Hakkı Tomaç: Samsunspor'un ayağını Samsunlular kaydırıyor

Başlatan MeL_55, 12 January 2010, 19:08:43

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Eğer bu şehirde para kazanıyorsa yapacak tabi yardımını sen git trabrumda iş adamı olupta samsunlu eğer trabrumspora yardım etmesen bak nasıl dışlanırsın sen trabrumluları niye savunuyorsun bana bir kerem

alex agbo

onları savunmuyorum, onlardan yarım bekleyeceğine Samsunlulardan bekle diyorum. ben hayatımda hiçbi trabzonludan yardım istemedim istememde sen niye ısrarla onlardan yardım bekliyosun onu anlamadım.

Ertuğrul Sağlam

14 January 2010, 17:53:35 #17 Son düzenlenme: 14 January 2010, 17:56:42 %100 samsunspor
Bazı yorumları okuyorum'da Hakkı Tomaç'ın söylediklerini yani bu konuyu okuduklarından bile şüpheliyim gene olaylara önyargı ile yaklaşılıyor,
Adam çıkmış negüzel açıklamış bunda Hakkı Tomaç'ı suçlayacak ne var?

Bizim asıl sorgulamamız gereken konu veya cevap almamız gereken konu Samsunspor'u İçişleri Bakanlığına şikayet eden bu 5 kişi kim? biz bunun cevabını aramalıyız bu basit bir konu değil bu bir değil iki değil beş kişi yani bu adi insanlar yarın Samsunspor'un önüne gene set koyacaklar bunların bir an önce kamuoyuna açıklanması gerekir açıklansınki kimin ne mal olduğu veya Samsun şehrine ve Samsunspor'a pranga vuran bu adi ş..... insan kılığına girmiş yaratıkları bilelim ve taraftar olarak yapabileceğimiz ne varsa yapalım....

Bakın bu konu çok çok önemli bir konu bu 5 kişiyi Hakkı Tomaç'ın açıklaması gerekir bunun için site olarak gerekeni yapmamız gerek.
Birde bilip bilmeden işi hemen trabzonluların üzerine yıkmanında gereği yok. trabzonlu var Fuat Köktaş gibi trabzonlu var Adnan Ölmez gibi.......

Oflu

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 14 January 2010, 16:58:32

Samsunda yaşayan iş adamlarını bir araştır nereli öğren bizi bu durumlara düşüren artı kanal s de spor 55 programına sponsor bulunameken ama yayla uşakları sponsorla dolup taşıyor sebeb? samsunda yaşayan traprumlu zenginler samsunsporu  sevmiyorlar desteği bırak köstek oluyorlar

Ohh yat a$agi Ali, sucluyu bulmussun nasil olsa. Bir günah kecisi cikarmissiniz yine ortaya. Klasik laflar bunlar artik, ben doydum bunlara. Heb Travzan, hep Travzan. Hic Samsunspora köstek olan yerli Samsunlulardan bahsetmiyorsunuz? Orhan Gencebaydami Travzanli? Ferhan Sensoy, Levent Kirca dami Travzanli? Neden öz Samsunlular Samsunsporu tutmuyor, Samsunsporun reklamini yapmiyor? Travzanin bütün sanatcilari Travzansporu tutar. Buda suc degilm? Yok arkadas, sucu öyle Travzanlilarin üstüne atamazsin. Isine gelince hemen Travzan konusunu sür öne. Madem öyle git Istanbulda nekadar Samsunlu is adami varsa getir, Samsunspora yardim etsinler. Eger yapamazsan birdaha "bu isin suclusu Travzanlilardir" deme!!!

55Melek55

jean

milletvekilleri samsunlu degil zaten sikayet etmeleri yinede kancikca bir hareket elimizden birsey gelmiyor ne yazikki

55Melek55

cok basit olay aglamayana meme yok, senin vekiller kendi sehrinden degil yanci!!!,,,sen bu adamlri yollyiorsun senin vekillini yapsinlar diye sonra ama miiau yapiyorsun suclu kim ..cok basit BIZLER

bize kavgaci konusmasini bilen isiran is bitieren adamlar gerekli..biyik birakmakla adam olunmiyor..galiba milletvekili olmak sadece konusmak gzmek diye bilen cok vekillerimiz var

Oflu

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 14 January 2010, 23:58:37
cok basit olay aglamayana meme yok, senin vekiller kendi sehrinden degil yanci!!!,,,sen bu adamlri yollyiorsun senin vekillini yapsinlar diye sonra ama miiau yapiyorsun suclu kim ..cok basit BIZLER

bize kavgaci konusmasini bilen isiran is bitieren adamlar gerekli..biyik birakmakla adam olunmiyor..galiba milletvekili olmak sadece konusmak gzmek diye bilen cok vekillerimiz var

Öyleyse yetistir adamini da, cikip savunsun hakkini. Samsunda sadece Trabzonlu vekilmi yetisiyor?

diver55

Her defasında tartışma oralı buralıya dönüşüyor. Sevgili kardeşlerim Samsun'da sorun zaten bölünmüşlük ve kavga. Bırakın herkes işini yapsın. Yönetim yapamıyor gitsin. Kim gelsin peki? Sırada Samsunspor başkanlığı için bekleyen insanlarmı var benmi göremiyorum? Bakın Hakkı TOMAÇ Samsunsporun ve bu şehrin taa kalbinden geliyor buraya tepeden inme basit bir insan değil. Asıl Samsunsporluluk hiçbir imkan yokken bir şeyler yapmaya çalışmaktır. Her şey iyiken herkes Samsunsporlu olur zaten. Tüm taraftar görüyor yönetim bir çaba içerisinde her kafadan bir ses çıkmayıp bu asil çaba içerisinde bulunan Samsun gönüllülerini destekleyelim bakalım yönetim arkasında gücü hissetsin bakalım neler oluyor. Herkesin beklentisi, güçlü, cebi kaynağı belli ya da belli olmayan para ile dolu biri çıksın, Samsunspor'a para akıtsın, sonra da Samsunspor başarılı olsun. Yok arkadaşlar böyle bir dünya yok unutalım. Bırakalım Trabzon'u. Bursa'ya bakın, Eskişehir'e bakın Kayseri'ye bakın neyi doğru yapıyorlar buna bakalım. Bozuk plak gibi vekiller şöyle, trabzonlular olmasa... Yok böyle bir dünya şehirdeki imkanlar bu arkadaşlar çalışacağız, destek olacağız inanacağız. Kuru laf fayda etmiyor.  Gözümüz hep olumsuz şeyleri görmesin doğruları görsün birazda. Hadi birleşelim neden Samsun tribünlerinde 5-6 belki daha fazla taraftar gurubu ayrı tellden çalıyor? bunun cevabını düşünelim bunu nasıl birleştirir eğitimli ve örnek bir taraftar kitlesi nasıl oluştururuz? bunu düşünüp tartışalım. Nasıl Samsunun gencini yaşlısını tribüne çekebiliriz? Nasıl şehrimize ve takımımıza farklı şekilde destek olur, tribünleri sempatik hale getiririz bunu düşünelim tartışalım. Çoğu gençlerden oluşan bu güzide sitenin güzel insanları lütfen olumlu şeyler üretip bunları tartışalım. Beğenen olur beğenmeyen olur hepsine saygılıyım, bunlar benim düşüncelerim
saygıyla,
Konfiçyus'un bir sözü:

'Karanlığa küfredeceğine, kalkıp bir mum yak'