Bank Asya 1. lig 30. Hafta | Samsunsporumuz - K.Erciyesspor

Başlatan YaşarDoğu, 04 April 2010, 20:56:41

« önceki - sonraki »

holigan5565

amatörede düşsen sende başkasını seven alçak olsun

istanbuldan

1 Puam iyidir.. Maçı izleyemedim, nasıl oynadık bilmiyorum ama bu sene de kümede kalıp seneye yine Allah kerim demek zorundayız..

celebi

Jnr.Serkan

Bu hocanın İlhan ummak ısrarını anlıyamıyorum bir türlü.adam hiçbirşey yapmıyor aksine zararı var sürekli top kaptırıyor.hocanın bir bildiği vardır diyoruz ama bence egolarını tatmin etmek için ilhanı oynatıyor.başka bir açıklaması yok.hele o caner.45 dk oynadı 3 defa deydi ayağına top.Çok sıkıcı bir maçtı statta daha önce sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum

55erhan55

ruhsuz futbolcular topluluğuna birde ruhsuz hüseyin kalpar eklenince son on dakikaya işkence bir maç geçti karambole bir puanı kurtardık

55erhan55

ayrıca kendini futbolcu sanan ilhan ummak ve caner çolağa sadece gülüyorum

SaLvo

Alıntı yapılan: 55erhan55 - 11 April 2010, 17:02:17
ayrıca kendini futbolcu sanan ilhan ummak ve caner çolağa sadece gülüyorum

onlar üretim hatası

celebi

canaer çolak 18 yaşında neden koşamaz hala anlamış değilim arkadaş ya

bluegreen55

puan durumuna baktım da dardanelle berabere kalsak bize yeter dardanel kesin düşer hacettepeyide mucize kurtarır zaten...

serdaryavuz

şu hüseyin hocayıda anlamak mümkün değil 2. yarı oktayı çıkarıyo caner i alıyo orta saha bomboş forvet diye alınan adam geziniyo sahada

SaLvo

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 April 2010, 17:13:17
O zaman tutmazsın Samsunsporu olur biter. Cinnet geçirtme bana, soytarılığın luzümü yok. Bu sitenin bir adabı var. Ya adam gibi yazarsın ya da defolup gidersin. Edebinle yap fikrini.

Sen Ne dediğini bilmyosun heralde Biraz Sakinleş Sen

Sercan

Tufan

bu futbolla 1 puan çok bile. İlhana 70dk dayanıpta Oktayı 45te çıkarması haricinde hocanın hatası yok bana göre. Hocanın elindekiler bu kadar varmı kulübede girip maçı çevirecek bir adam yok bu hocanın suçu değil.

maçla ilgili zaten uzun uzun yazanlar olacak hepimizde izledik zaten ama benim söylemek istediğim ayrı birşey var. 4 kişi izledik bugün 3nün Samsunla Samsunporla alakası yok okuldan arkadaşlarım ya resmen utandım. yaşları 15-16 100 kişi toplanmış amaçları takımı desteklemek olmayan insan topluluğu burdan size sesleniyorum siz taraftar falan değilsiniz bu takıma fayda değil zararsınız. içinizdeki gs eşofmanlı çocuğa laf etmeyip millete bulaşıyorsunuz 3 davula alakasız vurunca birilerini susturduk sanıyorsunuz ama takımında motivasyonunu bozuyorsunuz. bugün şirinleri gerçekten tebrik ediyorum o kadar provakasyona rağmen çoluk çocuğa prim vermediler.

samsunmania

@Salvo
Bu kadar karamsarlığı gerektirecek bir durum yok. Bir de KAlpar istifa edince kimi getireceğiz. Mourinho mu Ancelotti mi?

SaLvo

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 April 2010, 17:16:40
Ne dediğimi biliyorum gayet. Bak bu sitenin bir adabı var. Öyle ileri geri yazılmaz bu bir, herşeye yorum yapılmaz bu da iki. Kimsenin Samsunsporluluğuna lafım yok kardeşim seninkine de yok ama biraz adap bilin Allah aşkına. Bu takımda köy olmaz kasaba olmaz demek Samsunsporluya yakışmaz.

Kardeşim Ben Bunu Samsunspora Söylemiyorum ki öyle bişey zaten olmaz. Bu Sözüm Futbolcularaydı ama Sen Herşeyi yanlış anlıyon biraz sakin ol. Sonuçta hepimiz aynı hedef için sinirleniyoruz , eğleniyoruz. SAMSUNSPOR'luluğamada kimse laf edemez. Neye Yorum yapıp yapmayacağımı da sana sorcak değilim.. yalandan yere huzursuzluğa gerek yok.