Bank Asya 1.Lig 32.Hafta Samsunspor'umuz-Konyaspor: 0-0

Başlatan sersa, 18 April 2010, 17:48:32

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

İlhaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn.. ne şanslısın laa...
şehir dışından misafirlerim deldiğnden ötürü maça gelemeyecek olmanın verdiği acı kadar bir başka acıda İlhanı seyredemeyecek(!) olmamdır..Lütfen bu maçta benim için içimizden biri benim bağırdığım gibi İlhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann diye bağırsın..Bunmu en iyi Apo abi yapar..bu son arzumu yerine getirmesini ondan rica ediyorum...

Maça gelince çok çok çok zor maç...Çok teşvik prisimi gider konyaya..İnşallah kazanırız rahatlarız..

salihcakir

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 24 April 2010, 09:13:30
Ben Konyaspor'u yeneceğimizi düşünüyorum..
Artık Oktay ve Murat'ın devreye girme zamanları geldi , geçiyor..

hem oktay hem de murat da ciddi bir düşüş var. Özellikle Oktay belki de son 6-7 hafta takım için oynamadı hiç. Son dönem çok söyledik, artık fazla özgüvenden mi; yoksa kendini ön plana koymak için mi bilinmez çok fazla topla oynuyor. her topu önce istop edip biraz oynamak istiyor. Bazen hiç olmayacak yerlere dalıyor. Maalesef bu haliyle takıma zarar veriyor.

King Of The North

Alalım da şu maçı son haftaya kadar stresle yaşamayalım, Konyaspor da play-of için garantiledi, ilk 2 şansı yok o yüzden asılmazlar fazla umarım, düştüğümüz yıl rakiplerimize yattığı maçları unutmadık daha, Hem Erciyese hem Manisaya hem de Ankaraspora...

samsunmania

Erdal'ı dikine oynatmazsak, abuk subuk yerlerde faul yapıp Kaue ye frikiklik pzisyon vermezsek bir de Mehmet Şen ballısı bize yazmazsa(bize şansı tutuyor) bu maçı alırız. Atla deve değil Konya. Ama ilk dakikadan itibaren basmalıyız. Kendi evimizde tutuk başladığımız için rakibi cesaretlendiriyoruz hep.

YaşarDoğu

Haluk Abi son cümlen hariç diğerlerine katılıyorum.En tehlikeli oyuncuları Erdal , dikine oynamayı kaleye heryerden vurabilen değişik bi adam.

Bence bu maça saldırarak çıkarsak zararlı çıkarız , çünki orta göbeğimiz yarın Allah a emanet olacak gibi.İlk kez birlikte oynayacak Kenan ile Pavlik.Kontrollü akıllı atak yaparak oynamalıyız.Biz bilinçli saldıramadığımızdan Allah muhafaza...

samsunmania

Süleyman allah ne verdiyse saldıralım demiyorum zaten. Oyun insiyatifini eimizde tutmamız lazım. Defansta aksıyoruz zaten.

YaşarDoğu

İnş. galip geliriz abi, ;)

Hoca yarın İlhan ile oyuna başlamaz umarım.

samsunmania

İlhanla başlamaz umarım. Ama son iç saha maçlarımız gibi olursa işimiz zor.
Hacettepe ve Çanakkale'nin de ne yapacağı önemli. Onlar mağlup oursa bu iş otomatikman bitmiştir zaten. Kartal ve Ordu maçları daha kolay olacak kanımca.

YaşarDoğu

Ordu bugün Boluya 4 tane salladı.Ordu ile son haftaya kalırsak geçen seneki Adana gibi , malum herşeyi bilen yöneticimiz olmazsak habı yutarız >:(

edmontdante

cembaba

Bu maçı almalıyız. Cümlelerin anlam bulduğu nokta burası sanırım. Bu maçı alacaz başka yolu yok !

celebi

Recep

Fecr_55

^amin..

Icim cok rahat, 3 puani alan taraf biz olacagiz diye galiba  ;)

LisandroLopez