Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: FORZA ŞİMŞEKLER - 21 December 2009, 14:34:40
2 OTOBÜSLE BİZDE ORDUDAYDIK.Taraftarın bütünlüğü mükemmelde,bazıları forza şimşekleri ağzına almıyor.hem bütünlük isteyip hemde gurup ayırımı yapmayın.

Yapma be dostum hangi grubun adı geçti ki..orda grup felan yoktu sadece Büyük Samsunspor taraftarlarının shovu vardı... gerek yok  bulandırmaya düzeliyor bişeyler

FORZA ÞÝMÞEKLER

Yok ZATEN BİZİM GURUP KOMPLEKSİMİZ OLSA GÖTÜRÜRDÜK PANKARTI OLUR BİTERDİDE.Bu sitede var bir iki tane gurup kökenli isim vermeye bayılırlar.Sağda soldada samsunspor.biz deyiz diye hava atarlar.Rahmetli teoman zamanında bunlara samsunpor.siz diye yazı yazmıştıkta Rahmetli baya bi üzülmüştü.Bunları ben süper ligte deplasmanlardada görmedim doğru dürüst.Şimdi takım 2.ligte ya deplasman yok tarftar yok orda burda kendilerini göstermeye bayılıyorlar. Bakıyorum bazen resimlere SAMSUNSPORdan çok kendilerinin resimleri var.

ata55

sen ne ayaksin bilader kim grup adi konusmus? sende gittiysen deplasmana koy resmini. demekki sen takim süperligdeyken rant varken gidiyordun, bu taraftar bu kotu takimin pesinden gidiyor. hayrola rahatsizligin nedir? dun sbcde vardı, sirinlerde, mekansizlarda, forzasimseklerde. kimse burada forza yoktu dememisken karinagrin ne senin. bir galibiyet keyfimiz var, icinemi edeceksin.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2009, 21:46:16
Samsunsporu tutmak çok farklı bir duygu. Bunu ancak yaşayanlar bilirler; tarifi zor... Bulunmaktan dolayı mutsuz olduğumuz bu ligde üstelik pek çok deplasmandan mağlup ve üzgün dönen bizler için yine çok kalabalık gittiğimiz Ordu deplasmanı pek çok açıdan büyük önem taşıyordu. Kendisine ayrılan yeri tamamen dolduran taraftarımız arasında ben de " bu defa olsun" temennisi ile bulunuyordum. Nitekim bu defa oldu. 2.devrenin başından itibaren skorun da getirdiği rahatlıkla takımımız sahada istediğini yaparken, bizler de tribünde uzun süredir hasret kaldığımız deplasman zaferi türkülerini söylüyorduk. Deplasmanda gol diye bağırmayı ve maç kazanmayı o kadar özlemişiz ki. Tribünde çocuklar gibi şendik.

İlk golümüze kadar dengede giden bir oyun vardı. Maç öncesinde ilk golü atarsak zaten zor gol atan Ordu'nun bunun altından kalkamayacağını tahmin ediyorduk. Turgut'un klas golü bu senaryonun kapısını açtı. Ardından gelen çalışılmış Burhan golü de maçı bitirdi. Huseyin Kalpar geldiğinden beri takımın oyunun da görülen yükseliş Ordu'da da devam etti. Bir ara sadece iyi oynayan ama maglup olan takımımz ikisini bi arada yapmayı başardı. Kaleci Okan'dan sonradan oyuna girenlere kadar gorevını layıkıyla yerine getirdi. Ancak bütün bu iyiler arasnda bi isim vardı ki hem futbolu hem de sürpriz golle sivrildi. Elbette Turgay'dan bahsediyoruz nereye koyarsan koy delikanlıca oynayan Turgay'ı ayrıca kutlamak istiyorum.

Devre arasına düşük puan ve yapılan onca hataya rağmen umutlu giryoruz çünkü ışık göründü. İnşallah yapılan hatalardan gerekli dersler alınmıstır. Samsunspor'un başarısının bizleri ne kadar mutlu ettiğini söylemeye ise gerek yok.

