Geçmiş olsun İlhan Ummak

Başlatan celebi, 19 April 2010, 23:59:00

« önceki - sonraki »

celebi

19 April 2010, 23:59:00 Son düzenlenme: 20 April 2010, 00:00:41 celebi
evet arkadaşlar hepiimiz ilhan ummakı eleştiriyor onu bir futbolcu bile olmadığını düşünyoruz. son hafta da yaptığı e kol hareketleri kesinlikle kabul edilemez bir durum. fakat bu siteye ve sitede de yazan arkadaşlara da  yakışanın neticede SAMSUNSPORUN bir futbolcusunun içinde bulunduğu kötü bir olayda bile olgunluğu ve büyüklüğü gösterip kendisine manevi anlamda yanında olmaktır. her türlü sosyal olay olgu ve sıkıntılarda ister sitemiz ister takım oyuncumuz her zaman yanında oldu. duyduğumuz kadarıyla kızının kalbi ile ilgili bir sıkıntısı var ve ameliyat olacakmış ben şahsen bir evlat sahibi olan ve nasip olursa da 2. evlat mutluluğunu yaşayacak bir birey olarak Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum.

İLHAN UMMAK GEÇMİŞ OLSUN. RABBİM KIZINA ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN.

Ollivanders

iLHAN UMMAK GEÇMİŞ OLSUN. RABBİM KIZINA ACİL ŞİFALAR İHSA EYLESİN.

Kaptan

Kızına allah acil şifa versin  futbolcu müsveddesi

supernatural_55

Allah acil şifalar versin.geçmiş olsun.

çelebi abi sana da şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün;)

beşnumara

biz ilhanı futboluyla eleştiriyoruz ama kızının sağlığı ayrı bir durum.Geçmiş olsun ilhan Allah acil şifalar versin.Evlat sahibi değilim aam evlat her şeyin önüne geçer.Bir an önce sağlığına kavuması dileğiyle

yasemin 5516

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

AntZ

20 April 2010, 02:34:25 #6 Son düzenlenme: 20 April 2010, 02:38:01 Ant55
Yanılmıyorsam kızı dün ameliyat oldu, yani maçtan bir gün sonra. Allah acil şifalar versin. Çocuk sahibi olanlar bizden daha iyi anlar, gerçekten zor bir durum. Kabul edilebilecek bir hareket olmasa da Dardanel maçında yaptığı hareketi içinde bulunduğu zor duruma verip bir seferlikte olsa affetmek Samsunspor taraftarına yakışan davranıştır. Kaldı ki içinde bulunduğu durumu bilse oynadığı kötü oyuna rağmen taraftarımız da tepki vermezdi.

Allah kimsenin başına vermesin ama bir gün sonra kızım ameliyat olacak olsa belki şampiyonluk maçına bile çıkmam. Çıksam bile aklım orda olur ve verimli olamam. İlhan'ın kötü performansını ve yaptığı hareketi anlayışla karşılıyor, kızının biran önce sağlığına kavuşmasını, İlhan'ın da daha verimli ve iyi futbolla takımımıza katkı yapmasını diliyorum.

veis

mevlam acil şifalar versin.yaptıgı hareketi de içinde bulundugu psikolojik ortama vermek lazım.umarım kızıda biran önce saglıgına kavuşur allah yardımcısı olsun.

mehmet yılmaz

Küçük kardeşimize çok geçmiş olsun, Allah şifa nasip etsin...

Ancak İlhan'ı bir daha o formanın içinde görmek istemiyorum ve asla affetmiyorum. Kaldı ki özür dilediğini ve dileyeceğini de sanmıyorum...

34_55

arkadaşlar kızına allahtan acil şifalar inşallah iyileşir diliyoruz ama o iş başka bu iş başka bende artık ilhanı samsunspor forması giyerken  asla görmek istemiyorum

Recep

Allah acil şifa versin babası oarak geçmiş olsun
ama futbolcu olarak asla asla bir daha formamızı giymesin kesinlilkle ve kesinlikle hiç bir şey yaptığı hareket için anlayış göstermeme sebep değildir

kerem55

iLHAN UMMAK GEÇMİŞ OLSUN. RABBİM KIZINA ACİL ŞİFALAR İHSA EYLESİN

ama futbolcu olarak asla asla bir daha formamızı giymesin kesinlilkle ve kesinlikle hiç bir şey yaptığı hareket için anlayış göstermeme sebep değildir

GençKozluklu

Ben de bir babayım ve İlhan'ın kızının rahatsızlığıo nedeniyle yaşadığı stresi ve zorluğu tahmi nedebiliyorum. Öncelikle sevgili yeğenimzie çok büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah ( cc )  dan şifa diliyorum.

Hastalık, problem hepimizin hayatında olabilecek inişli çıkışlı dönemlerdir. İnşallah yeğenimiz sağlı kprobleminin üstesinden gelecek, kısa sürede sağlığına kavuşacaktır.

İlhan'ı stadta dışarı çık diyenlerden hatta amiyane tabirle oradaki insanları aynı tezahürat doğrultusunda heyecan getiren bir kişi olarka tepkimiz İlhan'ın gamsız, isteksiz oynaması ve takım atağa çıkarken adeta frene basıp topu akıl almaz bir şekilde kaybetmesi soncuu kalemizde oluşan tepkiler sonrası geldi. Bizim de bir sabrımız var. haftalardır İlhan'dan 2 gram verim alamıyoruz.

Bir başka konuda bu konuyu feribotta bir yöneticiden öğrendiğim de Hüseyin Kalpar'a olan kızgınlığım da bir kat daha  arttı. Çocuğu Pazartesi ameliyat olacak diye söylenen bir babanın psikolojik durumunu hiç mi gözönünde bulundurmazsın da adamı kafası başka yerlerde oyuna sokarsın. Bu mudur Koçluk. B uresmen oyuncuyu da yakmaktır. Bu durumda olan bir oyuncunun oyuna da sokulmaması gerekirdi .İlhan kadar hoca da bu tercihinden dolayı çok suçludur.

Her ne olrusa olsun taraftarın tepkisine el kol haaketi yapılmamalıydı. Biz sadece İlhan dışarı çık diye bağırdık. Ben en ufak bir küfürde duymadım. En azından mahçup bir şekilde başını önüne eğer gidersin.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletir Saygılar Sunarım .

Kodalak

İLHAN UMMAK GEÇMİŞ OLSUN. RABBİM KIZINA ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN.

lucarelli

Saha içi ayrı dışı ayrıdır.
Geçmiş olsun İlhan.. İnşallah kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur.