TSO’dan Samsunpor’a otobüs geliyor

Başlatan Sercan, 27 January 2010, 20:19:49

« önceki - sonraki »

celebi

sadece55

yazık alına alına 403 mü alındı 3.lig takımı urfa belediyesporun bile travego arabası var urfasporu söylemiyorum bile:(

YaşarDoğu

Erdinç ,

Dua edelimde bizimkiler 403 ü satıp futbolcu alacağı ödemesin.Buna da şükür diyeceksin.Çakıl ocağı işine Samsundan 5 kişi şikayet dilekçesi veriyor  nasıl Samsunspor a verirsiniz diye.403 mü alındı öp başına koy. ;)

supernatural_55

vay bea fennin son harikası Alaman mucizesi 403 mercedes otobüs daha da bişey demiyorum...

doðan

bunada şükür sözlerini yemediler yaa;

hahahahaha güleriz işte ağlacak halimize  >:(

sadece55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 February 2010, 02:07:25
Erdinç ,

Dua edelimde bizimkiler 403 ü satıp futbolcu alacağı ödemesin.Buna da şükür diyeceksin.Çakıl ocağı işine Samsundan 5 kişi şikayet dilekçesi veriyor  nasıl Samsunspor a verirsiniz diye.403 mü alındı öp başına koy. ;)

abi haklısın vallahi ne diyelim :) ben transit bekliyordum aslında

jean

sadece55

Jean şu fransadan bir akım başlatta birazda avrupadan destek alalım...

doðan

jean ; 403 ü modifiyeye size gönderelim neoplan a benzetelim :)))

şükür arkadaşlar bunada şükür ciddi anlamda yakın deplasmana giderken kullanılacak iyi bir otobüs lazım dı , bunada şükür ..

bide sözlerini tuttularya bunda şükür , başkalarına örnek olurlar belki

Sercan

Alıntı yapılan: doğan - 09 February 2010, 13:08:55
jean ; 403 ü modifiyeye size gönderelim neoplan a benzetelim :)))

şükür arkadaşlar bunada şükür ciddi anlamda yakın deplasmana giderken kullanılacak iyi bir otobüs lazım dı , bunada şükür ..

bide sözlerini tuttularya bunda şükür , başkalarına örnek olurlar belki

Evet abi hiç yoktan prensesten iyidir...

Ollivanders

teknolojiyi 10 yıl geriden takip ediyoruz :)

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 February 2010, 13:15:40
teknolojiyi 10 yıl geriden takip ediyoruz :)

Keşke 10 yıl öncede olabilseydik kardeşim  :( :(

jean

fransiz arabalari tutulmuyor burdakiler bile almani tercih ediyor fiyat olarakta fark var burdan degil almanyadan destejk gerek

kaptan 55

bolu'ya yeni otobüsle gidecekmiş takım.

Sercan

İşte 403'ümüz :)

TSO sözünü tuttu
Kırmızı-Beyazlılar, sonunda muradına erdi ve TSO'nun söz verdiği yeni kulüp otobüsüne kavuştu. Yeni otobüs, 20 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek törenle Samsunspor'a teslim edilecek.Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Samsunspor'a verdiği sözü tuttu ve 2004 model Mercedes O 403 marka otobüsü dün İstanbul'dan Samsun'a getirtti. İlk olarak iç dizaynı futbolculara yönelik olarak düzenlenecek olan otobüsün daha sonra ise dış kaplaması yapılacak. Yeni kulüp otobüsü, 20 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak törenle Samsunspor'a teslim edilecek. Otobüste ayrıca kablosuz internet ve uydu yayını da bulunuyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=35095