Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

kuzey55

bu adam tam bir geri zekalı bi ara foruma üyeydi sanırım.en güzel cevabı verdik dün kendisine.eksiklerimize,hakeme,nispeten kötü oynamamıza rağmen net bir galibiyet aldık.bu da sana kapak olsun.

King Of The North

11 otobüs ve en az 30 araçlık taraftarımızla Bolu bizi izledi sadece, yazık ya keşke bizim de bu denli coşkulu ve kalabalık bir taraftarımız neden yok dediklerini okudum gözlerinden, içim acıdı ???
Açıkcası maçı fazla izleyemedim hele 2.gou bağırmaktan göremedim bile ama o coşkuyu bize yaşatanlardan Allah razı olsun, miskin oynayan Turgut'u bile görmezlikten geldim. Maçın hakemi Bolu gol atsın diye elinden geleni yaptı ama nafile. Bu arada 2 golümüz de şehir merkezinden duyulmuş şöfor abimiz dedi yıktınız stadı diye. Hep böyle devam et Samsunsporum biz hep yanında olacağız...

kumköylü ahmet

Isde Gercek samsunspor geri döndü
Adana Macinda Yer Yerinden Oynayacak Playyy OFFF bekle Samsunspor geliyorrrr

kuzey55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 01 March 2010, 11:11:07
11 otobüs ve en az 30 araçlık taraftarımızla Bolu bizi izledi sadece, yazık ya keşke bizim de bu denli coşkulu ve kalabalık bir taraftarımız neden yok dediklerini okudum gözlerinden, içim acıdı ???
Açıkcası maçı fazla izleyemedim hele 2.gou bağırmaktan göremedim bile ama o coşkuyu bize yaşatanlardan Allah razı olsun, miskin oynayan Turgut'u bile görmezlikten geldim. Maçın hakemi Bolu gol atsın diye elinden geleni yaptı ama nafile. Bu arada 2 golümüz de şehir merkezinden duyulmuş şöfor abimiz dedi yıktınız stadı diye. Hep böyle devam et Samsunsporum biz hep yanında olacağız...

gerçekten yıktık stadı hele atkı şovlarımız bir baba hindi ve pınarbaşı süperdi...tabi sonucunda 2 gün iş göremez raporu aldık ama olsun değdi...

celebi

Bu arada 2 golümüz de şehir merkezinden duyulmuş şöfor abimiz dedi yıktınız stadı diye. Hep böyle devam et Samsunsporum biz hep yanında olacağız...

özet görüntülerdeki dikkkat edeceğim şeylerden birside bu olacak

55.hakan

Attığımız gollerin sevinç çığlığının şehir merkezinden duyulması beni de çok etkiledi

kumköylü ahmet

Volla daha Beklemeyelim Busene Insallah geri Gelelim Daha Bir sene daha cekemem bu banka asya ligini.Bizim Yerimiz Burasi degil Dayanma Gücümüzde Kalmadi Zaten Ilk 6 ya Girerek Gelecegiz Insallah

fatih55ankara

Kalpar: "Haftaya da kazanmak istiyoruz"
01 Mart 2010 / 08:51
Samsunspor'un Bolu Karşısında aldığı galibiyet sonrası açıklama yapan teknik patron Hüseyin Kalpar, oyuncularını tebrik etti.

Oyuncularına çok güvendiğini belirterek onları cani gönülden tebrik ettiğini dile getiren Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Play-off mücadelesi veren Boluspor için önemli bir karşılaşmaydı. Bizim için de seriye devam etmek ve hedefimizi yükseltmek adına önemliydi. Futbolcularım çok iyi mücadele ettiler. Onları cani gönülden kutluyorum. 5 haftadır üst üste maç kazanıyoruz. Kazandığımız maçlarda da hep iki ve üzeri goller attık. 15 gol atıp 2 gol yedik. Bu da bizim için büyük mutluluk. İnşallah önümüzdeki hafta da kazanıp seriye devam ederiz" diye konuştu.

