ERCİYES MAÇI-GÖRSEL ŞOV

Başlatan edmontdante, 09 April 2010, 19:26:04

« önceki - sonraki »

Akyol

Gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar olur tabi ki. Kağıtlar halledildi yarın saat 14'de elimizde olacak dağıtımını o an bile yapabiliriz, pankart harika görünüyor bence bu sefer sabitleyelim. Geçen yaptığımızda korktuğumuz başımıza gelmişti bu sefer daha güzel olur. %99 bu işi de alnımızın akıyla yaparız...

Tufan

abi siz gerçekten normal değilsiniz :) yarın müsait değilim ama pazar günü erkenden dağıtım için  yardıma gelirim ne zaman nerede buluşcağımızı söylemeniz yeterli.

SAMSUNuLaNN!

helal olsun arkadaşlar SAMSUN'da olmayı çok isterdim :(

edmontdante

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 09 April 2010, 20:05:36
abi siz gerçekten normal değilsiniz :) yarın müsait değilim ama pazar günü erkenden dağıtım için  yardıma gelirim ne zaman nerede buluşcağımızı söylemeniz yeterli.

netleşince başlığa yazacağım kardeşim.

kuzey55

helal olsun valla.bunun da altından kalkarsınız siz.

çýlgýnlar1984

Elimizden Gelen Bırsey Varsa Hersekılde Yardımcı Olmak İçin Elımızden Gelenı Yparız..!

kalptenþimþek

09 April 2010, 21:08:04 #21 Son düzenlenme: 09 April 2010, 21:10:28 kalptenþimþek
Çocukluğumda takım çok iyiydi, tribünler fulldu, tribün şovlar yok denecek kadar azdı ama zamanına göre yine de keyifliydi...
Stadın üzerinde her maç  uçurulan çıtalıları seyre dalardık çocuk aklımızla.. 40 metrelik Kırmızı beyaz bayrağın açılmasını beklerdik heyecanla, keyifler gıcırsa kırmızı beyaz şampiyon samsun ritüeli hep gerçekleşir, gerginlikte de kırmızı beyaz şimşekler! a.......................! sokağına istisnasız sapılırdı.
Sakaryaspor ile oynadığımız kupa finalinin rövanşında alev alıp parlayan balonlardan yüzü gözü yanmış, kendisini çaresiz kamyonet kasasından atan taraftarlarımızın şovu aklıma geldiğinde "samsunspor biz üyeleri dünyaya geç gelmiş.." diye düşünmemek elde değil şimdi..

beşnumara

arkadaş büyüğü de deli küçüğü de deli.akıllı adam yok mu bizde yaaa :) takım bizim aklımızı aldı anlaşılan

Ollivanders

takım degil be fatih kardesim ... Bu sevda aklımızı aldı. Arabaya binince tezahurat mırıldanıyoruz. Evde oyle ders calısırken oyle . Aklımız hep samsunsporda  , gercek sevdamızda. Ben bu acıdan cok mutluyum .!!!

Sercan

Kurban olduğum SAMSUNSPOR'um senin için az bile bu yapılanlar.Deliler iş başında :) :)

edmontdante

Beyler ben derim ki bunu maraton alta da yayalım.Ama tamamen duygusal.Taahhütleri görelim bakalım 5-10 TL ne koparsa gönlünüzden.Maraton üstün finansmanını sağladık  ama alt tribün için desteğe ihtiyacımız var biraz.

Plan şu :

Maraton üst 4000 kişi.Direklerle 5 e bölünmüş.Her bölme 800 kişi.SBÇ nin bulunduğu  2 direk arası beyaz,yanları kırmızı,en dış yanlar ise beyaz.Maraton altıda işe katarsak aynı hizada devam edliecek.Ortada da pankart açılacak.

Ollivanders

mehmet yılmaz

abi bence stat dolmayacak, onu da göz önünde tutmak lazım... rize maçı kadar taraftar olur diye tahmin ediyorum...

YaşarDoğu

Engin Abi bi daha Koçyiğitlerde Samsunspor konuşmanı yasaklıyorum ;D

Yine mükemmel bir iş çıkacak buna eminim.Buluşma yeri ve zamanını bildir abi ordayız bizinillah...

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 09 April 2010, 21:21:04
abi bence stat dolmayacak, onu da göz önünde tutmak lazım... rize maçı kadar taraftar olur diye tahmin ediyorum...

SAMSUNSPOR yazısı olan kısmın ve aşağı doğru hizasının  dolacağını düşünüyorum kardeşim.En azından yukarıyla aşağıyı bütünleştirecek sayıda kişi olacağını umuyorum alt tarafta da