Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Bolu'da Tribünlerimiz. Atkı gösterisi çok güzeldi. Bu maç ta daha çok sayıda anne babasıyla gelen küçük çocukları gördüm. Çok güzeldi.

s_uzunkaya

maç çok zordu ne turgut ne savaş ne adem hatta orta saha ve ilerde kim varsa hiç biri gününde değildi. bi murat gene bildiğimiz murattı. ahmet şahin ilk yarı bizde olaydı şuan en az 10 puan yukardaydık. çok konsantire maçlara. ve konsantiresinden olsa gerek maçın son anlarında adem e çok kötü bozuk attı ve hatta el kaldırdı. maçta bireysel hatalarımız çoktu ve ademde çok kötüydü bugün doğrusu bu ama ahmet şahinin bu hareketi hiç hoş değildi. maçı ne güzel galib bitirmişiz bir şekilde, sevineceğiz amaadem maç bitti soyunma odasına koştu gitti ahmette gidmeye çalışıyor, zor tuttular topcularımız ve teknik ekibimiz. içeriye girdikten sonra hepbir ağazdan adem ahmet el ele diye tempo tutuldu. isa seyircilere geldi ve tamam getircem onları size diye işaretlerde bulundu ve 5 dakka sonra geldiler ama gene elele tutuşmaktan kaçındılar,sarılma yarım yamalak bişi oldu.velhasılı kelam adem le ahmetin arasındaki bu gereksiz tartışma bence bugünkü maçtaki en önemli olaydı. hiç hoşuma gitmedi. bence samsun-adana maçında adem ve  ahmet üzerinde biraz durulmalı. tribünler ikisini el ele çaarmalı ve birlik braberlik sloganları atılmalı. böyle iyi giderken bu tür nahoş durumların takımın ahengini bozmasına izin verilmemeli. maçtan sonra adem i tebrik edme şansıda buldum. harikasın adem bozma morali ni flan diyebildim :)..yok abi ne bozcam filan dedi ama keyifsiz olduğu herhalinden belliydi. adem de seviyorum ahmedide pavlikide turgutuda hepsinide seviyorum. benim için futbol sahalarının en iyi oyuncuları bizdeee :D

KotuCocuk55

Bugün trt radyonun bile zar  zor çektiği bir vatan toprağında  maçın skorunu öğrenmeye çalışırken karabük,ankaragücü,diyarbakır  manisa maçlarını dinlerken isyan ettik..Spiker bir  oraya bağlandı  bir buraya bir türlü söylemedi skoru..

Dedim bizi bu hallere düşürenler utansın,hacettepe maçındaki taraftar geldi aklıma ve dedimki samsunsporun yeri ve taraftarı artık bunlarla uğraşmamalı..

Bank asya,saçma sapan stadlar   ilçe takımları  türkiye genel klasmanında  9.sırada yer alan bu kadar büyük bir maziye sahip takımımıza yakışmıyor diye düşündük heycanla skoru öğrenmeyi beklerken ve spiker samsunspor 2 dediğinde araba içinde ailece kendimizden  geçtik..

Annemin defalarca ben dedim size,ben dedim size bütün maçları kazanıcaz demesini görseniz kopardınız..  ;D  ;D  ;D

Artık adana maçına kalmak farz oldu..

havzalı55

Bugün Samsunspor taraftarı süper Ligdeki bir çok takımdan deplasman  olmasına rağmen çok daha fazlaydı en büyük takımların bile o kadar arzulu istekli kalabalık taraftarı olcağını sanmıyorum. herşeyimizle hakettğimiz bir galibiyetti o hakeme rağmen kazandık  ve artık eminimki bu takım bu sene süper lige çıkacakk

**KaR6**

havzalı55

Aınen qüzeL mactı :D daha ince ayrıntıları dustan sonra acıklayalım :D

forza_devil

28 February 2010, 21:25:24 #741 Son düzenlenme: 28 February 2010, 21:31:12 forza_devil
KOZLUKLU ABİ FOTOLAR ŞAHANE ELLERİNE SAĞLIK.. ÇOKDA GÜZEL ÇOCUKLARIN VE AİLEN VAR HER MAÇA AİLENLE BİRLİKDE GİDİYOSUN ÖZELLİKLE MARMARAYA YAKIN YERLERE BİRKEZ DAHA TEBRİK EDİYORUM SENİ VE AİLEN..
ABİ BU FOTOLARIN HEPSİ GÜZELDE BU AYRI GÜZEL ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM GÖRÜNTÜ SÜPER