Mehmet abi bu gün halk gazetesinde yazını okudum gerçekten taraftarı dile getiren savunan sensin abicim güzelde yazıların var zevkle okuyorum hatta evdekilere diyorum  bak bu mehmet abi iyi bir samsunsporlu diye :D güzel içten yazmanın nedeni tribünden gelmen ve samsunsporlu olman abi yazılarının devamı sürekli gelsin abi

mehmet yılmaz

Sağol kardeşim, bu sitenin tüm yazarları ve üyleri gibi ben de sadece Samsunsporluyum, sen de öyle olduğun için güzel geliyordur yazılarım sana, yoksa herkes memnun olmuyor :) Ama önemli olan Samsunspor'u hisseden yazılardır, başkalarının ne dediği değil samsunsporluların ne dediği önemli bizler için.

FORZA ÞÝMÞEKLER

Alıntı yapılan: ata55 - 21 December 2009, 16:49:45
sen ne ayaksin bilader kim grup adi konusmus? sende gittiysen deplasmana koy resmini. demekki sen takim süperligdeyken rant varken gidiyordun, bu taraftar bu kotu takimin pesinden gidiyor. hayrola rahatsizligin nedir? dun sbcde vardı, sirinlerde, mekansizlarda, forzasimseklerde. kimse burada forza yoktu dememisken karinagrin ne senin. bir galibiyet keyfimiz var, icinemi edeceksin.
bak işine bilader.....

ata55

adam gibi yaz, ortaligi bulandirmada bizde isimize bakalim. ikile.

cem

jean

iyi oldu taraftar adina sevindim o kadar deplasmana gidiyorlar hep husran gulelim surekli

bengülü

22 December 2009, 00:17:30 #489 Son düzenlenme: 22 December 2009, 00:22:38 bengülü
maça güzel bir şekilde gidelim dedik mutlu bir şekilde gidiyorduk her şey fatsa'ya kadar güzeldi ancak o otogarın karşısında lambaların olduğu yerde bir kalabalık vardı lamba olduğu için bizde yavaşladık o sırada polislerin gözü önünde bizim aracın camına kemerle saldırdı biz ne olduğunu anlıyamadık biz durmadan yolumuza devam ettik ordunun girişinden güvenlik amaçlı emmiyet bizleri güvenlik alana çektirdiler bilet satışlarınada orda yaptılar eskortla maça gittik maç çok güzeldi tam bizim istediğimiz gibi olmuştu seyircilerimiz harikaydı bize verilen yer tıklım tıklım dolmuştu maçı koparmasını bildi samsunspor sanki taraftarlarımız şampiyon olmuş gibi sevinmiştik çünkü biz bu günleri hep özlemiştik maçtan sonra ben bursaya ordudan hareket edicektim orduda bir internet cafeye girdim maçtan sonra olayları duymuştum çünkü çok üzüldüm samsunspor taraftarlarımızın galibiyet sevincini yaşatmayan ordusporlu taraftarlarını kınıyorum bunu yapan gene fatsa'da olay olan yer orda otobüsün camlarını indirmişler bir kişide başından yaralanım şuurunu kaybetmiş arkadaşımız onada burdan geçmiş olsun diyorum şirinler grubu o taş atan orduluları denize doğru kovalamışlar polis taş atan kişileri yakalamış ben otobüsle bursaya giderken fatsa 'da olayların olduğu yerde bizi trafik polisi durdurdu bu arkadaşlar mağdur durumda bu kişileri samsun 'a götürebilirmisiniz dedi otobüs terme de mola verdi araç mola yerinde bir baktım samsunsporlu formalı iki arkadaş benimde üzerimde samsunspor .biz poları vardı hemen orda tanıştık muhabbete ettik dediğim gibi aracın içinde uyuyan arkadaşımızın kafasına taş gelip kulağın arkasına tam  beş dikiş atmışlar ve şuurunu kaybetmiş  sağ olsunlar fatsadaki polis memurlar samsunluymuş güzel bir ağırlama yapmışlar mağdur olan arkadaşlara burdan emniyetimizede tşk ediyoruz bende bursaya altı puan götürmenin sevincini yaşadım sonunda şeytanın bacağını kırdım samsun 'a her gittiğim maçta hiç bir zaman yüzüm gülmemişti bu sefer kartalı yendik ve deplasmanda ordusporu yendik bundan sonra inş. devamı gelir samsunspor

holigan_itü

Alıntı yapılan: bengülü - 22 December 2009, 00:17:30
maça güzel bir şekilde gidelim dedik mutlu bir şekilde gidiyorduk her şey fatsa'ya kadar güzeldi ancak o otogarın karşısında lambaların olduğu yerde bir kalabalık vardı lamba olduğu için bizde yavaşladık o sırada polislerin gözü önünde bizim aracın camına kemerle saldırdı biz ne olduğunu anlıyamadık biz durmadan yolumuza devam ettik ordunun girişinden güvenlik amaçlı emmiyet bizleri güvenlik alana çektirdiler bilet satışlarınada orda yaptılar eskortla maça gittik maç çok güzeldi tam bizim istediğimiz gibi olmuştu seyircilerimiz harikaydı bize verilen yer tıklım tıklım dolmuştu maçı koparmasını bildi samsunspor sanki taraftarlarımız şampiyon olmuş gibi sevinmiştik çünkü biz bu günleri hep özlemiştik maçtan sonra ben bursaya ordudan hareket edicektim orduda bir internet cafeye girdim maçtan sonra olayları duymuştum çünkü çok üzüldüm samsunspor taraftarlarımızın galibiyet sevincini yaşatmayan ordusporlu taraftarlarını kınıyorum bunu yapan gene fatsa'da olay olan yer orda otobüsün camlarını indirmişler bir kişide başından yaralanım şuurunu kaybetmiş arkadaşımız onada burdan geçmiş olsun diyorum şirinler grubu o taş atan orduluları denize doğru kovalamışlar polis taş atan kişileri yakalamış ben otobüsle bursaya giderken fatsa 'da olayların olduğu yerde bizi trafik polisi durdurdu bu arkadaşlar mağdur durumda bu kişileri samsun 'a götürebilirmisiniz dedi otobüs terme de mola verdi araç mola yerinde bir baktım samsunsporlu formalı iki arkadaş benimde üzerimde samsunspor .biz poları vardı hemen orda tanıştık muhabbete ettik dediğim gibi aracın içinde uyuyan arkadaşımızın kafasına taş gelip kulağın arkasına tam  beş dikiş atmışlar ve şuurunu kaybetmiş  sağ olsunlar fatsadaki polis memurlar samsunluymuş güzel bir ağırlama yapmışlar mağdur olan arkadaşlara burdan emniyetimizede tşk ediyoruz bende bursaya altı puan götürmenin sevincini yaşadım sonunda şeytanın bacağını kırdım samsun 'a her gittiğim maçta hiç bir zaman yüzüm gülmemişti bu sefer kartalı yendik ve deplasmanda ordusporu yendik bundan sonra inş. devamı gelir samsunspor

kaan

Biraz geç olsada ancak yazabiliyorum.Herkesin sevinci kendine göre tarif edilemez ama biraz benimkinden bahsetmek istedim.4 yıldır burda okuyorum bir beraberlik dışında giresun deplasmanıda dahil puan dahi alamadık hiç bir maçtan.hep tribündeydim ve bu sene son senemdi sınav öncesi belki son deplasmanım.yine deplasman tarafına ilk giren oldum ve sizleri beklemeye başladım gelen her kardeşimi gördükçe daha bi arttı mutluluğum.Sonrasıda samsunsporumun bana 4 yılın acısını çıkarırcasına verdiği bi hediyeydi.Oradaki bin kişi gibi benimde boğazlarım şişti çoğunuz gibi bende hastayım yorgunum ama mutluyum.

Teşekkürler SAMSUNSPORUM.

Hayatım çok uzun değil lakin bu yaşadığım en mükemmel samsunspor tribünüydü.

Kais

bizde ünyede mola verdik alışveriş yapmaya.onlara ne oluyorsa 9-10 kişi toplanmışlar güya bizi taşlıcaklar.biz karşılık verdik tabi hepsi pert oldu.o arada elinde kocaman kaya olan bir ünyeliyi yere aldım diğeri arkadan gelip sol bacağıma soktu emaneti.6 cm girmiş içeri neyse diğer yaralanan arkadaşada geçmiş olsun diyoruım.helal olsun Samsunspor'uma.

edmontdante

Kais,geçmiş olsun kardeşim.Allah beterinden korusun.

celebi