78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

feveran

sende yalan oldun ahmet

masbene

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100209

Ahmet futbolu herkes senden iyi biliyor. Sen en iyisi bırak futbolu onlar oynasın. bak bir meslektaşın nasıl bir hata yapmış. Ben inadına senin destekçinim.

brigand

Alıntı yapılan: masbene - 17 October 2011, 13:37:40
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100209

Ahmet futbolu herkes senden iyi biliyor. Sen en iyisi bırak futbolu onlar oynasın. bak bir meslektaşın nasıl bir hata yapmış. Ben inadına senin destekçinim.

Ömer zaten karpuzcuydu lisansladı bu golle. Benim asıl takıldığım konu Ahmet konsantrasyon olarak bu kadar kötüyken ( eşinin durumu onu mental olarak bitirmiş çok belli ) neden tekrar kaleye konuyor? Kaleci antrenörü ne iş yapar anlayamadım. Ahmet gibi deneyimli birinin de kendi durumunu tartması gerekirdi. Yoksa bir maçta aynı hatadan fotokopi çeker gibi yapılmaz. Ahmet'i hepimiz sevdik. Ama Süper Lig'de bir anlık hatalar, yanlış kararlar çok şeyi alıp götürüyor. O yüzden kaleyi Ertuğrul'a devretmesi ve ona destek olması hem takım hem kendisi hem de Ertuğrul açısından çok iyi olacaktır.

HoliganSamSunLu

ahmet bankasya kapasitesinde bile değil çarşambaspora verelim dicemde çarşambalılar bedua edecekler bize

Jnr.Serkan

Bu kadar da abartmaya lüzum yok.Ahmet Şahin her kaleci gibi formsuz bir dönem geçiriyor.Bu adam sayesinde Süperlige çıktık.Kalede geçen sene Ahmet Şahin değilde bir başkası olsa şuan Bank Asya'da olcaktık.Ahmet kaleye geçsin bende istemiyorum şu haliyle ama bu kadarda eleştirinin luzumu yok.Emekleri ve bize yaşattığı mutluluklar için teşekkürler.İnşallah ya kafasını toparlar ya da tekrar özgüvenini kazanacağı bir takıma yollanır.Biz onu iyi haliyle hatırlamak istiyoruz.Isınmak için sahaya çıktığında bütün Stadyumun Ahmet Şahin diye yıkıldığı zamanla gözlerimizin önüne gelmesini istiyoruz

özkan

Ya iyide abi kalede ahmet şahin varsa ahmet şahinde geçen sene ahmet şahinliği kadar parasını aldı kardeşim,geçmişe takılı kalıp ahmettide şahindide diye burda birbirimize girip zaten zor günlerdeyiz birbirimizin kalbinimi kıralım..Ahmet şahin,iyidi geçen sene tamam,bu sene yapamıyor,bunu düşünemeyen teknik kadronun ayıbıdır samsunsporunda 1,2 trilyon kayıbıdır..Klüp yönetmek budur işte,sağdan soldan dilenmek değil,eldekini aktif kullanabilmek mühim olan..

GençKozluklu

Arkadaşlar Ahmet 'in neden üzerine gidiliyor anlamıyorum. Adeta tam fırsatını bulduk vurun abalıya misali olmuş. Formsuz ve mental sorunları olduğu kesin. Maçta Ertuğrul kaleye diye bağırmak niye anlamadım. Benzer hatayı haftaya Ertuğrul yapsa ne olacak. Ertuğrul'da kaleye geçtiğinde seyirci baskısı nedeniyle zaten stresli başlayaacak. ya hata yaparsam korkusuyla maç çıkarabilir mi? Velev ki hata yapsa ne diye bağıracağız.

ali ihsan

Evet hatalı goller yedi eyvallah daaa iki yıldır bu site tarafından Yılın En İyi Oyuncusu seçilen bir ismi tartıştığımız unutulmasın.Herkesin kötü dönemi olabilir.Kaldı ki bu sezona çok iyi bir kaleci alınarak başlamamız gerektiğini defalarca yazdığım halde yapılan bazı yorumları insafsızca buluyorum...

berusa55

Kaya

berusa55

berusa55

İşlem tamam sağol kardeşim  :ok  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

5trawberry

Ahmet'te hata var mı ?
Elbette var. Belki duruş olarak.
Ama Ahmet'ten çok hata, defans hattında var.
Adam direk gelen, kaleye dik gelen toplarda kalede ben varım diyor, kolay kolay yemiyor bunu biliyoruz.
Ama, yan toplar tek müdahele ile kurtarılır, kolu uzatır topu çıkartır, iki elle topu tutma lüksü yoktur. Çünkü tek elle uzadığı gibi uzayamaz.
1.Golde uzandı alıyordu, Lazar verdi adama.
Diğerinde uzandı çıkardı topu, defans aval aval bakıyordu. Kardeşim bakacağına koyacaksın kalecinin çıkardığı topa ya taca gidecek ya kornere, kaleci uzanmış almış izlemenin mantığı yokki.
Diğer gol ise, Kemal'in hatası önünden geçiyor top ona da vuracaksın be kardeşim..

Ahmet'e ayıp ediyoruz.
Pozisyonları dikkatli bi izleyin.

cembaba

Ben hiç de ayıp ettiğimizi düşünmüyorum. Taraftar gerektiğinde oyunda varlığını hissetirmeli. Sen 2 maç hatalı goller ye. Sonra iyi oynayan kalecimizin suçu günahı ne? Herkesin kötü dönemi olabilir. Anlayışımız var. Ama kötüyken oyunda tutmak, belki de kul hakkı yemektir. Ertuğrul formda dönemdeyken kesik yedi. Bence ayıp edildi.

Kaya

Kaçırılan bir nokta var sanırım.Ahmet'in çeldiği toplar kalecilik mantığına aykırı..Bunu kendisi de çok iyi biliyordur.Kalecinin cepheden ya da çarprazdan gelen topları ortaya çelme gibi bir hata yapması söz konusu olamaz,intihar gibi...İlk golde çok bariz bir hatası var,diğerinde de topu yanlış yere çelme hatası.Tecrübeli bir kalecinin yapmayacağı hatalar bunlar.. :o