TatangAykutu Unutmadık..!

Başlatan çýlgýnlar1984, 17 February 2010, 17:48:36

« önceki - sonraki »

çýlgýnlar1984

İSTANBUL'a oynanacak Fenerbahçe maçını izlemek üzere Adapazarı'ndan trene binen Sakaryaspor taraftarı 20 yaşındaki Aykut Adıyaman, İzmit'te dengesini kaybedip rayların yanına düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Adıyaman, kurtarılamadı.
Fenerbahçe-Sakarya maçını izlemek için Adapazarı'ndan bir gurup taraftar arkadaşıyla birlikte yola çıkan Aykut Adıyaman, 11613 sefer sayılı Adapazarı Ekspresi'ne bindi. Trenin kapısı açık şekilde ara bölümde yolculuk ettiği bildirilen Aykut Adıyaman, İzmit'te Kocaeli SSK Bölge Müdürlüğü yakınında iddiaya göre başına isabet eden bira şişesi ile dengesini kaybedin düştü. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine makinist treni durdurdu. Rayların kenarın yaralı olarak yatarken bulunan Aykut Adıyaman, olay yerine çağrılan ambulansla İzmit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Adıyaman, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti

tatanga aykut adıyaman kaybettik 1 yıl önce (18 şubat bugün herkez tatangalı)

BU KARA GÜNÜ UNUTMADIK...!Vefalıyız , SöğütlüBahçeliyiz..

sBc-1984

Emeğimize sağlık tatangaykut kalplerde.

çýlgýnlar1984

Her zaman yaptımız gıbı sene basından bu yana futbol sehıtlerımızı unutmadık ve bır yenesını daha ekledık...!Vefalıyız , SöğütlüBahçeliyiz

sBc-1984

İnşallah bi sorun olmazssa hacettepe maçına açılacak bu pankart...

çýlgýnlar1984

evet kardesım emegımızın karsılıgını en ıyı sekılde alıyoruz ama ınsanın bazen zoruna gıdıyor bazı ınsanlar dıyorkı reklam yapıyorlar ulan olen adamın arkasından reklam yapanın ben taa... keske bunlar olmasaydıda bızde boyle seyler yapmasaydık...!

edmontdante

Bu hafta SAKARYA'da yaşadıklarımızı ve Sakarya'lıların bize bakış açılarını gördükten sonra ne yapsak az diye düşünüyorum.
Emeğinize sağlık

Ertuğrul Sağlam

Elinize, Emeğinize sağlık Söğütlübahçeliler..

Tekrar başınız sağolsun Tatanga kardeşler...

gozgoz yýlmaz

tebrikler sbç
başın sağolsun tatangalar!

18 Şubat 2007'de olmuştu, tam 3 yıl olmuş. :(

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 17 February 2010, 18:18:59
tebrikler sbç
başın sağolsun tatangalar!

18 Şubat 2007'de olmuştu, tam 3 yıl olmuş. :(

bayada oldu zaman su gıbı akıp gecıyoz bız samsunspor taraftarı olarak unutmayalımda elımızden geldgı kadar hatırlayalım..!

kuzey55

başın sağolsun SAKARYA...ALLAH yaşatmaz böyle acıları inşallah bir daha.

celebi

tebrikler SBÇ .
tatangalar tekraradna başınız sağolsun

çýlgýnlar1984

boyle gunlerı dvamlı hatırlatacaz unutmayacaz arkadslar bızler boyle vefa örnegı gosterelımkı baska ınsanlarda bızım sehıtlerımızı unutmasınlar..!

SametYılmaz55

Sakarya-Bursa maçıydı Aykut için bir çok kişi toplanmıştı o gün Sakaryada oturan bir akrabamı ziyarete gitmiştim Gebze'den ve ziyaretimi bitirdikten sonra oradaydım çok duygulu anlar olmuştu.Başınız sağ olsun Sakaryalı kardeşlerim...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Mekanın cennet olsun TATANGAYKUT

Turuncu

kerem55

Tekrar başınız sağolsun Tatanga kardeşler...