2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 July 2010, 15:34:54
Kardeşim bak şimndi ..Futbolun kuralları hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını şuradan çıkardım..
bu futbolcu geçen sene 5 yıllık mukavele imzalamış lüleburgazla..yani lüleburgaz 5 yıl içinde isterse bu topçuyu istediği kulübe satar..Futbolcuya sormasına gerek yok..Çünkü o 5 yıllık sözleşşmeyi imzaladığında o futbolcu o kulübün malı olur..Ve o malın bonservisi kendi elinde olmaz..
O yüzden bu futbolcunun kendi tercihi olamaz böyle bir durumda..haa göztepede bastırmış parayı hem bonservisini almış hemde topçuya adam gibi para vermiş..Bu işten ekmek kazanan adamda 5 yıllık mukavele ile kendi geleceğini garantiye aldı diye adamı çarmıha germeye kimin hakkı vardır ki şimdi..bide yan çizde parayı tercih etti gibi kelimeler tuhaf geliyor bana..sen futbolcu olsaydın mesela ve tek gelirin bu işten olsaydı ne yapardın çok merak ediorum ..

özür  dilerim biladerder tam okumadan atladım lafa  :-[ ::)oyuncuya s nirledim heralde

adige73

bkz.mehmet topuz ali turan olayı bonservisi kayserispor da olan bu futbolculardan mehmet topuz çok istemesine rağmen beşiktaşa değil bonservisini alan fenerbahçeye gitti ali turan da bonservisini alamadığı için gs da oynayamadı geçen sene ve takımında kadro dışı kaldı

Dartagnan

keske okumaz olaydım baslıgı. bundan sonra okuma bıle okumayacagım.Ne guzel moralım yerındeydı.Sımdı yerle bır oldu ....

lucarelli

Transfermarkt sitesine göre Samsunspor'un transferleri aşağıdaki oyuncular. Acaba Hakkı Tomaç'ın bundan haberi var mı veya tranfermarkt sitesinin Hakkı Tomaç'tan heberi var mı?

Hüseyin Öztürk (Cerezköy)
Kilicarslan Kopuz (Altay Izmir)   
Sevdail Selmani (Leverkusen II)
Ali Kuleli (Bugsasspor)
Kemal Tokak (Dardanelspor)
Hakan Bayraktar (Gaziantepspor)
Anil Tasdemir (Ankaraspor)
Ismail Hacihafizoglu (Bafra)   
Fatih Yigitusagi (TeBe Berlin) 
Akeem Agbetu (Sivasspor)
Emrullah Salk (Caykur Rizespor)
Simon Zenke (Straßburg) 

cezayir55

zeytinburnundan gelen oyuncu gozukmuyor

SerhaT55

Zenke imzaladı Agbetu pazartesiye
[ 16.07.2010 ]

Samsunspor'un Fransa'nın Strasbourg takımından transfer ettiği Simon Zenke, dün resmi sözleşmeyi imzaladı. Nijeryalı forvet, bugün takımla birlikte Bolu'ya gidecek. Bir diğer flaş transfer Akeem Agbetu ise kampa pazartesi günü katılacak.Kırmızı- Beyazlılar transferde Simon Zenke'ye de resmi imzayı attırdı. Dün Başkan Vekili Erkut Tutu'yla birlikte sözleşmesindeki pürüzleri halleden Nijeryalı futbolcu, kendisini Samsunsporlu yapan imzayı attı. Bir diğer transfer Akeem Agbetu için ise Basın Sözcüsü Haluk Tan herhangi bir sorun olmadığını ve Nijeryalı oyuncunun pazartesi günü Bolu kampına katılacağını belirtti. Öte yandan Almanya'da bulunan diğer transfer Fatih Yiğituşağı ise Berlin'den Türkiye'ye uçak bileti bulamadığı için Bolu'daki kampa cumartesi günü katılacak.

jean

Transferler fena degil iki saglam Adam daha aldimi tamamdir

samsunspor.co.nr

Hayret,sonunda bir imza atılmış yani.

kaynak ?

AntZ

16 July 2010, 17:40:18 #2063 Son düzenlenme: 16 July 2010, 17:42:50 Ant55
Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 16 July 2010, 17:36:51
Hayret,sonunda bir imza atılmış yani.

kaynak ?

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69393

Ayrıca Samsunspor'umuzla ilgili diğer gelişmeler için aşağıdaki bağlantılara gözatabilirsiniz  ;)

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69389
http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69388

Samsun basını olduğunu iddia eden ŞE-REF-SİZ-LER  >:(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: cezayir55 - 16 July 2010, 17:03:30
zeytinburnundan gelen oyuncu gozukmuyor

İşin ilginç tarafı o listede gözükmüyor ama Samsunspor ile idmana çıkan tek futbolcuda Mustafa Gürel olması (Zeytinburnulu). Diğerlerini henüz Samsunspor eşorfmanları ile görmek nasip olmadı...

GurbetciFanatik

Samsun'da 3 imza
Bank Asya Birinci Ligi'nde mücadele eden Samsunspor, Fransa'nın Strasbourg takımından Zenke, Sivasspor'dan Agbetu ve Altay'dan kaleci Kılıçarslan ile anlaştı. Kırmızı beyazlı yönetim Hakan Bayraktar ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.
Yeni sezon hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesi'nde devam eden kırmızı beyazlı takım transferde atağa geçti. Yeni sezonda amaçlarının Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirten Samsunpor yönetimi, Fransa'nın Strasbourg takımından forvet Simon Zenke, Altay'dan kaleci Kılıçarslan ve Sivasspor'dan Akeem Agbetu ile 2'şer yıllık anlaşma imzaladı. Zenke ve Kılıçarslan Gerede kampına katılırken, Akbetu'nun pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belitildi. Bu arada Hakan Bayraktar ile de görüşmelerin devam ettiğini belirtildi.

http://www.sporx.com/futbol/bankasya/200395/

GurbetciFanatik

Dün isten sonra arkadaslar aradai hadi gel maca gidelim dedi.
Mac Witten Almanyada , bana 45 dakika uzak stad.
Kim oynuyor dedim , Arkadas Trabzonspor - FC Porto maci var dedi.
Tamam gelirim dedim ve ben oraya 5 000 kisisnin arasinda Samsunspor formasiyla gitdim  :D :D :D :D :D

Devre arasi bi abi geldi diyim yasi 50 civari ,
naber samsunsporlu dedi.
Iyidir felan derken sohbet acildi , megersem abim Samsunspor icin gurbetde futbolcu avindaymis.
Daha 2 gün önce görüsmüs Tutu ile , bu abime bile para yok demis  :D :D :D :D :D
Adam kizgindi takimin en iyi 2 oyunculari satdilar diye,
bende uzun lafin kizasi abi netice ney dedim bu sene cikarmayiz SÜPER LIGE dedim.
Abi su lafi dedi bana YÖNETIMDE para yok  >:( >:( >:(

YaşarDoğu

1987 doğumlu Mustafa Gürel 7 sezondur giydiği Zeytinburnuspor forması ile 2007 de proefesyonel imza atmış.Geçen sezon 32 maçta görev almış ve 1 golü var.

celebi

sevgili ilker döktürüyor yine maaşallah

**KaR6**

ugur kıllının transferini anlatayım size ama çok şaşıraagınızı sanmıyorum, çogumuzun tahmin ettiği hikaye..

bedava bir alışveriş zaten söz konusu değilmiş.. iki kulüp bonservis ücretinde anlaşmış ve lüleburgaz bizden alacagı transfer bedeline guvenerek şehire oyuncu davet etmeye baslamış.. ancak söz verilen para bir turlu luleburgaza gönderilmemiş ve gelen futbolculara karsı mahcup duruma düşmüş luleburgaz yönetimi.. bunun üzerine devreye giren göztepe sadece 100 milyar bonservis bedeliyle ve oyuncuya da yıllık 120 milyar vererek transferi gerçekleştirmiş..

verilen ve tutulmayan sözler.. tutu tutu maşallah..