Tabelacı Kamil Kocaelispor'a Başarılar Diler!!!

Başlatan gozgoz yýlmaz, 15 February 2010, 01:11:47

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

iki sene önce Samsun'a deplasmana gelen Kocaeli taraftarı şehir girişindeki Samsun tabelasının önünde kendince espri yapmış ve Samsun'un S'sini kapatarak maytap geçmişti. O gün bizi tarihlerinde hiç olmadığı ve bir daha da asla olmayacağı bir şekilde mağlup da etmişlerdi. Ancak futbol böyle birşey işte... Önce adam olacaksın, saygılı olacaksın. Çok zaman geçmedi ve ne oldu?

Tabelacı Kamil ve arkadaşları sakladıkları o S'yi gördüler. Sadece bize evlerinde 4-0 yenilmekle kalmadılar -ki ilk değil zaten, alışıklar - büyük ihtimalle küme de düşecekler.

Futbol bir intikam aracı değil, nefrete de gerek yok ama ben bu kareleri hiç unutmamıştım. Küfür edelim diye değil ama ibret-i alem olsun diye açıyorum bu başlığı. Uygun görülmezse silinir, kilitlenir.

Alma Samsun'un ahını, çıkar aheste aheste... 

Ve mutlu son...

samsunmania

Sıkma sivilcenin hamını, görürsün Samsun'un ahını.(Düzeltince ancak bu kadar oluyor.) ;D ;D

gozgoz yýlmaz

Geçme Mert Deresi köprüsünden ayağına batar bir diken, bulamazsın Samsunspor gibi buğday eken  ;D ;D

alperen

bunlara en güzel cevap bugün sahada verildi..noldu kocaeli kümeye bizde yolumuza...

KareAs55

samsunmania

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 February 2010, 01:15:33
Geçme Mert Deresi köprüsünden ayağına batar bir diken, bulamazsın Samsunspor gibi buğday eken  ;D ;D
Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 February 2010, 01:16:39
Bu laflar boy boy Körfez'e koyan Adem kovboy  ;D ;D

Film koptu. ;D ;D

alperen

bu lafları atlattık kocaeli de maytap patlattık ;D ;D

samsunmania

Sanatsal yönü ağır basan kardeşlerim içlerindeki cevherleri ortaya çıkartıyorlar. Hakları da. Bu fotoyu ilk gördüğümde ben de çok kızmıştım.

gozgoz yýlmaz

samsunmania

три одиннадцать  четырнадцать шестнадцать
Samsun adamın gözüne kor (yumruğu)

gozgoz yýlmaz

Ben tercüme ettim, tam olarak öyle çıkmıyor  8) Sadece ilk ve son kelimeleri doğru, lütfen ciddi olalım, yeminli tercüman kullanalım.

"Sanayi şehrinde sponsor bulamayan Kocaelispor'a Tabelacı Kamil Sponsor olsun diyenler - 8 milyar kişi arıyoruz - 

Tabelacı Kamil A.S.

Tufan

abi tabelacı kamile yazık oldu şimdi derdinden alkolik olmustur yavrucak  ;D

KareAs55

Bizim Tabeladada  Rakım4 yazıyor Aaaaa Ne Kadar Ayıp :D

gozgoz yýlmaz

Yok, bir tarafına sakladığı S'yi çıkarmakla meşguldür halen...

Tabelaya bakalım, göbek atalım.  :D

samsunmania

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 February 2010, 01:30:25

Ben tercüme ettim, tam olarak öyle çıkmıyor  8) Sadece ilk ve son kelimeleri doğru, lütfen ciddi olalım, yeminli tercüman kullanalım.

"Sanayi şehrinde sponsor bulamayan Kocaelispor'a Tabelacı Kamil Sponsor olsun diyenler - 8 milyar kişi arıyoruz - 

Tabelacı Kamil A.S.

Tercüman yanlışım varsa adiyim demişti ama ******* kandırdı bizi herhalde.İlk ve son kelimesi doğruysa o da yeter. :D ;D