Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Akyol

Büyük takımsan hakemi de rakibi de  ;)   SAMSUNSPOR; Armasıyla, Tarihiyle, Taraftarıyla Türk futboluna damga vurmuş bir takımdır! Bu ligde olmak bizlere acı veriyor, deplasmana 700-750 kişiyle gidip iç saha maçlarını 15 binlere oynadığımız günler takımın 12.olduğu günlerdir! Biz büyüğüz biz bunun farkındaydık şimdi oynayan futbolcularımızda farkında. 10 Kişiyle deplasman yapıp taşlanmak değil mesele, 700 kişiyle gidip alkışlanmaktır!

Maçtan önce yaşanan taşlanma olayı ve saha içerisinde edilen küfürleri tüm bolu camiasına yüklemek haksızlık olur. Kendi şehrinin takımına gönül veren herkese saygım var umarım hak ettiğiniz yerde bitirirsiniz ligi...

Eee biz nerde kalmıştık 5'te 5  55 5'te 5 55  :)

Dartagnan

samsunum

Akyol

Dartagnan

Ollivanders

Akyol

Sercan

Ollivanders

Akyol

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 March 2010, 14:41:05
Boşver kardeşim uysada 5 te 5 uymasada :) :
sercan beste yapalım dedik sonunu bağlayamadık ben dedim uymadı la bizde koptuk orda :)  yoksa uydurmak mesele değil biliyosun gelene gidene uydurur olduk ;D

55cem55

artık bolu taraftarı için samsundan öncesi ve sonrası var...resmen sovu izlediler fotoğraflar çektiler bizi izlemenin keyfini çıkardılar:)

maçtan bahsetmeye gerek yok herzamanki gibi kazandık...

Turuncu

Öncelikle harika bir deplasmandı otobüste makaramızı yaptık apo abi ve ilhan abi sağolsun :) maça gelince bulunduğumuz yeri tamamen doldurduk ve takıma güzel destek verdik en güzelide laylaylay şimşekler ooooo şimşekler tezahürati bomba oldu herkes bizi izledi. maçın adamı kesinlikle ahmet şahindİ çok güven veriyor , ilhan ummak çok kötüydü pas hatası çok yaptı , sezer girince sol kanatımız daha etkili oldu engin abiye katılıyorum oktay olsa ilk yarı rahat 2-0 olurdu , savaş gollerine devam ediyor. inşallah böyle devam eder, güzel bir deplasmanı daha geride bıraktık .Adana maçına 2 saat önce gitmek lazım stad taşar.

Haydi söyle tezahüratını bi daha duymak istemiyorum  :D

jean

yine yanildim 2-1 aliriz dedim 2-0 oldu gercekten guzel bir galibiyet fazla yukari ucmamak gerekirse bile bu sezon iicn rahatladik denilebilir ahmet sahine bravo yapti yine kurtariisni

doðan

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 01 March 2010, 13:43:24
Öncelikle Samsunspor'u almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik ederim.
Dün yaşananları kısaca özetlemek isterim. Maç başlamadan önce yaşanan arbede de forumda yazılan yazıların abartılı olduğunu düşünüyorum. Zaten orada yaşanan olaylar daha çok emniyet ile bizim aramızdaydı. Elbette içeri girmek için bekleyen Samsun taraftarı ile de küçük çapta küfürleşmeler ve olaylar oldu.Olmasa daha iyiydi ama oldu.Şunu üzerine basa basa belirtmek isterim ki aynı olaylar Samsunda da olmuş,otobüslerimiz çevre yolunda taşlanmış ama bunu hiç kimse bunu maç öncesine taşımamıştı. Bizim kızdığımız Emniyetin biber gazlı ve joplu muamelesiydi. Yoksa Samsunspor'a herhangi bir düşmanlığımız olsa olaylar çok daha vahim olurdu. Hatta maç öncesi yaşananlardan habersizce MARATON tribünün oraya yanlışlıkla gelen BURSA kafilesini taşıyan otobüs en ağır darbeyi alır maç sonu çok daha fazla olay çıkardı. Veya çarşıda gezerken gördüğümüz, iddaa bayilerinde konuştuğumuz Samsunspor taraftarları ile gayet dostane sohbetler ettik. Attığınız 2. golden ve maçtan sonra sonra bütün tribün alkışladı. Maçtan sonrada kendi futbolcularımızı ve hocamızı protesto etmek için boşaltmadık tribünümüzü.Çıkınca da soyunma odasının yolunu tuttuk.Yani sizinle hiç bir işimiz olmadı.Eğer siz bunlara olay diyorsanız; evet çıkmıştır olay.
Gelelim maça! Hedefi olan biz olmamıza rağmen ilk yarı boyunca ne pas yapabildik ne pozisyona girebildik.Genç ve koşan rakibimiz kaşısında Eski Samsunlu Caner'in kafa vuruşu haricinde tek atağımız yoktu.Samsun ise haddini bilerek, akıllı oynadı.Buldukları tek şansı direğe nişanlayınca ilk yarı tatsız, fubol golsüz bitti.2. yarıda oyun anlamında pek de değişiklik yoktu.En kötü oyuncuları sahaya süren ve ısrarına devam eden hocamızın aklı yediğimiz golden sonra geldi. Suni bir baskı esnasında "uydurma" bir penaltıyı çalan hakem aynı cesareti(!) kart konusunda gösteremedi. Geçen seneki maçın tam tersi durumdaydık artık.Biz Samsunda 2-0 önde iken siz haksız bir penaltı kazanmış Sercan  laubali bir vuruş ile kaçırmıştı.Gün ola harman ola. O gün bütün Samsun bizi izlemişti ve 4-1 lik skor ile galip gelmiştik. Sonuç itibarı ile sahamızda ağır bir yenilgi aldık.Samsunspor'u ise beklediğimden kötü bulduğumu belirtmek isterim.Kötü oynama hakkınız olabilir ama kötü koşamazsınız.İşte bunu yaptı Samsunspor. Her yerde vardılar.Bizim generaller ayak uyduramadılar, bazende sinirlendiler. Futbol bu! Yenmekte var yenilmekte. Bu sezon olmasa bile seneye yine şansımız olacak. Yine koşacağız arma peşinde...Taaa ki bir gün süper denen o lige çıkana kadar.
Bundan sonraki maçlarında Samsunspor'a başarılar dilerim.
Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol.

Başkan hoşgeldin siyetemize ,
dediğin gibi yenmekte var yenilmekte , eyvallah ,kalan maçlarınızda sizlere başarılar sevdanız yolunda, .......

doðan

ulen şu klavyami yakacam ha harfleri hep eksik yazyorum yaaa.
birde hatırlamışken
HAYDİ SÖYLEEEEE......