DEPLASMANA GİDEN HERKEZİN AYAĞINA GIRTLAGINA SAĞLIK.. FUTBOLCULARIN AYAKLARINA, KOZLUKLU ABİNİN EMEĞİNE, RADYOCU KARDEŞİMİZİN ANLATIMINA, KALPAR HOCAMIZIN AKLINA, AHMET ŞAHİNİN ELLERİNE SAĞLIK..[/color][/b]

AYY AYY YUPPİ YUPPİ HEYYY HEYY HEYYYY...  :D  :D  :D

carvalho

Deplasmana giden arkadaşlar, harikasınız. Sizde 85-87 ruhunu görüyorum. Bİraz sabır, inanç bizi süper lige taşıyacaktır. Teknik ekibimize, oyuncularımıza, taraftarımıza kocaman bir teşekkür benden...

hala kızı

Alnımızın akıyla bu maçı da en HELALİNDEN aldık.bolu'da gördü HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SAMSUNNNNNNNN

serkancengiz

Bu Taraftara Şampiyonluk yakışır.Muhteşem bir atmosferdi tam anlamıyla boluyu teslim aldık.

cembaba

Bu Resimden Anlayın artık nasıl bir tribündük :))

hala kızı

GENÇKOZLUKLU abicim videoları da bekliyoruz ....
ççççççççııııılll çııııııılll ççççııııııııllllldıııırdıııkkk

**KaR6**

Bir tarihi maçın daha canlı şahidi olmanın gururu var üzerimde.. ne 2 saatlik uykuyla yapılan yolculuk, yorgunluk ne açlık ne yarın sabah ki okul umrumda.. tek şey hissediyorum; mutluluk..

bu sezon bu duyguları yaşayacağımı Altay la oynanan kupa maçından sonra biri söylese tekme tokat dalardım herhalde.. Ama şimdi; şimdi, mutluyum, umutluyum, huzurluyum..

Sesimizin çıktığı kadar bağırarak, avuçlarım acıyıncaya kadar alkışlayarak destekledim takımımı ve deplasmandan 3 puan çıkardık.. bunun mutluluğunu yakalatabilecek başka bir şey daha var mıdır? Bilemiyorum..

Maçtan yaklşık 1 saat önce girdik stada ve girer girmez başladı tezahürat.. maçtan 1 saat önce başladı ve 1 saat sonrasına kadar da devam etti.. O birleşemez dediğimiz taraftarımız büyüklüğünü bir kez daha gösterdi, omuz omuza kol kola tek ses olarak destekledik.. dalgamızı da geçtik, keyfimizi de yaptık.. her gün olduğu gibi bir kez daha gurur duydum Samsunsporluluğumla.. Ama bu sefer çok daha kuvvetli idi..

Maç detayına girmek istemiyorum bu sefer.. Ama şunu söylemeliyim ki, Samsunspor'u tutuyorsanız, boşa kürek çekmiyorsunuz.. Samsunspor tutmak sadece takım tutmak değil, bir felsefe bir yaşam biçimi haline geldi.. Rakip topu beyaz noktaya koydugunda, tek bir dilden yükselen duaları duydum resmen.. Belki de hiç birimiz kendisi için o kadar yalvarmamıştır Rabbine.. Ve duların kabul olduğu o büyülü an.. Yaşamayan bilemez, anlatılmaz, anlatamam ki.. Yazarken bile yaşlar süzülüyorsa gözlerimden yaşadığım duygunun  yoğunluğunu ancak tahmin ettirebilirim sizlere..

Ben bugün Samsunsporluluğumla bir kez daha gurur duydum, siz de duyun.. Niye biliyor musunuz? Çünkü biz Samsunsporluyuz.. Başka bir nedene ihtiyacımız yok...

sadece55

Mustafa maçı analiz etsene zamanın olunca kardeşim