BAFRA'YI VERMEYİZ!

Başlatan kaptan 55, 15 February 2010, 13:53:12

« önceki - sonraki »

kaptan 55

15 February 2010, 13:53:12 Son düzenlenme: 15 February 2010, 13:58:22 kaptan 55
Sevgili arkadaşlar;malumunuz istanbul takımlarının derneklerine ev sahipliğiyle ünlü baframızı kaybetmemek adına bir şeyler yapmalıyız.bu manada bafra FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM okulunda görev yapan nişanlımın okulunda SAMSUNSPOR atkıları dağıtmak niyetindeyim.yaklaşık 500 öğrencisi bulunan bu okulda tek başıma hepsine yetişemeyeceğim aşikar.bu manada elinde fazla atkısı bulunan veya bir öğrenciyede bir atkı benden diyen arkadaşların bu konuda bana yardımcı olmalarını bekliyorum.hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Ertuğrul Sağlam

Bir öğrenciye bir atkı benden
1- 6 Ertuğrul Sağlam

mehmet yılmaz

erdal kardeşim, gayet iyi düşünmüşsün ancak bence 500 çok büyük bir sayı. onun yerine kısıtlamaya gidilebilir. mesela sadece 2. kademeye verilebilir vs. vs. bir de tek tek toplamaktansa yaptırmak çok daha ucuza gelebilir. Ancak 500 çok büyük bir sayı. Ayrıntıları konuşmak lazım.

tek toplanacaksa eğer 2 atkı da benden.

Tolga55

Mehaba.Bende Bafra'da Kızılırmak Lisesinde okuyorum.Atkı bende almak isterim ama malesef böle bi imkanım yok.Bafrada adam gibi bir Samsunspor atkısı bulamadım.Samsun'a gitmem lazım yakın Zamanda Samsun'ada gidemedim.Eğer böyle birşey olursa bende bu atkıdan almak isterim.

KotuCocuk55

Bence çok yerinde bir çalışma.
Ama altından kalkması biraz da zor.
Atkılar,formalar,hatta otobüs tutarak maça getirmekle bile desteklenmeli bu projeler..

Mehmet abinin dediği gibi tek tek bu sayıyı yakalaman zor bencede,ama illa tek tek olacaksa,
2 atkıda benden..

Ben sana işe yarayacağına inandığım başka bir yöntem öneriyorum..

Ankarada yaşayan iş adamı Galip Asal;
Samsunsporla özdeşleşmiş birisi.Öğrencisi-genci-yaşlısı özellikle ankarada samsunsporla ilgili bir konuda hep ondan yardım ister.Kendisi bafralıdır.Hemde sağlam bir bafralı.

Bafralı-Samsunsporlu bir iş adamı bu konuda sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Kendisine ulaşıp durumu anlat böyle bir planım var de,atkıların bir kısmını ondan iste,çok büyük bir oran olmasada bizim bir-ikilerden daha iyi bir sayı verebilir sana,yada iş çevresine daha ucuza mal ettirebilir ve yine belki birkaç bafralı işadamını da projeye dahil edebilir..

Başkanım,Galip bey yada Galip abi merhaba diye aç telefonu anlat durumu,hiç çekinme..
İsmail başkan tarzında mütavizi biri olduğu için herhangi bir sorun çıkmaz..

Ankara Asal otel diye google da aratıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsin..

maraton

bence de tek tek toplamak yerine bafra ile ilgili güzel bir sloganlı tasarım yapılıp bir kampanya çerçevesinde gerekirse o o kula topçu da götürülerek bir organizasyon içinde dağıtım yapılabilir, tek tek toplanacak atkı hem ses getirmez hem dağınık olur...

önce bir iki bafralıarkadaşı da katarak bir slogan ve bir tasarım yapalım.. sonra okulda bir gün düzenleyip topçu da götürüp panel havasında bu işi yapalım.. dernek üstünden seve seve bu işi yaparız..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: maraton - 15 February 2010, 16:19:51
bence de tek tek toplamak yerine bafra ile ilgili güzel bir sloganlı tasarım yapılıp bir kampanya çerçevesinde gerekirse o o kula topçu da götürülerek bir organizasyon içinde dağıtım yapılabilir, tek tek toplanacak atkı hem ses getirmez hem dağınık olur...

