:D :D :D :D :D :D

babasamsunlu

Mevcut topçulara baktığımızda böyle bir durum ortaya çıkıyor.Forvet yetersiz saç baş yolarız yorumuna bende katılıyorum..ama bu kadroya Cenki bi koyabilsek o zamanda bence bırak ilk 2 yi direk 1. sırada çıkacak bir kadro ortaya çıkıyor... Ahmet Şahini göndercek olan bir yönetim olumsuz sonuçlar yaşanırsa (Allah korusun) eğer o koltukta çok zor durur bence Fatih kardeşim.

beşnumara

kel olanlar değil bir kısım saçı olmayanlar ;D
Bir kısım saçı olmayanlar da tırnaklarıyla kafasına faça atar artık :D Ben tribünde olmayacağıma göre benm için sorun yok :)
zaten gittiğim maçlarda da şansıma galip geliyoruz

LisandroLopez

Turgay'ın yedek kalmasına ben pek ihtimal vermiyorum doğrusu.. Gerek sağ bek,gerek ön libero,gerek stoper oynayabilen bi oyuncu çünkü.

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 July 2010, 15:51:17
Mevcut topçulara baktığımızda böyle bir durum ortaya çıkıyor.Forvet yetersiz saç baş yolarız yorumuna bende katılıyorum..ama bu kadroya Cenki bi koyabilsek o zamanda bence bırak ilk 2 yi direk 1. sırada çıkacak bir kadro ortaya çıkıyor... Ahmet Şahini göndercek olan bir yönetim olumsuz sonuçlar yaşanırsa (Allah korusun) eğer o koltukta çok zor durur bence Fatih kardeşim.
bu karoya cenk gelirse 25. hafta şampi... olurmuyuz abi :D ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 28 July 2010, 15:52:14
Turgay'ın yedek kalmasına ben pek ihtimal vermiyorum doğrusu.. Gerek sağ bek,gerek ön libero,gerek stoper oynayabilen bi oyuncu çünkü.

Bende çok beğeniyorum turgayı yalnız eğer defansın göbeğine yapacağız dedikleri 2 transferi yaparsalar ben kadroda yer bulamadım Turgaya..Yalnız hoca biraz aklını kullansa bence sol beke monte edebilir..Bencede kesinlikle yedek kalmaması gereken bi oyuncu..Murat Hakan Anıl üçlüsünün arasında zor bence yer bulması..Dediğim gibi defansa 2 transfer birden yaprsalar göbektede  zor olur..Sağ bek Ademin himayesinde geçer yine..Bir tek sol bek için yer kalır bence ki orada a başarılı olur diye düşünüyorum..

Ertuğrul Sağlam

Ahmet Şahin
                                      Kılıçarslan
                                   Serkan boydak
                                       Emrullah

Adem Alkaşi              Can Özgür             Ersin Veli                  Orhan Taşdelen
                             Kenan Yelek       Hakan Koçarslan            Sezer Sezgin
                            Kemal Tokak        İsmai Hacıhafızoğlu        

Abdülaziz                  Turgay               Hakan Albayrak          Murat Yıldırım             Sercan
Akem Agbetu             Mustafa Gürel                                  Oğuzhan Azgar          Anıl Taşdemir            
Ali Kuleli

Zenke
                                               Savaş  
                                               Caner    

babasamsunlu

O taktikle oynamaz bu hoca serkan..yapılan transferlere bak tam bir 4-3-2-1  dizilişine uygun oyuncular...

beşnumara

Ertuğrul Sağlam

KareAs55

28 July 2010, 16:01:58 #2681 Son düzenlenme: 28 July 2010, 16:04:23 Samsunlu5595
Haydaa Adem sakatlanırsa sağ bek kalmıcak bu kadroya göre

babasamsunlu

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 28 July 2010, 16:01:58
Haydaa Adem sakatlanınca sağ bek kalmıcak bu kadroya göre

Önce azından yel alsın..sakatlanırsa diye düzelt orayı :)
sonrasında ise turgayın iyi oynadığı mevkilerden biride sağ bek onu oynatılar..

beşnumara

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 28 July 2010, 16:01:36
Caner Çolak :)
o caneri ünye veya çoruma kiralarlar.Bu sene takımda duramaz bence