::::::::::::::::Tek Yumruk::::::::::::::::::

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 21 December 2009, 16:02:53

« önceki - sonraki »

Turuncu

Tek Yumruk olup dosta düşmana verdiğiniz mesaj için teşekürler.
Söğütlübahçe & Şirinler & Canikli Mekansızlar & Atakum Arena & Forza Şimşekler.....
[/quote]
Alıntı yapılan: Serpico55 - 21 December 2009, 16:25:39
gec bile kalındı birleşmekte... Lutfen artık birlesme olsun ve bizde kıskananları catlatalım... Samsunspor un buna ihtiyacı var
aynen katılıyorum samsunporun kesinlikle ihtiyacı var...

hakan55

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu dediğiniz şeyler artık cooook zor biri çıksın desin ben ölümsüzüm aynı bunun gibi zor...sakın beni istemiyor sanmayın bende isterim ama bu işleri yakından takıp ettiğim için cok zor görüyorum.sizde umutlanmasanız cok ıyı olur derim.evet ordudaki görüntüler muhteşemdi kım istemezki ama zorr zor zor...

Akyol

Alıntı yapılan: -Reis-(HaKaN) - 21 December 2009, 18:47:02
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu dediğiniz şeyler artık cooook zor biri çıksın desin ben ölümsüzüm aynı bunun gibi zor...sakın beni istemiyor sanmayın bende isterim ama bu işleri yakından takıp ettiğim için cok zor görüyorum.sizde umutlanmasanız cok ıyı olur derim.evet ordudaki görüntüler muhteşemdi kım istemezki ama zorr zor zor...
Şimdi sen işin içinde ki birisi olarak yorum yapıyorsun, saygı duyarım. Ancak dün orduya gelen herkes keyif aldı, birlik-beraberlik mükemmeldi. Bunun etkisiyle bizlerde birşeyler olacak herhalde diye gaza geldik açıkcası.

hakan55

Bende ordudaydım en az sizin kadar bende isterim ama olmaz benim bile bilmedğim okadar cok şey varki tahmin bile edemezsiniz.Bu konunun konuslması bile gereksiz.Çünkü biz burda konuscaz umutlancaz pat bir olay daha yaşancak biz konuştuklarımızla kalcaz.Bence konu kilitlensin daha iyi.

Ertuğrul Sağlam

21 December 2009, 20:01:06 #19 Son düzenlenme: 21 December 2009, 23:38:11 %100 samsunspor
Arkadaşlar ben bu konuyu açarken Guruplarımız birrleşsin, tek gurup olalım, vs vs. düşüncesi ile açmadım. tek düşüncem şu, Taraftarımız ordu'da mükemmel bir birliktelik örneği gösterdiler bu birlikteliğin daim olması düşüncesi ile açtım yanı kısaca taraftarımız arasında husumet olmamasının güzelliğinden bahsetmekti amacım, konuya bu açıdan bakmanızı tavsiye ediyorum....

europe_55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 21 December 2009, 16:07:55
Dün sadece 3 puan kazanmadık, çok daha fazlasını kazandık. Gelecek için umutlanmamızın en büyük nedenlerinden birisiydi dünkü birliktelik. Allah'ım ahengimizi bozmasın artarak devamını nasip etsin...

KocumVolkan

şehrimizin tek yumruk olmaya öyle ihtiyacı var ki.. emeği geçen güzel düşünceleri olan herkese teşekkürler.. İnşallah bu sıkıntılı günleri tek yumruk olup vura vura atlatacağız..

34_55

EVET beyler sonunda başardık yani bizler büyük samsunspor taraftarları SÖĞÜTLÜBAHÇELİLER,ŞİRİNLER,MEKANSIZLAR,FORZA ŞİMŞEKLER,ARENA helal olsun size bravo size dosta düşmana gösterdik tek yumruk olduk lütfen devamı gelsin arkadaşlar çünkü bizim bizden başka dostu yok GELİN DAİMA BİRLİK OLALIM....55

celebi

volkanın dediği şehrimizn birlik olması lazım

babasamsunlu

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 22 December 2009, 08:46:52
volkanın dediği şehrimizn birlik olması lazım

Hislerime tercümen olmuşsun hocam  ;)

Akyol

Gruplarda ki arkadaşlarımız, abilerimiz bir hususa dikkat çekiyorlar. Bu birleşme farklı anlaşılmasın, sadece ortak hareket edildi hepsi bu diyorlar. Kırgınlıklar var arada, ağızdan kaçan cümlelere bozulmuşluklar var. Ben yine de diyorum ki zaman herşeyin ilacıdır, bizler yeter ki adım atalım (ki bence atıldı bu adım) gerisi mutlaka gelecektir. Adım gibi eminim Forza Şimşekler'de,Şirinler'de,Söğütlübahçe'de,Arena,Mekansız hepsi tribünün nasıl daha renkli daha çok ses getiren yapıda olacağının formülünü biliyorlar. Bugün bursaya,eskişehire,ankaraya bakıp iç geçirirken aslında kendimize haksızlıkta yapmıyor değiliz. Bizim tek eksiğimiz birliktir! Bizler eğer tribünde hep bir ağızdan bağırabilir, abilik-kardeşlik bağlarını güçlendirip omuz omuza verebilirsek ancak bişeyler olur. Şu maçı hiç kimse unutmayacak 20 yıl sonra bile hatırlanacak ama skoruyla değil birlik-beraberlik görüntüsüyle...

Sercan

kaptan 55

ordu maçından alınan 3 puandan ziyade bu birliktelik en az 3 puan kadar önemlidir.zaten sahipsizlikten,ilgisizlikten dem vuran bizler bu birliktelikle sesimizi daha gür çıkartır şehrin en önemli markasının sahipsizliğini daha net bir şekilde herkese duyurmuş oluruz.

şehirde zaten her anlamda birlik yok yıllardır, ama bizler bu birlikteliğe tribünlerden başlarsak ne bilim en azından birşeylere başlangıç yapmış olabiliriz.

umarım bir gün bütün gruplarımız tek bir çatı altında birleşir ve ortaya daha da büyük bir SAMSUNSPOR taraftarı profili ortaya çıkar.

King Of The North