Samsunspor'u öne geçiren golü kaydeden Sezer Sezgin ise şöyle konuştu;
"Tabi ki 4 haftadan bu yana hiç maç kaybetmeden Bolu'ya geldik. Serimizi devam ettirmek istiyorduk. Amacımıza ulaştık. 5 maçtır kaybetmiyoruz. Biz bu kadar istikrar yakalayabildiysek, Samsun kenti, taraftarı bu kadar inanmışsa, bizler de yönetim, futbolcu ve teknik heyet olarak iyi işler yapıyoruz demektir. İnşallah çıkışımız devam edecek. Boluspor'a başarılar diliyorum" dedi. (iha)

doðan

Öyle bir maçtı ki yok yok;

deplasman otobüsümüz renkleni daha ilk dakikalarda blli etti zahten ; ilk tezehürat kafile bşkanı apo reisden geldi ve samsuna dönene kadar sayısını hatırlayamayacağım kadar tekrarlandı ,
bolu stadını bulduğumuzda iki tane samsun dan gelen sivil pois arkadaş tarafından karşılandık; tüm kafileyi bir arada topladıkları il özel idarenin bahçesinde 2- 3saat misafir edildik ; bu süreçte bizimle alakadar olan emniyet amirin birteşekkür mek lazım kendisi ankaralı olan amiri maç sonundaSAMSUNSPOR lu yaptık atkısını hediye ederek .
Sonunda stad yolu göründü tümkafile istanbuldan,ankaradan , bursadan ve samsundan gelen tüm arkadaşlarla yola koyulduk , stad girişiin de pekde hoş karşılanmadık , trübün girişinde içeriye girmeyi beklerken nerede geldiği sonradan belli oan TAŞ , KASA , ODUN ,BIÇAk(bir abmizin kafasına saplanmsına ramak kaldı) en ilginçde atılan KİVİ , TURP , PATATES Tarzı sebzelerdi, acıktığımızı anlamış olsaar gerek diye düşndük vebu misafir pervrlkleri içinde teşşekkür ettik , bilahere ederiz yine :)

sonunda içerdeyiz ve bize ayrıln yer tıklım tıklım ; maç başladı ve sahaya hakim olan takım tabiki biz dik maçı sizlere anlatan akyol ve kar6 maçı bereberce yorumlarken Sahanın sadece hakemi olması gereken HAKAN CEYLANmaçın hakimi oldu çıktı tüm takdir haklarını ev sahibi takım aleyhine kullanarak açıkçası kafalarda bayağı birsoru işareti oldu ve ilk yarı sona erdi ,
İlhan UMAK ilk yarı oldukça yorulmuş omalı ki ikinci yarıya çok kötü başladı ve çok net iki pozisyonun başlamadan sona ermesine neden oldu buna dayanamayan Syn KALPAR , çok yerinde bir değişiklikle Sezer i oyuna alıyor ve TURGUT un içeriye sert ortasını iyi takip eden SEZER tabiri caiz se topu ampül gibi ağlara asıyor , sonrında bastıranbolu Serdar samatyalı ile bulduğu pozisyonda  kendini  artistik bir şekilde yere bırakırken hakem bir anda ne yaptığını analayamadığımız davranışlar sergiliyor elinde sarı kart kime çıkardığı blli değil , penaltıyı verdimi yoksa rakibe kart mı gösterecek , anlamaya çalışırken yan hakem penaltı noktasına yürüyor gözlerime inanamıyorum ; orata hakem 4. hakeme bir şeyler soruyoor ( sonradan kalpar hocadan öğreniyoruz ki hakem penaltıyı vermiş kart kime göstereceğini teyit için sahada dolşmadığı yer bırakmıyor bu da gösterir ki hakem hangi pozisyonu görmüş de o penaltıyı vermiş )  atış kullanılıyor kar 6, ben akyol ve bütün trübün atamayacak diyoruz çünkü yukarda allah var atmayacak ; ve serdar samatyalıı topa vuruyor sahnede AHMET ŞAHİN panter edasında uçuyor ve topu alıyor , hak yerini buluyor, BOLU sus pus , derken SAVAŞ tüm çalışkanlığını akıl dolu bir vuruşla süslüyor ve skoru teyit ediyor,
maçın içinde birde ahmet şahin in pozisyonu kaçıran ve tehlike yaşanmasına neden olan ademe  çıkışı vardı  ,
bana göre yaşanan mücadele ve hırsın ne denli büyük olduğunu gösterir bu çıkış , biraz ahmet kantarın topuzun fazla kaçırdı ama , maçın sonun da aile içinde  böyle şeylerin olabileceğini gösteren samimiyetleri ile , taraftarın ricasınıda kırmadan el ele trüne gelerek olayı tatlıya bağldılar.
sonramı trübün şov :))
Melihin , çiçonun , sezgin kardeşimin  birde adın bilmediğim diğer genç kardeşlerimin liderliğinde bayağı eğlndik trübünde :)
Sonrası dönüş yolu ;
ilk tesiste durduk kimle karşılaştık tahmin edin;
tabiki takım otobüsü
herkesin yüzü gülüyor sıcak sohbetler fotoğraf çekinmeler
onları yolcu ediyoruz sonra  , birde şu pavlik harbi çok semaptik çocuk yüzü hep gülüyordu :))
sonra dönüş yolunda telefonla bğlanıyoruz otbüse ve tezahüret yapıyoruz beraberce ;
Tam SAmsuna yaklaştık bir mola verelim yakıt alalım diyoruz kavak ta, Karşımız da HÜSEYİN KALPAR ,ve ba yöneticiler , hep bir ağızdan bağırıyoruz yine ŞAAMPİYON YAP BİZİ CEHENNEMDE YAK BİZİ... toplu hlde fotğraf çetiror ve tezahüratlar içinde SaMSUNA geliyoruz.
ezahüratı meek eden varsa eğer
HAYDİ SÖYLEE.....
HER MAÇINA GELMEDİKMİ....
HAYDİ SÖYLEEE....
UĞRUNA CAN VERMEDİKMİ...
HAYDİ SÖYLEEEEE ...
BOLUYA DA KOYMADKMI
HAYDİ SÖYLEEEEEE

