Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

Akyol

Bu gurur, bu mutluluk bizim kutlu olsun... Bu arada videolarda ki siyah montlu, gözlüklü abiye dikkat hindi babada bir başka coşmuş :P :) ;D

mehmet yılmaz

Şu grup bu grup değil, gerçekten büyük Samsunspor taraftarına helal olsun, omuz omuza alındı bu maç!

55JNR55

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2009, 23:19:27
Şu grup bu grup değil, gerçekten büyük Samsunspor taraftarına helal olsun, omuz omuza alındı bu maç!

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 December 2009, 23:18:42
Bu gurur, bu mutluluk bizim kutlu olsun... Bu arada videolarda ki siyah montlu, gözlüklü abiye dikkat hindi babada bir başka coşmuş :P :) ;D

Sen asıl yardımcı hakemin boşaltma organından uydurduğu kornerde görecekrtin beni :) Görmüşsündür zaten!  ;D

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2009, 23:20:31
Sen asıl yardımcı hakemin boşaltma organından uydurduğu kornerde görecekrtin beni :) Görmüşsündür zaten!  ;D
aaaa  ::)  abi o sen miydin  :) gördüm abi gördüm görmez miyim Allah'tan off the record bir andı  :)

55JNR55

herkesin küfür yok kampanyasına en beklenmedik bir anda mehmet abinin küfürleri çok orjinaldi ;D ;D

Dartagnan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 December 2009, 23:23:42
aaaa  ::)  abi o sen miydin  :) gördüm abi gördüm görmez miyim Allah'tan off the record bir andı  :)

bende sahit oldum ona aman Allah ım o nasil bi seydi :P

mehmet yılmaz

Ben öyle birşey hatırlamıyorum, biletime ilaç katmışlar, kendimde değildim  :P

Yalnız benim o son derece insani ve ahlaki ikazlarımdan sonra sevgili yardımcı hakemin herhangi bir hatasına şahit oldunuz mu gençler? Demek ki ikaz etmek lazımmış muhterem yancı hakemi...  ???

aaa55

Herşeyden önce Samsundan gelen taraftarımız harikaydı. Bu takımın yerini bilmem ama bu taraftarın yeri kesinlikle Süper Lig. Bu yorum maçı izlerken etraftaki Ordululardan geliyordu. Takımı ise çıplak gözle izleyebildiğim Dardanel maçından daha diri görmek beni çok umutlandırdı. Güzel bir günden sonra Giresun'a mutlu dönmek ise her şeye değdi. İşallah 2. yarı daha güzel olacak. VE BU SEFER GİRESUN'UDA YENECECEĞİZ....

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aaa55 - 20 December 2009, 23:47:35
Herşeyden önce Samsundan gelen taraftarımız harikaydı. Bu takımın yerini bilmem ama bu taraftarın yeri kesinlikle Süper Lig. Bu yorum maçı izlerken etraftaki Ordululardan geliyordu. Takımı ise çıplak gözle izleyebildiğim Dardanel maçından daha diri görmek beni çok umutlandırdı. Güzel bir günden sonra Giresun'a mutlu dönmek ise her şeye değdi. İşallah 2. yarı daha güzel olacak. VE BU SEFER GİRESUN'UDA YENECECEĞİZ....

kardeşim inşallah...

Karşıdan nasıl görünüyorduk tribün olarak? :)

aaa55

Tek kelime ile süper. Orda yanınızda olamayı çok istedim.

gkhn

55.hakan

sBc-1984 dailymotion a bir türlü giremediğim için vidoeları izleyemedim youtube veya açık bir siteye de yüklersen videoları
izleyebiliriz

Turuncu

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 December 2009, 21:07:35
Anlatılmaz,yaşanır.Muhteşem bir gündü.Hem takım,hem tribün,hem de sonuç mükemmeldi.Uzun zamandır böyle mutlu olduğumu,bu kadar güzel bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum.Sağlam tribünümüz oldu,çok iyi destek verdik takıma,katılmayan yoktu.Ordu tribünlerinde deliren,krize giren tipler görmekse çok ayrı bir zevkti.Bir diğer zevk de tüm tribünün aynı anda hep birlikte hareket etmesiydi.Tribünü harekete geçirmek için "Şu tribünün güzelliğine bakın" cümlesinin kullanılması  beni çok etkiledi.Herkesi etkilemiş olmalı ki herkes destek verdi.Bu tribün gerçekten anlatılmaz yaşanırdı

Güzel maç oldu . Deplasmanda alınan 3 puan daha bir zevkli oluyormuş  Kapalıdaki adama koptum kafayı yedii :D