FUTBOL ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ-SAAT:13.00 ASRİ MEZARLIK

Başlatan edmontdante, 19 January 2010, 21:59:37

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Sercan

berkay55

GRUPİSTANBUL55 üyelerinin yerinede dua etseydiniz.
turgut felan ******* onlar bilmezler SAMSUNSPOR luluk nedir o itler anca alacaklarını düşünürler kesin kabir ziyaretinede takımdan zoraki götürmüşlerdir bu haysiyetsizleri

europe_55

Samsun´da olamadigimiz icin gelemedik, ama Samsun disinda yasayan bütün SAMSUNSPORLULAR´in dualari oradaydi

Tekrardan basimiz sagolsun, Futbol Sehitlerimiz´e Allah rahmet eylesin...

King Of The North

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 20 January 2010, 15:42:00
Mezarlıkta Turgut efendinin ağzında bir sakız o.... gibi sakız çiğniyor.
A2 takım hocası Ali Bilgici kahkaha atmamak için kendini zor tutuyor ağzını saklıyor.
Oraya yas için gelmemişler Sanki sahada 5-0 önde olan takımın hocası ve futbolcusu gibiler.

doğruysa eğer onların ben taaaaaaaa...................

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-1984 - 20 January 2010, 15:49:33
Törene 5 10 dakika geç kalsakda şehitlerimizi anmasını bildik.değinmek istediğim bi konu var.

1.turgutun anma töreninde ağzında sakız ne iş var ? sanki gezmeye gelmiş oraya :S
2.Bide üzüldüğüm bi konu var Mezar Taşının Kırık olmasıydı Biz hepberaber zor olsada o taşı kaldırıp yerine koyduk..Başımız saĞolsun..

Önemli olan unutmamak ve dua etmek zaten kardeşim.
Bu arada mezar taşı kırık olduğu için yere konuldu dua esnasında.Ama benim asıl merak ettiğim acaba önümüzdeki sene de allah nasip ederde gidersek o taş yine öyle mi olacak.

mehmet yılmaz

Rahmetli Nuri Asan'ın kabrinde yine bildik simalarla birlikte idik. Aralarında onu yakından tanımış olanlar kadar benim gibi tanıyamayanlar, hatta kaza olduğunda henüz dünyada olmayanlar bile vardı. Samsunspor'un, Samsunsporluluğun nasıl bir zaman ötesi kültür aktarımı olduğunu gösteren bir işaret olsa gerek...

Şu bir gerçek ki Samsun şehri pek çok imtihanı olduğu gibi bunu da kaybetmiştir. Samsun şehri, kendisine artı değer katabilecek, çimento görevi görebilecek olan o kadar çok şeyi ıskalıyor ki... Bunlar arasında en bilineni Samsunspor... Mete Adanır'ın ismini verdikleri parktan onun adını geri alıp, yaptıkları spor salonuna yeniden vermeyi bile beceremeyenlerce yönetiliyoruz. Ama Hasan Doğan'ın ismini yeni bir salona pat diye verebiliyorlar! Amazon heykeli dikildi şehrin göbeğine, oysa 20 Ocak Samsunspor Parkı dedikleri Gençlik Parkındaki o kötü tabela bile görünmüyor artık raylı sistemin köprü ayağından...

Sonra bize diyorlar ki, alt tarafı bir futbol takımı işte; niçin bu kadar önemsiyorsunuz? Sorun da bu zaten, Samsunspor'u tutmak bir davayı sahiplenmektir. Sadece bir futbol takımı değil bir yerel kimlik, bir hemşehricilik şuuru, bir bayraktır Samsunspor... Samsun'u sevmenin amentüsüdür Samsunsporlu olmak; öteki türlüsü laf-ı güzaftır sadece.

20 Ocak geçti gitti, zaten umurunuzda değildi; gözünüz aydın... Artık yılda bir kez ulusal medyada yer edinen bir Samsunspor çabanız gerçek oluyor! Orada olan, olamasa da dualarıyla bulunan herkese teşekkürler.

Onları unutmayanlar ve asla da unutmayacak olanlar Samsunsporlulardır; Samsunlular değil!..

Mustee13

Alıntı yapılan: samsuni - 20 January 2010, 17:27:18
Samsunspor'u tutmak bir davayı sahiplenmektir. Sadece bir futbol takımı değil bir yerel kimlik, bir hemşehricilik şuuru, bir bayraktır Samsunspor...

binikalamadım

bir " Samsunspor Şehitlerini Anma Günü " ne daha buruk ve acılar tazelenmiş bir şekilde ulaştik..Bana hep bu kazadan sonra Samsunsporumuz bir türlü eski güçlü günlerine dönemiyor gibi geliyor... :'(

germencisse

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 20 January 2010, 17:13:52
doğruysa eğer onların ben taaaaaaaa...................

işte sorununu başı bundan kaynaklanıyor CİDDİYETSİZLİk bu yüzden takımımızda verim yok çünkü ruhtan yürekten oynıyan adam yok..samsunspor şehitleri için allah gani gani rahmet eylesin..

holigan5565

bütün samsunspor taraftarının ve camiamızın başı sağolsun

kaan

80lerden

Allah bu acıyı bir daha yaşatmasın :'( :'( çok zor gerçekten.

o ağzında sakız gören terbiyesizin ağzına indirmediniz mi bir tane mezarlık çıkışında.var mı böyle bir şey yaaa

samsunmania

Kazanın olduğu gün aklıma geldi. Samsun yıkıldı, ben yıkıldım. Okulda arkadaşlarımız birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağlamıştık. O kara gün ve Sabah gazetesinin "Kasap Muzaffer öldü" şeklindeki manşetiyle galeyana gelen halk. Çiftlikte Birtat Kuruyemişcisinin önüne Aso abi tarafından açılan gazete kupürlerinden oluşan sergi. Biz bu günleri de gördük be kardeşim. Samsunspor diyince ayaklarımız titerdi. Şimdi bu takımı ve taraftarı iki kuruşluk adamların eline diline oyuncak edenleri Allah bildiği gibi yapsın.
KAzada hayatınkaybedenlere rahmet, kalanlara sağlıklı uzun bir yaşam diliyorum. Hayatlarını Samsunspor'a adamış, uzuvlarını feda etmiş insanların  ahları birilerinden çıksın inşallah.
BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR. Ne yaparsanız yapın bu insanları nutmayacapız, unutturmayacağız.

samsunmania

Sakız çiğneme olayına gelince, söylenecek ne var ki. Sahada ne yaptılar ki burada bir şey bekliyoruz. Karakterin ne kadar olduğu sahadaki hareketlerden belli olmaz mı?  Takılıp üzmeyin kendinizi. Bir gün o da ölünce mezarına gelecek bir tane Samsunspor taraftarı bulabilecek mi acaba?