fatih55ankara

Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda süperlig olsun bizi uyandırma AMİN.

fatih55ankara

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LALALALALALALALALALALALALLAALAAAYYY

KOYDUK MU

lucarelli

Şehir girişinde Polis tarafından tüm gruplaar gibi biz de durdurulduk. Aramalar felan bitti gitmeyi beklerken Samsunspor kafilesi görünmesin mi uzaklardan. Bir coşku ve tezahuratlarla uğurladık maça.

Konvoydaki diğer araçlar da kornalarıyla coşkumuza ortak oldular....

edmontdante

Boluya gelen yada gelemedıgı halde aynı heyecanı hısseden ,bogazı ıflas edene kadar bagıran herkesten allah razı olsun.oyle boyle bır gun degıldı.mukemmeldık.bu nasıl bır sevda anlatmaya kelımeler yetmıyor gercekten.okurken dusunurken ınsanın aglayası gelıyor.kalbı SAMSUNSPOR sevgısıyle atan herkesı sevıyorum.yok boyle bır ask.ne lıselı bır kızı sevmek ne unıversıte bıtırmek .... Laylaylaylaylayy SAMSUNSPOR

King Of The North

Dakika 55.teki şovumuzdan sonra uzun süre ıslıklanmamız ne kadar örgütlü ve coşkulu ve de kalabalık olduğumuzun göstergesidir.
İlk yarı oynadığımız futbolla açıkcası 1 paunı zor alırız diyordum ama 1-0'dan sonraki kurtarılan penaltı maçın kırılma noktası oldu. O 70 lerden sonra giren zenci iyi ki başta oynanamış biraz bizim sol tarafı yordu da...
Tüm gurplara ait otobüslerin stada alınması ve oluşan uzun konvoy içimdeki sevinci 1 kat daha artırmaya yetmişti doğrusu. içimizdeki heyecanın yıllar sonra coşkuya dönüşmüş olması çok etkileyiciydi. Bu arada Emniyet Müdürü tarafından en iyi grup sizdiniz demesi Başkentli Samsuporlular adına özellikle beni ayrıca onure etti. O coşkuyu birlikte yaşadığımız tüm taraftarlarımıza ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler...