BankAsya 1.lig / 27.hafta Giresunspor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan fatih55ankara, 16 March 2010, 12:40:13

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 21 March 2010, 21:01:37
en azından topu ıska gecmezdi de mac berabere biterdi ali ihsan abi .

Okan'a kızmıyorum çünkü normal hali bu.Ben Ahmet Şahin'e kızıyorum o hatayı göz göre göre nasıl yaptı.

Ollivanders

bende abi birak kac olursa olsun 3 ile 20 arasında bir fark var mı yok ? ama senin varlıgın bize yeter. Al işte bosuna gitti 3 puan. Ayrıca huseyin kalpar bizi satiyorsun sanırım.

epçeli köylü

Teknik direktörde inanılmaz hatalar yapıyor.Okan,Savaş,Abdülaziz,İlhan,Orhan,Hüseyin Kalpar,Kenan seneye bu takımda kalmazlar inşallah.

55(tuncay)55

savaş ve savaş gibiler bizi kurtaramaz bize cenk işler gibi adamlar lazım cenk işler inşaalah sezon sonunda gelir

Ollivanders

çift cinsiyetliler kazansa ne olur ki :) o yuzden bu maglubiyete cokta uzulmuyorum.

Olurda superlige cıkarlarsa ki zor o zaman  gese febe bejeke tese full stad oynarlar.

Tufan

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 March 2010, 02:09:49
Şu Okan ismini duyunca bir tuhaf oluyorum

engin abi dün gece yazmış yaktı yine bizi!

edmontdante

Giresun tribünlerinde bolca gördüğümüz çift cinsiyetlilerden biri,Utanmadan bir de altına Giresun forması giymiş armayı öpüyor.Ayıptır.Daha da ilginci bir Allahın kulu da çıkıp bir şey demiyor bunlara.Ama gerek yok ki bir şey demeye zaten kendileri de aynı değil m??

ali ihsan

Jnr.Serkan

edmontdante

BİRİ ATAMADI DİĞERİ TUTAMADI

Herşeyden önce taraftarım  ve görevim takıma destek vermek.Her deplasmanda gruplarla birlikte Allah ne verdiyse ortaya koymaya çalışırım.İzleyebildiğim kadar da maçı izlerim.Mutlaka gözümüzden kaçan bir şeyler olmuştur bu sebeple.

Maç Bolu maçının bir kopyasıydı başlangıç itibarıyla.Rakip sahada oynanan ve hakim olduğumuz bir oyun.Rakip defansın kolay ekarte edileceği çıplak gözle rahatlıkla görülüyor.Oyun da öyle gelişiyor.Adana ve Buca maçından alışkın olduğumuz o şey yine oluyor ve Savaş %100 bir gol kaçırıyor.Peşine bir tane daha.Arada sanki kaçırdığım bir kaç pozisyon daha varmış gibime geliyor.Peşine bir klasik gerçekleşiyor.Kaleye gelen ilk yan top 1.95 lik kalecimizin alışkın olduğumuz şekilde yaptığı hatayla gol oluyor.Dahatop havadayken herkesin aklına gelen başına geliyor.

1-1 i buluyoruz.İkinci yarı başlıyor.Bu kez yine alışkın olduğumuz bir durum,Orhan'ın arkasına sarkan siyahi oyuncu çaprazdan kaleye vuruyor,kaleci Okan yine izliyor ve 2-1 oluyor.Üçüncü golü ise anlatmaya gerek yok ilk goldeki gibi herkesin aklına gelen yine başına geliyor.

Yina alışkın olduğumuz bir durum hatalı oyuncu değişikliği.takım 2-1 mağlup.İyi hücumcu diye niteleyebileceğimiz bir  kaç isimden biri olan Oktay oyundan alınıyor,bence hiç bir şekilde futbol adına yeteneğinden söz edemeyeceğimiz Hakan KOÇARLAN oyuna giriyor.Hiçbir şekilde yeteneğiden bahsedemeyeceğimiz dedim özür diliyorum tek yetenegi ki bu bir yetenekse sertlik olan Hakan demeliydim.

Ve bir alışkın olduğumuz durum daha Murat YILDIRIM.Tek başına basmadık yer savaşmadık adam bırakmıyor.Bir diğer durum daha 90 dakika boyunca gamsız gamsız dolaşan yıldızımız Turgut Doğan ŞAHİN.Ben de dahil olmak üzere bugün herkesin umudu olan futbolcumuz.Ama  yine çoğu zaman gördüğümüz gibi.

Hakemler.Bu da pek yabancı olmadığımız bir nokta.Maç boyunca içindeki kini döken Ramazan Sal'ı 80 dakika oyunda tutan orta hakemi tebrik etmek lazım.Tabiki bizim önümüzde görev yapan yardımcı hakemi de.

Ramazan SAL için bir kaç kelime etmeden geçemeyeceğim.SAMSUNSPOR formasını gymiş ve takımdan ayrılmış çok sayıda SAMSUNLU futbolcu gördüm.Ama Ramazan gibisini görmedim.Gereksiz yere Sertlik üzerine sertlik yaptı.İlk yarıyı tamamlamadan oyundan atılması gerekinken hakem sayesinde 80 dakika oyunda kaldı.Profesyonelce topunu oyna ama kuyruk acını bu kadar ortaya koyma.

Maç içinde ve sonunda olan olaylara gelince bu stadyumda maç oynanmasına Federasyon nasıl müsade ediyor anlamıyorum.Böyle bir deplasman tribünü hayatımda görmedim.Samsun'a bakıyorum bir de Giresun'a.Bizim tribün 5 yıldızlı otel gibi deplasman taraftarı için ama Giresun'da sular bile akmıyor.Saçma sapan bir ağ sistemi.Her neyse  meydana gelen gerginliklerin sebebi kapalı tribünde bulunan gs formalı şahıslardır.Üstten gs eşofmanı  alttan giresun forması giyecek  ve eşofmanı açıp Giresunspor armasını öpecek kadar pişkin kişiler.Asıl enteresan olan ise  o tribünden bir kişinin bile  tepki vermemesi bunu  benimsemiş olmalarıydı.Merak ediyorum acaba  ts-gs maçını nerede izlediler.

Çok rahat kazanabileceğimiz maçı alışkın olduğumuz davranışlar neticesinde kazanamadık.Çok yazık oldu her şey çok daha farklı olabilirdi

Akyol

5 maçlık galibiyet serisini bitiren Adana maçından sonra başlayan 3 maçlık mağlubiyet serisi bizi nerelere sürüklüyor merak içindeyim. Serkan Çınar denen şeref yoksunu haysiyetisiz birisi yüzünden bozulan büyü, maalesef tekrar yakalanamıyor. Biz aslında giresun maçını adana maçında kaybettik! Orda da söyledim sezon bizim için orada bitti, bunun farkına vararak çıkamadık, hala bi umutla saldırdık. Giresun maçı başından sonuna kadar ruhsuzluk ve beceriksizlik silsilesi içinde geçti. Maçın başında atsa maç 3-4 olacak o hava var Savaş,Abdülaziz ve Turgut öylesi net pozisyonları kaçırdılar ki akıl alır gibi değil! Giresun ilk atağında golü buldu Okan'ın büyük hatası dedik yapsa yapsa bunu yapar dedik ama asıl bombayı sona sakladığını bilmiyorduk tabii... 1-0 geriye düştükten sonra gardımızda düştü haliyle, golü bulsak bulsak duran toptan bulacaktık ki Oktay'ın al da at ortasına Orhan "Ben giderim adım kalır, ÇAĞRI beni hatırlasın" dercesine vurdu kafayı. 1-1'lik skor bizi rahatlamamıştı aksi giden birşeyler vardı havamız yerinde değildi ne tribünde ne sahada... İkinci yarı başladığında gördük ki endişelerimiz boş değilmiş hemen yedik golü. 2-1 olunca maç iyice yavanlaştı bayalaştı değil 2,lig, amatör küme maçları bile daha heyecan verici olabilirdi bu maçın yanında...  Ve O an geldi çattı! Kenan pres yapan rakibinden topu kurtarmak için kalecisine döndü, döndü ama kalede AHMET ŞAHİN yoktu ki! Okan topa gelişine vurmak isterken "FUTBOL KOMEDİ" programlarında sıkça gördüğümüz, gülmekten yerlere yattığımız pozisyonu canlı canlı bizlere yaşattı! Bu dakikadan sonrasını anlatmaya gerek yok gol attık falan filan...

