Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

ya ben bişey anlatmak istiyorum belki zamanı değil ama içimde kalmasın dün akşam bursa merkezdeydik ulucaminin ordan geçerken yatsı ezanı okunuyordu ağzımdan ilk çıkan kelime Allahım yarınki maçı alalım dedim Duam kabulmü oldu dersiniz yaa ???

CurvaSudSamsunspor

fotolar için saolun bu fotoğrafları görünce niye gitmedim diye içim içii yiyor >:(

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 20 December 2009, 15:24:03
şükürler olsun bu günleri de gördük. ama yine de erken konuşmamak lazım. ve site eskisine nazaran çok yavaş. sayfayı açana kadar 2-0 olmuş maç.

sitenin yavaslığı keşke gol aralığı kadar olsa (2dk) gollerimizde en uzun bu aralıkta olsa :D

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 20 December 2009, 15:24:57
ya ben bişey anlatmak istiyorum belki zamanı değil ama içimde kalmasın dün akşam bursa merkezdeydik ulucaminin ordan geçerken yatsı ezanı okunuyordu ağzımdan ilk çıkan kelime Allahım yarınki maçı alalım dedim Duam kabulmü oldu dersiniz yaa ???

yatarkende ben aynı düşünceyle yattim kim bilir bazen kabul görür bazende görmez inş. bizimkisi gormüştür diyelim..

kalptenþimþek

salihcakir

o esnada fotografla yükleniyordu sanırım sıkıntının sebebi odur. serpicodan ricam bir daha ki fotoları maç sonu yüklemesi.

fotolardan da anlaşıldığı üzer, yine hatrı sayılır bir taraftarımız var orduda.

harbisamsunsporlu5517

Gaziosmanpaşalı3455

KocumVolkan

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 20 December 2009, 15:28:24
Sonunu da getiririz inşallah..

inşallah.. şükürler olsun hamdolar olsun..
diğer skorlar da tam istediğimiz şekilde..

Erciyesspor       0 - 2       Bucaspor          
Mersin I.Y.          1 - 0       Hacettepe                      
Çaykur Rizespor   0 - 0           Kocaelispor       
Dardanelspor   1 - 0           G.Antep Bld.Spor

süper sonuçlar.. birde rize yense...

Forvetim

aks tv ekran köşesine skor yazısını lütfen koymuş, devre bitti. görmek için ise dürbün lazım küçücük punto atmış, bu nasıl Samsun televizyonu, uyuz oldum..

celebi

şimdi süleymanla göüştümmanyakmımş trbünle çok kalabalık diyorzaten resimlerden de elli oluyor

Ollivanders

tmm salih abi mac sonu yuklerim bir daha gonderilen resimleri :)  sıcagı sıcagına paylasmak istedim :D

lucarelli

Fotolar süper.. Bir de 3 puan sonrası ordu tribünlerinin resmini de çekerseniz çok iyi olur ...

Forvetim

maçlar böyle biterse yukarılara tırmanacağız inşallah. hayırlısı bakalım.

celebi