Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

KareAs55

Taraftarımız maçı televizyon veriyor diye stadı boş bırakmaz umarım

Ollivanders

Bu maçta stadyum boş bırakilir mi ? Kuserim Vallahi...:)

babasamsunlu

bu maça gelmeyen hangi maça gelcek...en kritik maç...futbol izlemeye gelen sinemaya gitsin..biz takımı desteklemeye gidiyoruz...yemişim canlı yayını...5 lirayı Samsunsporuma çok görenler işler iyi gidince nasılda sahiplenirler.. bu maç doldurmak zorundayız stadı..başka oylu yok bu işin...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 February 2010, 18:57:23
burdayız daaa :D ama maçı nerde izleyeceğimi :D pardon takımı hangi tribünde destekleyeceğimi düşünüyorum.hafta sonuna kadar karar veririm heralde ;) ;D

Maraton'a gelcen da başka çaresi mi var ;D ;D

erkutdem55

90da delirdim evde yemin ediyorum,Rizeyi de boş göndercez çare yok

holigan_itü

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 February 2010, 22:05:50
bu maça gelmeyen hangi maça gelcek...en kritik maç...futbol izlemeye gelen sinemaya gitsin..biz takımı desteklemeye gidiyoruz...yemişim canlı yayını...5 lirayı Samsunsporuma çok görenler işler iyi gidince nasılda sahiplenirler.. bu maç doldurmak zorundayız stadı..başka oylu yok bu işin...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

forza_devil

bkm mutfaktan teklif varsana
yıldızın parladı samsun macında
taklitlerin tff'nin hoşuna gitmiş
hıyarcı oğlan ümit kayıhan

jean

sBc-1984

emre

hadi yaa inşallah yöle değildir bir maç keyfımız var tatile gelmişiz!!  :(  :(

Tufan

demin spor55tede 7ye alındığı söylendi. akşam maçı olucak galiba.

Turuncu

ümit kayıhana gıcık kapıyorum malatya macında yalandan yere kendini atmıştı >:( inşallah stad dolar 3 puanı alırız ...

samsunmania

Bu gece maçları da yaramıyor bize. Hayırlısı olsun. Kıralım şu zincirleri artık. KSK maçında kendimi camdan atıyordum yemin ederim. Mersin maçında 90.dk. gol atınca bilgisayar kurtardı kendini. PArçalıyordum az daha. Yeter artık. Vuralım şu Rize'ye.

AdanaDemirSpor

Samsunspor'a Rize karşısında başarılar dilerim,3 puanın sizin olması dileğiyle arkadaşlar..

samsunmania

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 02 February 2010, 00:52:08
Samsunspor'a Rize karşısında başarılar dilerim,3 puanın sizin olması dileğiyle arkadaşlar..

Eyvallah kardeşim.Size de davanızda başarılar.