Bakın arkadaşlar, bu takım 5 hafta galip geldi play-off için şahsen bende çok heyecanlandım ama birde işin reel kısmı var. Akılcı düşünmek taraftarlıkta ne kadar en son sırada olsada bizler bugün bunu yapmalıyız. Bu takıma çok acil 5 tane direkt oynayabilecek adam şart! Yoksa bu kadroyla seneye şampiyon oluruz masallarını dinler dinler dururuz. Giresun 2 yabancıyla top oynuyor evet sadece 2 yabancıyla! Bu maçtan sonra düşme hattıyla 2 puanlık bir fark kaldı Altay maçı geliyor sonumuz hayrola... :-\

mehmet yılmaz

Giresun maçıyla ilgili en önemli korkumuz kaleci Ahmet'in yokluğuydu. Onun yerine kaleyi koruyan Okan, tek kelimeyle berbat bir performans gösterdi. Yıllar sonra bu maç bir dost meclisinde konuşulurken, hatırlanacak tek şey Okan'ın ıskasının da aralarında bulunduğu yediği goller olacaktır.

Maça oldukça etkili başlamıştık. Adana ve Buca maçlarında olduğu gibi yine Savaş'ın kaçırdığı net pozisyonlar yine aynısı mı olacak dedirtti. Üstüne Turgut ve Oktay'la da kaçan net pozisyonların akabinde sahada iyi futbolu biz oynarken, golü kelemizde gördük. Okan'ın ikrami ilk gol sonrasında oyundan kopmayan takımımız yüklenmeye devam etti. Ve uzun süre sonra ilk defa köşe vuruşundan bir gol kazandık.

İkinci devreye başlarken golü bulmanın da moraliyle yüklenmeye devam edip, maçı koparabileceğimizi düşünüyorduk. Ancak yine önce kademe, sonra kaleci hatasıyla moral bozan bir gol yedik. Bu kadar yıkımın üstüne daha fecisi oldu. Ve Okan televizyonlarda 'Futbol komedi' kuşaklarında gösterilen çoğunu güldüren ama gol yiyen takımın taraftarını kahreden rezil bir gol yedi. Kenan'ın geri pasını ayağının altından kaçırarak oyunun hiçte hakkı olmayan bir skorun doğmasına neden oldu. Sorasında herşeye rağmen mücadele devam eden takım arkadaşları 3-2'yi bulsa da Giresun karşısındaki makus talihimizi değiştiremedi.

Buca maçının son anlarında Ahmet'in kırmızı kart gördüğü anda Giresun maçını da kaybettik diye düşünmüştük. Ve malesef korktuğumuz başımıza geldi. Savaş'ın kendisine güvenenleri mahçup eden becerisizlikleri ve Abdulaziz'in yokları oynaması aynen devam etti.

Hüseyin Kalpar'ın tecrübesine ve takıma katkısına birşey söylemek istemiyoruz. Ancak Oktay'ı oyundan çıkarıp, yerine Hakan Koçarslan'ı almak futbolun hangi mantığında vardır çözemedik.
Son 3 maçta sıfır çekilmesinde aslan payı Kalpar'ındır.

Samsunspor taraftarı olarak takımımızı yine yalnız bırakmadık. Ama malesef peşinden koştuğumuz şeyler biraz da bizim hayal ürünümüz; Sahadaki gerçekler bu hayale hiç uymuyor. Oyun itibariyle hiçte hak etmediğimiz bir mağlubiyeti Okan'ın özel çabalarıyla görmüş olduk.

maviay55

ah lar vahlar bunlarla ahardı genç yaşımda saçlarım..amatöre düşsende Samsunsporum sen bizim herşeyimizsin!..