2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 13 July 2010, 11:26:05
Bu sene Play-off garanti, ilk 7-8 Maci kazasiz belasiz atlatirsak, Süper Lig´e cikarik. Birde T.Kupasi var trabzon´un grubuna bir düssek ne gzl olurdu  :)

ınsallah tirabzön'le eşleşiriz  ;D :D kıyak olur yeneriz göndeririz :P:P:P ama kaç senedir guruplara kalamıyoruz ki :

Alıntı yapılan: YaSeF55 - 13 July 2010, 17:38:28
İlhan Ummak Elazığspor İle anlaşmış..

tamam işte hayalinin takımına gitmiş  :D :D :D

furkan5534

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 13 July 2010, 15:49:12
şu hakan akman ı harcıyacaklar gıbıme gelıyo bence bır şans ı kesınlıkle hakedıyo hakan hele sercan ve turgut affedılıp bu takımda oynadılarsa hakan 100 kere daha oynamalıdır hemde sıkıntılı forvet bolgemıze bence ılac olur cok yeteneklı oldugunu dusunuyorum

walla hakan'a yazık oluyo.sercan salatasını bıle alıyolar bu takıma hakan gıbı adama walla yazık ediyo çorapsızlar >:( >:(

samsunspor.co.nr

Bu kadar adam gelip gidiyor.

Tamamına yakını için anlaşıldı,eşyalarını toplamak için Samsun'dan ayrıldı vs. yazılıp çizildi.

C.tesi akşamında başlayan bu haberler hala yapılıyor ama bir tane imza atılmadı.

Hadi atılsın artık imzalar da bizlerde rahatlayalım.

Zaten alacağımız kombinemizi,formamızı daha bir heyecanla,zevkle alalım.

Sevgiler.

Burak

hakan akman bu takımda direk oynayacak bir futbolcu değil bence yukarılarda da bi arkadaşın bahsettiği gibi bize atılacak golleri atacak oyuncu lazım 2. forvet değil şöyle 1.80 1.90 arası pivot santrafor tarzı 4-2-3- 1 gibi bir dizilişimiz olacağını düşünüyorum

orhan

Cenk işlerin kasımpaşa ile anlaşamadığını duydum bir bilgisi olan varmı.Son döneminde bize faydalı olur diye düşünüyorum

germencisse

Transfermarkt.de sitesine göre;Uğur Kıllı,Anıl Taşdemir,Hakan Bayraktar,Akeem Agbetu,Fatih Yiğituşağı,Ali Kuleli,Kemal Tokak ve Emrullah Şalk resmen bizde gözüküyor...tüm camiamıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.. >l< >l<

kabacevizli55

yönetim buna göre sırplardan vazgeçti  :

isyan

Anil Tasdemir´i transfermi ettik, yoksa Turgut´un transferinden verilecek 4 oyuncudan birimi ? Merak ettim acikcasi

SerhaT55

Ben bugün idamana gıttım izledım tek transfer etveğimiz rizeden emrullah şalk vardı duz kosu yapıyordu akeem agbetu ise perşenbe günü imzaya gelcekmiş sivassporla sorunlar varmıs

55(tuncay)55

Samsunspor
Ali Kuleli Samsunspor ' da
Tokatsporlu Ali Kuleli, Bugün Samsunspor Nuri AsanTesislerinde imza attı..

Kılıçarslan Kopuz Samsunspor ' da
Kırmızı-Beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezon Altay'da forma giyen tecrübeli file bekçisi Kılıçarslan Kopuz ile anlaştı. Dün tesislere gelen Kılıçarslan, ilk olarak Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile tanıştı.

Akeem Oriyomi Agbetu Samsunspor ' da..
Kırmızı-Beyazlı ekip, dış transferde ilk bombayı patlattı. Samsunspor, Sivasspor'un Nijeryalı oyuncusu 22 yaşındaki Akeem Oriyomi Agbetu ile kesin olarak anlaşma sağladı. Başarılı futbolcu dün tesislere gelerek takımın antrenmanını izleyip teknik ekiple bir araya geldi.. MENAJERİYLE GELDİ...

Anıl Taşdemir Samsunspor ' da
Anıl Taşdemir Bugün Samsunspor Nuri Asan tesilerinde Ali Kuleli İle Nijeryalı Agbetu birlikte İmza Attıl

facebook da yazıyor >l< >l< >l<

55(tuncay)55

transfermarkt da samsunsporumuz 10 tane futbolcu transfer etmiş
bu futbolcular:

Hakan Bayraktar    Hakan Bayraktar
11.02.1976    Türkei    Gaziantepspor Türkei Süper Lig    

Emrullah Salk    Emrullah Salk
Torwart
   22 Jahre
28.07.1987    Türkei    Caykur Rizespor
Türkei 1. Lig    ablösefrei

Fatih Yigitusagi    Fatih Yigitusagi
Sturm, Mittelstürmer
   26 Jahre
23.11.1983    Türkei    Tennis Borussia Berlin
Deutschland Oberliga NOFV-Nord    ablösefrei

Kemal Tokak    Kemal Tokak
Abwehr
   21 Jahre
25.04.1989    Türkei    Canakkale Dardanelspor
     ?

Anil Tasdemir    Anil Tasdemir
Mittelfeld, offensives Mittelfeld
   22 Jahre
01.01.1988    Türkei    Ankaraspor
Türkei 1. Lig    ?

Ugur Killi    Ugur Killi
Sturm, Mittelstürmer
   21 Jahre
28.03.1989    Türkei    Lüleburgazspor
     ?

Ali Kuleli    Ali Kuleli
Sturm
   23 Jahre
27.07.1986    Türkei    Bugsasspor
     ?

Akeem Agbetu    Akeem Agbetu *
Sturm, Mittelstürmer
   22 Jahre
10.03.1988    Nigeria    Sivasspor
Türkei Süper Lig    ?

Hüseyin Öztürk    Hüseyin Öztürk *
Mittelfeld
   23 Jahre
05.07.1987    Türkei    Cerezköy Belediyespor
     -

Ismail Hacihafizoglu    Ismail Hacihafizoglu *
Abwehr
   19 Jahre
18.04.1991    Türkei    Bafra Belediyespor

2 tanesi kiralık gitmişti zaten inş. faydalı olurlar

55(tuncay)55

transfermarkt son yapılan 5 transferdede sadece SAMSUNSPOR var  >l< >l< >l< :D :D :D ::)

Akyol

Zenke akşam saatlerinde Samsun'a geldi! Yarın idmana çıkacakmış hayırlısı olsun. Agbetu ise perşembe günü Samsun'a gelecek, Hakan Bayraktar direkt kampa katılacak sanırım. Saşa Yunusoğlu transferi biraz çıkmaza girdi gibi umarım alırız bu oyuncuyu...

jean

kafam karisti kac adam etti cozemedim ins kafam hep karisir biryerden para buldular demek harika gelismeler oluyor bunlarin icine bulent bolukbasiyla volkani kacirmayip ekleseydik daha guzel olacakti yinede onemli degil hakan bayraktar transferi cok guzel bence ins yabancilarda iyi cikar su cenk futbolu birakiyor son sene sunuda alinda tam havaya girelim hadi samsunsporum artik kafaya oynayalim dustugumuzden beri keyfimiz zevkimiz tadimiz tuzumuz yok