İsa Turan: Seneye Hedef Şampiyonluk

Başlatan kuzey55, 04 May 2010, 16:26:49

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Bu sözlere de ancak KADİR İNANIR.

Geç bunları İsa Turan,bütün sezon,iyi zamanlarda bile amacımız küme düşmemek diyen adama mı inanacağız.

Akyol

Şu önümüzde ki 3 ay şampiyon olup olamayacağımız belli olur. Geçen yıl ki masallara bu yılda kaldıkları yerden devam edeceklerse iş yaş ama sihirli değnek birilerinin kafasına inerse neden olmasın?

europe_55

Umarim Isa Turan'in dedigi gibi olur ve biz gecen seneki filmi yine görmeyiz...

kalptenþimþek

daha yeni transfer sezon başladığında ilk icraat; "lütfen, ne olur bizden topçu almayın olmazssa..."  :-\ belki bir ümidim olur..

**KaR6**

başlıgı okudugumda ilk agzımdan cıkan 'yalancıyı?' oldu, başka da bir şey demeyeceğim..

55.hakan

ilk düştüğümüz sene de 25. hafta şampiyonluğu garantiliyoduk bu konuda hepimiz boş laflara karşı gardımızı almış durumdayız... 3 senedir de kimse şampiyonluk hedefi koymuyor bir de baştan desinler bakalım ne olacak transferlerden belli olur boş olup olmadığı tabi transfer yapabilirsek malum tahta sezonu başlıyor 1 haftaya

erdem

çıkıyomuşuz daaa  ;D alıştık ya hep sallamalarına,hep inandık çıkamadık.bu sefer de inanmıyoruz,çıkarız heralde. :)

kaptan 55

bu taratarda elbet bir gün sizi çıkarır.....?

AntZ

Ne gerek var ki böyle bir açıklamaya, biz zaten her sezon başı şampiyonluk bekliyoruz.

Uğur Yıldız

bari bu büyük taraftarı kandırmayın her sene aynı hikayeler  >:(

lucarelli

04 May 2010, 23:48:24 #25 Son düzenlenme: 05 May 2010, 00:05:33 lucarelli
Aziz Yıldırımın bir kaç sene evvel dediği gibi maçların saha dışında kazanıldığı bir ülkede ya İzmir takımları gibi arkayı sağlam tutacan ya da Karabük gibi bir çıkıcan, kimsenin seni kimsenin durdurmasına izin vermeyeceksin. Biz de arkada her zaman hançer batıracak birileri mevcut. Buna ek olarak sadece günü kurtarmaya çalışan, Samsunspor gibi bir takımın ligde kalmasını başarı gören ve hatta bunu insanlara böyle empoze etmeye çalışan bir yönetim ve menajer var iken Sakarya gibi, Kocaeli gibi dibi görmedikçe her yıl aynı senaryoyu yaşayacakmışız gibi gelyor bana.

İnşallah yanılırım veya bir sihirli değnek ile tüm yönetimin aklı başına gelir.....

Not: Yönetim derken sadece Hakkı Tomaç veya Tahsin Kosif'ten bahsetmiyorum. İsmail Uyanık, Yusuf Ziya Yılmaz, Sayın Samsun Valisi, Milletvekilleri ve hatta iş adamlarını bu grup içerisine sokuyorum.

erkutdem55

Alıntı yapılan: lucarelli - 04 May 2010, 23:48:24
Not: Yönetim derken sadece Hakkı Tomaç veya Tahsin Kosif'ten bahsetmiyorum. İsmail Uyanık, Yusuf Ziya Yılmaz, Satın Samsun Valisi, Milletvekilleri ve hatta iş adamlarını bu grup içerisine sokuyorum.

İsmail UYANIK'ı diğer isimlerle bir tutmak bir yana,aynı cümlede kullanmak bile bana rahatsızlık verdi.Bu yazdığına katılmam mümkün değil.

YaşarDoğu

İSmail Uyanık  bu sitede çok defa tartışıldı yanlışıyla doğrusuyla...

Ligde kalmayı başarı görenler derken İsmail Uyanık bu takımı süper ligte bıraktı , şimdi Bank Asyadayız.Bikere başarı olarak aynı kefeye giremez kaldı ki diğer yönleriyle tartışsak terazinin hep ağır tarafında kalır.Çünki adam gibi adamdır.

lucarelli

Aslında burada eksik ifade etmişim kendimi, İsmail Uyanık'ın geri gelmesi veya listedeki diğer isimlere Allah akıl versin gibi bir şey kastetmek istedim.

İsmail Uyanık hiç bir şekilde bu isimlerle aynı kefeye konulacak biri değildir.  Yanlış anlaşılma olmasın.

erkutdem55

Alıntı yapılan: lucarelli - 05 May 2010, 00:04:42

İsmail Uyanık hiç bir şekilde bu isimlerle aynı kefeye konulacak biri değildir. 

>l< >l< >l< >l< >l<