Şifo´dan çarpıcı sözler

Başlatan Dartagnan, 28 January 2010, 19:40:20

« önceki - sonraki »

Dartagnan

28 January 2010, 19:40:20 Son düzenlenme: 28 January 2010, 19:41:51 Dartagnan
Şifo´dan çarpıcı sözler
Antalyaspor´un başarılı teknik direktörü Mehmet Özdilek, Samsunspor ile ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu. Samsunspor´un yanlış yönetildiğini öne süren Özdilek, "Kulüp yavaş yavaş eriyor" dedi.Antalyaspor´un Samsunlu teknik direktörü Mehmet Özdilek, yazarımız Ercüment Gül´e Samsunspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özdilek, "Samsunspor yavaş yavaş eriyor. Kulübü yanlış yönetiyorlar" dedi.

BAŞARI ŞANSI SIFIR

Bir Samsunlu olarak takımın aldığı kötü sonuçlara çok üzüldüğünü belirten Mehmet Özdilek, "Samsunspor 4. sezondur Bank Asya Ligi´nde mücadele veriyor. Hatırlanacak olursa ilk sezon şampiyonluğa oynarken şimdi artık kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu son derece üzücü ve şaşırtıcı bir durum. Demek ki bu takım ilk sezonun ile başlayan her konudaki yönetim yanlışlıkları ve onların yanlış tercihleri ile  bu durumlara gelmiş. Daha da açık konuşmak gerekirse Samsunspor halen kan kaybetmeye de devam ediyor. Demek ki halen bir şeyler yanlış yapılıyor. Yanılmışorsam Bank Asya serüveni boyunca 8 teknik direktör görev yaparken transfer edilen futbolcu sayısı ile 20´nin üzerinde. Böylesi bir futbol kulübünün başarılı olma şansı bana göre sıfırdır" dedi.

BİR GÜN GÖREV YAPACAĞIM

Samsunspor'un bu gün geldiği durumun kendisini çok üzdüğünü ifade eden Mehmet Özdilek,
"İnanıyorum bir gün ben de Samsunspor´da teknik direktörlük yapacağım. Samsunspor halen futbolumuzun marka şehirlerinden biridir. Ancak bu markanın, sahip çıkılmadığından yavaş yavaş yok olduğunun da farkına varılması gerekir. Bunu bir hemşehriniz olarak söylerken de üzülmemek elde değil. Demek istediğim Samsunspor sahipsizlikten göz göre göre eriyor ve yok oluyor .Maalesef  anladığım kadarı ile de kimse ilgilenmiyor. Çünkü son Samsunspor Kongresi bunun bir göstergesiydi" diye konuştu.

Haber gazetesi

konuyu yanlıs baslıga acmıs olabılırım abılerım gereklı duzeltmeyı yaparsanız sevınırımm...

jean

ilk defa agzindan samsunspor kelimesi duydum

emre

babasamsunlu

Valla eskilerin rivayetidir..unutmam hiç ..denemelere katılıyor Samsunsporda mehmet..bu kısacık boyuyla topçu mopçu olmaz bundan deniliyor..k.maraşa gidiyor sonrasıda türk futbolunun Şifosu oluyor işte..

bazen geleceği görememektir Samsunsporu bitiren..

isyankar

bende ilk defa samsunsporla ilgili bir yorum haber söz herneyse duydum tesbitler doğrıu ama sahip çıkmayanlar arasında kendisininde olduğunu umuarım görüyordur bu güne kadar samsunspor için ne yapmış...

kuzey55

ne hayrınız oldu sanki boş boş konuşmayın bişeyler yapmak istiyosanız yapın.yoksa uzak durun hayırsız herifler.

ankarta 55

memleket sevdası başka adamın içi acımış dememki

55_OrHaN_55

şifo mehmetin aklına en son gelecek şey Samsunspor'dur. onun için varsa yoksa kara karga. konuşup da adamın asabını bozmasın.

Ertuğrul Sağlam

Futbolcu iken ne hayrını gördükte Hoca iken görelim.

Bize akıl lazım değil para lazım ortasaha ve forvet lazım .....

Oflu

bluegreen55

Önce röportajı okudum ama okurken yorumları tahmin ettim.Baksana biri Samsunsporu ağzına alsa hemen başlıyosunuz saydırmaya, Tanju olsun,Ertuğrul olsun, Şifo Mehmet olsun birileri Samsunspordan bir şekilde bahsetti,üzülüyomuş, seviyomuş diyceğinize hemen karalama,aşağılma,hakaret etme,yok sayma ne varsa yapıyosunuz. Bu ya benimsin ya karatoprağın zihniyetinin sportif alana yansımasından başka bişey değil.

Aman Samsunsporu sadece sizin kadar tutanlar desteklesin amatörede düşse sizin olsun temiz olsun. Bu zihniyetle yürümez bu işler.Siz gidin Samsunda amatör bir takım tutun. Samsunsporun hele bu durumda her türlü desteğe, her türlü yardıma ve birlik olmaya ihhtiyacı var.İnsanlar istanbul takımı tutsalar bile Samsun memleketleri olmasından dolayı Samsunspora sevgi duyabilirler.Bu insanları rencide etmeye küstürmeye ve uzaklaştırmaya hakkınız yok. Bırakın ne kadar seviyorsalarsa okadar sevsinler, o kadar destek versinler.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 29 January 2010, 19:07:29
Önce röportajı okudum ama okurken yorumları tahmin ettim.Baksana biri Samsunsporu ağzına alsa hemen başlıyosunuz saydırmaya, Tanju olsun,Ertuğrul olsun, Şifo Mehmet olsun birileri Samsunspordan bir şekilde bahsetti,üzülüyomuş, seviyomuş diyceğinize hemen karalama,aşağılma,hakaret etme,yok sayma ne varsa yapıyosunuz. Bu ya benimsin ya karatoprağın zihniyetinin sportif alana yansımasından başka bişey değil.

Aman Samsunsporu sadece sizin kadar tutanlar desteklesin amatörede düşse sizin olsun temiz olsun. Bu zihniyetle yürümez bu işler.Siz gidin Samsunda amatör bir takım tutun. Samsunsporun hele bu durumda her türlü desteğe, her türlü yardıma ve birlik olmaya ihhtiyacı var.İnsanlar istanbul takımı tutsalar bile Samsun memleketleri olmasından dolayı Samsunspora sevgi duyabilirler.Bu insanları rencide etmeye küstürmeye ve uzaklaştırmaya hakkınız yok. Bırakın ne kadar seviyorsalarsa okadar sevsinler, o kadar destek versinler.

kusura bakma da yanlış değerlendiriyorsun. bize sözde değil, özde samsunspor sevgisi lazım. boş laflara karnımız tok. antalyada kamp yaptık, acaba şifo mehmet samsunsporu ziyaret etti mi, veya samsuna ve kulübe hiç ziyarete geldi mi? sevmek zorla değil ya kardeşim, sahte gözyaşı akıtanları sevmiyoruz, bu kadar.

KotuCocuk55

Şifoyu severim ama ağzından ilk kez samsunspor çıktığını duydum bende..
şAşırdım,herkesin bildiği yorumları tekrarlamış;
SONUÇ?

senol55

Samsunsporu kurtaracak tek kisi TANJU

cem

Alıntı yapılan: senol55 - 29 January 2010, 20:10:20
Samsunsporu kurtaracak tek kisi TANJU
tanju 80li yılların öncesindeki hesabını versin bu halka yemişim tanjuyu çokta tın.....