Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Demiştim bu son iki maçtanda 6 puan alacağız diye.Son iki maçın tahmininide 1 gol farklada olsa tahmin ettik.
Ordu emniyeti mükemmel organize olmuş,1 tane olaya meyal vermediler.Hele biletlerin bilet gişesinde değilde limanda satılması ordu emniyetinin nasıl iyi organize olduğunu gösteriyordu.Tribünde hem kendi aramızda hem ordulularla olay çıkmaması çok sevindirici bir gelişmeydi.Ufak tefekte olsa ordulularla sürtüşme geçti ama onları normal karşılamak gerekir.en ufak bir olayda bu maçı kaybedebilirdikde.Fatsadaki olaya gelince onlar zaten ayrı bir millet! konuşup bu olaydan pirim sağlamalarına değmez bile.

Yapılması gereken Ordu galibiyetini büyütmemek ve hemen unutmak.Devre arası kampını en iyi şekilde geçirmeliyiz.Aslında lig bitmeseydi bu hızla 1 puanda karabükten çıkartabilirdik.

Akloım hala daha dardanel ve konya maçında o maçtan hakettiğimiz 4 (belki 6 ) puanla şu anda çok daha farklı yerlerde olacaktık.Olsun bunada şükür.En azından deplasmanda maç kazanmasını,mücadele etmesini öğrendik.

Hüseyin Kalpar takımı topladı ikinci yarı ile daha farklı işler yapacağız ama ilk öcelikle hedefimiz bu ligde kalmak.İkinci yarıya bambaşka bir kocaelispor,erciyes,antep ve dardanel izleyeceğiz.o yüzden bu sene ligde kalalım bir dahaki seneye yatırım yapalım yeter.

Takıma takviye konusuna gelince.Golcü sıkıntımız yok iyi bir kaleci ve iyi bir defans oyuncus şimdilik yeter.

Adem bu maçta iki defa adam kaçırdı o zaman maç 0-0 dı Allah korusun 1-0 geriye düşsek bu maçta işimiz çok ama çok zor olacaktı.Ademin kendisine çeki düzen vermesi lazım.Hakkı affedilmeli.

Efsane Meskenler

Alıntıbizde ünyede mola verdik alışveriş yapmaya.onlara ne oluyorsa 9-10 kişi toplanmışlar güya bizi taşlıcaklar.biz karşılık verdik tabi hepsi pert oldu.o arada elinde kocaman kaya olan bir ünyeliyi yere aldım diğeri arkadan gelip sol bacağıma soktu emaneti.6 cm girmiş içeri neyse diğer yaralanan arkadaşada geçmiş olsun diyoruım.helal olsun Samsunspor'uma.

sen miydın bıcaklanan kais gecmiş olsun ben pazar aksamı duymustum olaylarıda demek sendım bıcaklanan buyuk gecmiş olsun

ali ihsan

**KaR6**

mehmet yılmaz

Samedim büyük geçmiş olsun...

Elimde çok güzel fotolar var ama bilgisayarımdaki sorun nedeniyle sıkıntı yaşıyorum, en kısa sürede eklerim; gidemeyenleri çatlatacak güzellikte tribün kareleri valla  ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 22 December 2009, 20:22:16
Samedim büyük geçmiş olsun...

Elimde çok güzel fotolar var ama bilgisayarımdaki sorun nedeniyle sıkıntı yaşıyorum, en kısa sürede eklerim; gidemeyenleri çatlatacak güzellikte tribün kareleri valla  ;D

ne nispetcisin be hocam :):):):)

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 22 December 2009, 20:22:16

hadi daaaaa

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 22 December 2009, 21:28:23
ben niye izleyemiyorum bunu : ((

Maçı canlı seyredenler açamıyor bunu abi   ;D  Akıllı video  :D

edmontdante

Topu  Turgut'un önünde gördüm sadece.Bir vurdu eyvahhhhhhhh dedim ama süzülüşünden belli oldu kaleye gittiği.Öncesini hiç görmedim zaten

Sercan

edmontdante

Kais

teşekkür ederim herkeze.Allah'a şükür iyiyim.1.5 hafta sakat gezcez.

çok mutluyum valla yaramı bile unutmuş haldeyim.teşekkürler Samsunspor!!

Sercan