Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

cem 55

oktay karabuk maçındada tıpki karsıyaka maçındaki gibi itirazdan sarı kart gördü ve bu sezonki 3.sarı kartı oldu bi sarı kart daha görürse cezalı duruma düşecek böyle giderse bu haftada sarıyı görür ve haftaya oynamaz çünkü inanılmaz sinirli ve her pozisyonda hakemle itiraz halinde biraz daha dikkatli olması lazım mersin maçında hakan koçaslan cezalı oyuncumuz

gozgoz yýlmaz

netkulis.com'a göre muhtemel 11'de Oktay var. Adamlar Mersin'e gitmişler, oradan bildiriyorlar.

AlıntıÖte yandan Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor'un muhtemel ilk 11'leri ise şöyle;

Mersin İdmanyurdu: Kerem, Ozan,Joseph Boum, Fuat, Ahmet Çağıran,  Aytekin, Nurullah, Zafer Demiray, Tunç, Caner, Sami.

Samsunspor: Ahmet, Adem, Kenan, Ersin, Orhan, Turgay, Murat, Oktay, Turgut, Abdülaziz, Savaş.

kavak_55

inşallah yeneriz yoksa iş sakata giriyor. Hem rövanşı almak açısından hemde konum açısından çok önemli bir maç daha gerçi önemsiz maç yok rahatlayana kadar böyle olur. Bir an önce düzlüğe çıkarız umarım.bu sene kalıp seneye kafaya oynarız inşallah.taraftarlara selamlar.

seskat

bu mactan 3 puan alamazsak işimiz gercekten cok zor olacak. zira ordu, antep bb ve erciyes iyi transfer yaptı ve bunlar ile yarışmamız cok zor olacak. en cok sinir olduğum olay ise, seneye macları acık kanaldan izleyebilecez. ancak samsunspor düşerse o da olmayacak. işallah düşmeyiz. gecen sene mucize eseri kurtulduk. bu sene mucizeye ihtiyacımız olmasın.

bilet fiyatları bence normal. 10 TL herkez verebilir. önemli olan samsunspor mu başka bişey mi. karar vermeleri gerekiyor.

bu mactan puan alırız işallah.

iddanın oranına gelince. orda bi yanıltmaca var bence. onlar da samsunsporun ne zaman ne yapacağını kestiremiyorlar.  iddaa oynarsam samsun galibiyetine oynarım. gerisi yalan...

King1965

Mersinidmanyurdunun sıtesıne gırdıgım de o logo ya baktım bızı ne kılıgına sokmuslar nasıl ınsan bunlar bee.. bunlara haddını bıldırmemız lazım samsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu macı almazsan allah belanı versın .. hemı..  Iste http://www.mersinidmanyurdu.org/

fatih55ankara

siteyi bi tıklasanıza ibn. lerin yaptığına bakın.bunlara koymak farz oldu.Allah ın izniyle bi yensek şunları

King1965

bızım bu oyuncular varken bız bunları hakederız.. fatıh

Dartagnan

fatih55ankara

biz bunları hiçbir zaman haketmeyiz.siz kabullenebilirsiniz ama ben asla kabullenmem.yarın yeneceğiz.başka yolu yok.

ankarta 55

cem

vallahi bende trübün dergidede epey hakarete varan şekle kadar yazdım,,,,,******* haysiyetsizler....

onur 55

beyleeer gercekcı olun.yukarıda yazılan kadro cıkarsa sıze garantı verıyorum hezımete ugrarız.bu hoca bu kadroyla yenılmeye doymadımı yaa.abdulazızle savasa kaldıysak lıg sonuna kadar gol atamayız.ılk ıkı macta gol atamadık,bu forvet hattıyla gol atmamız ımkansız.yukarıdakı kadro cıkarsa macı takıp etmeye bıle gerek yok.