Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

ilk yari böyle biter ikinci yarida bitane atariz 3 puanida kapariz

Jnr.Serkan

bu maç bizim inşallah.iddiayıda bolusporlularıda g.t etmek mecbur oldu artık...

Forvetim

samsunun tv.si olduğunu iddia eden aks tv.yi açtım bakayım köşede skor var mı diye devre bitecek maalesef henüz samsunsporumuzun maçından bilgi yok, yazıklar olsun bunlar nerenin tv.si

kale5501

taraftara bak ya şimdi orda olmak vardı off
off

SerhaT55

SerhaT55

abuz89

arkadşalar radyomuzun spikleri gözküyor mu trübünde helal olsun vala güzel anlatıyro...

Kadir ÇELEBİ

Maçların boyle bitmesiyle play off puan farkı 10 oluyor kazanmamız gerekli Bolu 2nci devre daha fazla isteyecektir dikkatli olup kontralarla bitirmemiz lazım.. Haydi Samsunsporum başarırsın..

SerhaT55

Bolu Atatürk Stadı'nda kısa bir süre elektrik kesintisi yaşanmış

fatih55ankara

SerhaT55

Boluspor       0 - 0       Samsunspor               
Hacettepe       0 - 1       Giresunspor           
Kardemir Karabük       0 - 0       Konyaspor       
Karşıyaka       2 - 1       Dardanelspor       
Mersin I.Y.       0 - 0       Erciyesspor          
Orduspor       0 - 0       Kartalspor                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Çaykur Rizespor       1 - 2       G.Antep Bld.Spor

abuz89

bolu taraftarı nasıl bağırabiliyor mu peki?:D

KareAs55

cembaba

Arkadaslar suan super atmosfer 1 dırekten donen topumuz war. . Ayrica hawa kotu. Bize ayrılan yeri full doldurduk adim atmaya yer yok.. Bu muthis taraftara gercekten sampıyonluk yakısır. .

L$_Oznn