Başın Sağolsun Nilşah Abi

Başlatan kuzey55, 28 April 2010, 13:59:59

« önceki - sonraki »

55.hakan

28 April 2010, 15:15:32 #15 Son düzenlenme: 28 April 2010, 15:20:08 hakanelgun
Allah rahmet eylesin Nilşah Abi çok üzüldüm Allah sabır versin..Nilüfer Teyze ailece tanıdığımız sevdiğimiz biriydi.Samsun Çağdaş Yaşamı  Destekleme Derneği Başkanlığı görevini yıllardır başarıyla yürüten Nilüfer Alptekin kalp hastalığı tedavisi görüyordu..

cany

kuzey55

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Samsun Şube Başkanı Nilüfer Alptekin, bir süredir kalp Tedavisi gördüğü Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 60 yaşında olan Alptekin'in vefat haberi, dernek üyelerini yasa boğdu.

İlkadım İlçesi Lise Caddesi'ndeki şube binasında toplanan dernek üyeleri, göz yaşlarına hakim olamadı. CHP Samsun İl Başkanı Yılmaz Türkoğlu, DSP Samsun İl Başkanı Oktay Ergör ile çok sayıda sivil toaplum örgütü temsilcisi, ÇYDD Samsun Şubesi'ne taziye ziyaretinde bulundu. Alptekin için açılan anı defteridne düşüncelerini yazıya döken ziyaretçiler, daha sonra ortak basın açıklaması yaptı.

ÇYDD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Duru, Nilüfer Alptekin'in vefatının kendilerini derin üzüntüye boğduğunu söyledi. Duru, "60 yıllık hayatını özgürlükler ve demokrasiye adamış, gençlere haksızlıklar karşısında durabilmeleri ve insan sevgisi için örnek olmuş bu güzel insanın ölümü, hepimizin içinde yeri doldurulamaz bir boşluk bırakmıştır. Okumaları ve eğitimlerini sürdürebilmeleri için sadece maddi destek sağlamakla kalmadığı, aynı zamanda karşılaştıkları tüm sorunlarda yardımcı olmaya çalıştığı genç insanların onun ilkeleri ile hayata atılacaklarına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Karayoluyla Samsun'a getirilecek olan Nilüfer Alptekin, 30 Nisan günü Gürbüz Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

beşnumara

Allah rahmet eylesin  alptekin ailesine sabır versin

europe_55

Dartagnan

kerem55

Merhumeye ALLAH (c.c)'tan rahmet, sevenlerine bas saglıgı diliyorum...

Sercan

samsunmania

Allah Rahmet Eylesin..Mekanı Cennet Olsun.

Tribün_ali

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Recep

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

Ertuğrul Sağlam

Allah Rahmet Eğlesin Nilşah abi, Allah sabır versin...

KareAs55

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun...

eLLis

Allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun.

doðan

Allah rahmet eylesin ; mekanı cennet olsun