PFDK Kararları

Başlatan YaşarDoğu, 28 January 2010, 21:47:07

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı
PFDK  Kararları - 28.01.2010

SAMSUNSPOR Kulübünün, 25.01.2010 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - KARŞIYAKA Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Tufan

ucuz atlatmışız çok çabuk geriliyor tribünlerimiz. bir anda koltuklar sahaya indi yazık değil mi 2500 liraya.

seckin55

çok ucuz  atlaşmışız hemde..aynı goruntuler karabuk maçında da olmuştu..sahap kapatma bekliyordum açıkcası.buna sewındım..rize maçında yerımızdeyız

Kaptan

Olayları hakemin yanlı tutumu tetikledi , başkada bişi değil.trabzonlu hakemi verirsen samsun maçına, olacağı bu

ankarta 55

Alıntı yapılan: Kaptan - 29 January 2010, 01:03:19
Olayları hakemin yanlı tutumu tetikledi , başkada bişi değil.trabzonlu hakemi verirsen samsun maçına, olacağı bu

Efsane Meskenler

AlıntıOlayları hakemin yanlı tutumu tetikledi , başkada bişi değil.trabzonlu hakemi verirsen samsun maçına, olacağı bu

kavak_55

kasıtlı olarak veriyolar travzonlu hakemleri samsunspor üzerinde büyük oyun dönüyor diye düşünüyorum bu sene bizi düşürmeye çalışıyolar fedarasyon tam kadro çalışıyor.taraftar çok dikkatli olmalı gereksiz  cezalar yememeliyiz. yazık arkadaşlar 3 kuruşa ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda çok cezalar yyeditiyoruz takıma bu taraftarın suçu değil elbet ama ne olursa olsun sabırlı olmalıyız belkide taraftarın içinde travzonlu bile olabilir sıf olay çıkarmak için uğraşıyor olabilirler herşey beklenir. allah binkere belasını verir inşallah samsunsporun hakkını yiyen kasıtlı üzrimize gelan tüm travzonsporluların allah belasınız versin hakedenler için diyorum. bizden haksız yere puan alan takımlarada aldıkları puanlar yaramaz inşallah.bizle uğraşanın allah iki cihanda iki cihanda bir araya getirmesin inşallah............................................. bıktık bizle uğraşmayın hakemler.meraklıysanız istiyorsanız küfürde ederiz. kafam attı gene samsunspor taraftralarına selamlar

YaşarDoğu

Alıntı
11.02.2010
12- SAMSUNSPOR Kulübünün, 07.02.2010 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

TFF

Rize maçında ne oldu?

Dartagnan

King1965

yuhhh anasını satım mac sonu baya bı sonra sahaya seyırcı atladı hakem fılan odasına gıtmıstı ona cezamı kesıldı yaa

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 13 February 2010, 14:28:20
adam atladı ya abi maçtan sonra

Kardeşim protokol tribününde adam mı kalmıstı  :-\ nasıl oluyor bu iş anlamadım.O adamdan alacaksın 2.500 lirayı

SSBiz Gençlik

eLLis

5 bin tl gitti çalışanlara verilirdi o para en azından ksk maçında ufak bi olayda sahaya koltuk atıyorlar bunu kulüpten değil o kişiden gidip alsınlar sahaya inenlerde belli kulüp ne yapsın.

erkutdem55

yuh yani rize maçında hiçbirşey olmadı,o adam da maçtan çok sonra atladı,PFDK saçmalamış

sadece55

PFDK'dan önce sahaya atlayan arkadaşımıza sormak lazım neden geldi bu ceza diye?