Bank Asya 1.Lig 33.Hafta / Kartalspor-SAMSUNSPOR'umuz: 2-3

Başlatan AntZ, 25 April 2010, 17:31:58

« önceki - sonraki »

emre

keyifli bir maçtı,taraftar da üzerine düşeni layıkıyla yaptı.

en güzel anlardan biri hakan akman diye tezahuratlar yapmamızdı.gitmesi gereken yere gitti...sitemizde yapmış olduğumuz haberi sonuna kadar desteklemiş olduk.

bu arada çelebi maçı anlatırken millet futboldan soğumuş sanırım,birde o kadar para verildi maçı anlatması için  :D

GençKozluklu

02 May 2010, 18:55:53 #331 Son düzenlenme: 02 May 2010, 19:00:33 GençKozluklu
Kartal maşına  ait tirbn fotaoğrafları. Taraftarımız bugün harikaydı. Sonuna kadar takıma teazhüratta bulundu. Turgut çok çalıştı ancak top bir türlü sevmedi. Savaş bugün ilerde çok gayretliydi. Çok hırslı gördüm. Abdülaziz golü atanın getirdiği mrallae ilerde çok uğraştı ancakpas vermeyi unutunca takım mutlak gollerden etti.

Defansın sağında Adem  harikaydı. Çokmücadele etti. Rakibin etkili oyuncusu Yakubu'ya nefes aldırmadı.

Seney artık süper lige çıkalım.

Mustee13

şu kırmızı-beyaz birlikteliğin güzelliğine bak... >l< herkes maça böyle atkılı formalı gelse...

Jnr.Serkan

resimler için teşekkürler.Harika deplasman olmuş

emre

Serkan

babasamsunlu

02 May 2010, 19:33:38 #336 Son düzenlenme: 02 May 2010, 19:35:12 babasamsunlu
Alıntı yapılan: Ant55 - 02 May 2010, 17:04:58
Abi haftaya Hacettepe - Mersin maçı var ve Hacettepe ve Rize yenerse 3 ü de 40 oluyor.

Bildiğim kadarıyla üçlü averajda 3 ünün aralarında oynadığı maçlardan yeni bir puan durumu yapılıyor.

Hacettepe kazanırsa aralarında oynadığı maçlara göre puan durumu;

Rize=6
Hacettepe=5
Mersin=4

Hacettepe  0 - 0 Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 1 - 1Hacettepe
Çaykur Rizespor 4 - 0 Mersin I.Y.
Mersin I.Y.  0 - 0  Çaykur Rizespor
Mersin I.Y.  1 - 0 Hacettepe
Hacettepe -  Mersin I.Y.

Bu durumda Mersin düşer.

Taaa kayseri erciyes maçından önce  bu sene 41 den aşşa olmaz demiştim düşme barajı..Mutlaka 41 yapmamız gerekliydi ki bizimkiler bunu haftalar önceden yapabilecekken yine yumurtanın bi taraflarına gelmesini beklediler..

Evet 41  kere maşallah diyelim..Sevinmek mi..?? asla.. Bu ligde kaldık diye sevinecek kadar küçülmedi Samsunspor taraftarı..Ama sevinecek olanlar var elbet...Yönetim teknik heyet..Felan fıstık..Ama Samsunspor taraftarı değil.ligdeki pozisyonuna bakmadan üzerine düşeni bu sene fazlasıyla yerine getiren Samsunspor taraftarı asla böyle bir başarısızlığı başarı olarak kabul etmeyecektir...

Muratcım, İnşallah bir daha ki sene bu zamanlar şampiyonluk hesaplarını böyle yaparız son haftalarda..

Tufan

ey ruhsuz topçular basiretsiz yönetim bu taraftarı hakediyor musunuz bi düşünün? bu sene ama 10 kişi ama 1000 kişi gidilmeyen deplasman oldu mu benim bildiğim kadarıyla her yere gidildi helal olsun size Grup İstanbul  >l< >l<

carvalho

Alıntı yapılan: emre55 - 02 May 2010, 19:30:29
terme pankartına dikkaat!!!   >l<  >l<  >l<

İstanbul'da yerleşik Karacalı Köyü'nden dostlarım ve akrabalarım yaklaşık 50 kişiyle tribün desteği verdi  >l< Pankart onlardan  ::)

emre

ölümüne terme kardeşim.bakma samsunspor'u tuttuğumuza terme bir süper lige çıksın..  :D

55.hakan

yenemeseymişiz biz de zora düşecekmişiz Hacettepe gitti Karşıyaka'yı yendi son maç ecel terleri dökecektik artık 3 ay heyecansız bir zaman bekliyor bizi

emre

kartal asılmadı zaten maça,öyle çok iyi top oynamadık..

yazın da dünya kupasıyla idare edicez artık  :D

jean

sevinsekmmi uzulsemmi bilmiyom 2.ligde kaldigimiza seviniyoz artik cikalim seneye bu is uzadi cok daraldim ben en azindan son haftaya birakmadik gecen haftaki gibi rahat cikacaz son maca

Zafer Süer

Terme'den öte orada ön plana çıkması gereken unsur bence Karacalı Köyü. Seneye daha büyüğü geliyor inşallah. :)

Onun dışında, maçta bugün çok eğlendik açıkçası. Belki ikinci devrede bir ara sıkıntı yaptık ama sağolsun Oktay bizi rahatlattı. Tribünlerde de bu kadar Samsun sevdalısının olduğunu görmek sevindirici hakikaten. Umarım bugün yapılan o "Samsun'a rahat yok, Süper Lig'e çıkmadan!" tezahüratını seneye de -bu sefer hakkını vererek ama- yaparız.

samsunmania

Maça gidip takımımızı destekleyen değerli kardeşlerime ve büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Bir daha şampiyonluk için böyle stresli günler geçirmek dilekleriyle sezonu kapatalım.