SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

55.hakan

bu transferlerin hala lisansları çıkmamış gözüküyor neden acaba diğer takımların yaptıkları transferler tff'de kayıtlanmış

samsunmania

Alıntı yapılan: hakanelgun - 10 January 2010, 14:15:01
bu transferlerin hala lisansları çıkmamış gözüküyor neden acaba diğer takımların yaptıkları transferler tff'de kayıtlanmış

Herhalde hepsi için toptan bir imza töreni ile işi bitirecekler.

SametYılmaz55

inşallah faydalı olur bütün transflerimiz 1 tanede ortasahada pas yapan birini olursak mükemmel olur...

samsunmania

Alıntı yapılan: Kais - 10 January 2010, 13:52:54
addo nun yanında romanyadan birisi daha gelmiş.o kimya?

Ersin Veli. Stoper. Multescu ve Giresun'un eski tek.dir. Yüksel Yeşilva tarafından Kocaeli'den transfer edilmiş Ceahlaul Piatra Neamt takımına. Bayağı övgü dolu sözler var hakkında.

http://www.holigan.com.tr/n.php?n=romanya-futbolunda-bir-ilk-2009-12-08

kavak_55

demekki emrahtan vaz geçtiler ersin veli iyidir inşallah birde kaliteli orataha lazım birde sol bek abdulaziz oratasaha veya sağ açık deneiyor. neyse hayırlısı inşallah transferler iyi çıkar selamlar.

Mert

Addo ve Ersin kampa katıldı
Samsunspor'un Hacettepe'den transfer ettiği Daniel Addo ve Romanya'nın Ceahlcul Piatra Ersin Veli - Neomt takımından renklerine bağladığı Ersin Veli, dün akşam saat 21.15'te kamp yapılan Hane Otel'e geldiler. Sportif Direktör İsa Turan tarafından karşılanan Addo ve Ersin'in yolculuk nedeni ile hayli yorgun oldukları dikkatlerden kaçmadı.

--------------------------------------------------------------------------------

Kais

vay be.haribden baya övgü var.Gigi mi önerdi acaba? :D

ugrass

Addo ve Ersin kampa katıldı
Samsunspor'un Hacettepe'den transfer ettiği Daniel Addo ve Romanya'nın Ceahlcul Piatra Ersin Veli - Neomt takımından renklerine bağladığı Ersin Veli, dün akşam saat 21.15'te kamp yapılan Hane Otel'e geldiler. Sportif Direktör İsa Turan tarafından karşılanan Addo ve Ersin'in yolculuk nedeni ile hayli yorgun oldukları dikkatlerden kaçmadı.

ankarta 55

az önce addonun gana milli takımıyla mısıra attığı golü izledim gerçekten güzel gol inş bu sne ceza sahası dışından çok addo golü izleycez

Kais

ben bu Veli'yi ilk gördüğümde ''len bu arka sıradaki ali değilmi ne işi var bizim kampta'' dedim ama haksızsam söyleyin :D

ankarta 55

Alıntı yapılan: Kais - 10 January 2010, 17:33:16
ben bu Veli'yi ilk gördüğümde ''len bu arka sıradaki ali değilmi ne işi var bizim kampta'' dedim ama haksızsam söyleyin :D
baya  bi benziyo aga

SerhaT55

10 January 2010, 18:08:51 #356 Son düzenlenme: 10 January 2010, 18:09:26 Serhat
ahmet şahin sakatlanmış 10 gün sahadan uzk kalcakmıs karabk macında yok >:( >:( :'( :'(

Nuri Asan

ahmet şahin sakatmış 2 hafta yokmuş
şansa bak :-[

jean

uzamaz ins bu ersin nerden cikti pat diye

vanlioglu

giresunspor'un forum sitesine baktımda ersin için baya ii yorumlar var sonlara doğruda inşallah gitmez felan demişler  ;D
iki tane defans aldık ama hala sol bek yok...