önce bir iki bafralıarkadaşı da katarak bir slogan ve bir tasarım yapalım.. sonra okulda bir gün düzenleyip topçu da götürüp panel havasında bu işi yapalım.. dernek üstünden seve seve bu işi yaparız..

Evet Başkana katılıyorum Başkanım ne derse doğrudur. yalakalık değil haaa :)

KotuCocuk55

Şimdi aklıma geldi,
Okulun mevcudu kaç?
Zira çocuklardan bazıları alır bazıları alamaz orda ana baba günü gibi çocuklar atkı alma yarışına girer ortalık karşısırsa hoş bir görüntü olmaz.
Bence sayı okul mevcudu neyse o civarlara çekilmeli,madem bir iş yapacağız tam yapalım..

Bu arada ben Bafralı iki iş adamı daha buldum,yardım edeceğine inandığım konuşabileceğin..

mehmet yılmaz

Güzel olur mu? Olur, harika olur ama 500 tane atkı yaptırmaya kalksak, 1.800-2.000 lira falan yapar. Kaldı ki biz de birer tane alsak o 500, 600'e çıkar. Sayın Maraton başkan takvimi zor toparladık, iyi düşünmek lazım.

@kötüçocuk

dediğin gibi olursa, yani maliyeti karşılayacak iş adamları olursa elbette güzel olur.

KotuCocuk55

Abi kısmetse,
Haftaiçi ankarada olucam,
Eğer siz bunu bir projelendirme şekline getirebilir,maraton başkanın dediği gibi slogan,futbolcu ayarlaması,basın(Siz daha iyi bilirsiniz işadamları ufakta olsa bir yardım yapsalar yerel basında yer almak hoşlarına gider) gibi,
Dilerseniz bende arayabilirim bu bahsettiğim kişileri.

Ama dediğim gibi sadece arar,güzelce anlatır ve ısrar ederim ama adamlar yok uğraşamayız,krizdi filan derler tabi orasını bilemem.
Dediğin gibi bir an gaza gelmemeli,iyi düşünüp iyi tartmalı..

Bir iş yaptımı tam,bize,sitemize ve derneğimize yakışır yapmalıyız..

fatih55ankara

inşallah güzel bir organizasyonla ve sitemizin değerli arkadaşları vasıtasıyla bu işi güzel bir şekilde organize ederiz.ben de 2 atkı verebilirim.

mehmet yılmaz

valla kardeşim, onlar sermayeyi hazır etsinler biz her türlü organizasyon, futbolcu götürme, reklam, tanıtım, medyada yer bulum, inşaat, turizm, sanayi işlerini fazlasıyla yaparız.  :D

kaptan 55

mehmet amacım zaten 500 öğrenciyede atkı dağıtmak değildi keşke böyle birşey olsa bütün il ve ilçe öğrencilerimizin hepsinin boyunlarına SAMSUNSPORatkısı taksak.bu işleri sen benden çok daha iyi bilirsin.maraton başkanın dediği gibi de yapabilirsek daha şık olur,hem bizlere hem siteye yakışır bir iş çıkar ortaya.kötü çocuk55 kardeşimde mümkün olur konuşabilirse daha kapsamlı bir organizasyonla bu işi yürütebiliriz.

Mert

Bence de mantıklı ve güzel bir çalışma memleketim olan bafrada malesef Samsunspor sevgisi hiç yok.Hadi onu bırakın tek takımları olan Bafra bld.spora karşı bile sempeti az.

diver55

Neden atkı? Daha mütevazi ama daha çok çocuğa ulaşacak bir hediye de olabilir bence bileklik gibi. Fikir çok iyi ama 500 adeti hem az, anladığım kadarı ile de maliyetli ise, çocukların beden eğitimi derslerinde kullanabilecekleri armalı kırmızı beyaz bileklik dağıtılabilir. Ya da rozet, ya da çantalara montlara dikilebilir armalar vs. Sadece öneri... Saygıyla,