Şehidimiz Selman Özay :(

Başlatan kuzey55, 28 April 2010, 14:22:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Allah rahmet eylersin, şehidimizin ruhu şad olsun, Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
Son günlerde o kadar sık Samsun'lu şehit haberi duyduk ki, bu kanı bozuklar içerden istihbarat alıp özellikle mi Samsun'lu askerleri seçiyor diye düşünmüyorum da değil...

babasamsunlu

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..Dün facebookta bakarken 23 arkadaşımızın ortak olduğunu görünce ayrı bir hüzünlendim.. Bugün büyük camide öğlen namazına müteakip defnedilmek üzere cenaze namazı kılınacak şehidimizin..Ben ve erkut orada olacaz..Buraya yakın olan işi olmayan arkadaşlarımızında varsa bayraklarıyla beraber cenazeye katılmalarını rica ediyorum..
Son görevimizi yerine getirelim..

edmontdante

edmontdante

edmontdante

edmontdante

edmontdante

Dartagnan

Sercan

alperen

ALLAH rahmet eylesin.kahrolsun pkk.....

Sempatik Bengülü

Allah rahmet eylesin şehidimizin yakınlarına sabır versin.

LisandroLopez

Bütün Samsun gezildi ve gereken tepkiler verildi desem yanlış olmayacaktır sanırım..

jean

29 April 2010, 15:37:23 #27 Son düzenlenme: 29 April 2010, 22:17:15 Ant55
yeter biktik artik ya adam vurulsun biz cikalim sokaga sehitler olmez vatan bolunmez kahrolsun pkk bu arada yine onlarin isine geliyor reklamlari oluyor sonra ertesi gun yine adam vuruluyor 30 yildir bu lanet sey nasil bitmez anlamis degilim mekani cennet olsun allah hepsini korusun

kerem55

mehmet yılmaz

Yaşarlarken bir kere bile uçağa binemeyen, havalimanına yolu düşmeyen, düşemeyen; ülkemin genç ve gariban çocuklarının, şehit cenazeleri uçakla getiriliyor, dilim kuruyor, canım yanıyor!

Mekanın cennet olsun hemşehrim!