Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

ugrass

Kadir ÇELEBİ

celebi

Kadir ÇELEBİ

oyle gerçekten emmoğulu sanki maça gidicekmiş gibi kalktım pc açtım havaya girmek için  ;D

celebi

aynen bende yapacak işlerimiz 15:15 ten sonraya bıraktım

cem 55

bende bugun nedense çok umutsuzum bunu murat yıldırımın cezalı olmasından dolayı orta sahamızın çok dirençsiz olacak olmasına ve defansın ve kalecimizin bana hiç güven vermemesine baglıyorum ordunun geçen hafta adana maçındaki güzel futbolu da beni korkutuyo oktay bu maçta yine en güvendigimiz isim olur keşke volkanda kadroda olabilseydi tam volkanlık maç olurdu çok iç karartıcı bi msj oldu ama beraberlik bence bugun iyi sonuç olur gene pc başında  heyecanla bekliyoruz büyük taraftarın için saldır al şu maçı SAMSUNUM her zaman seninleyiz

samet haci

55.hakan

kavak_55

bu maçı alacğız inşallah çok gol atarız gibime geliyor ama yiyeceğimizi kesdiremiyorum çünkü okan bana hiç güven vermiyor okan biraz iyi olursa kesin yeneriz. bizim sevdamız samsunspordur en büyük dileğimiz bu sevdayı süper ligde görmektir saygılar selamlar

celebi

Ollivanders

radyo yayını henuz baslamadı sanırım genelde onceden muzik calardı ama insallah kartal macı gibi olmaz

Kadir ÇELEBİ

celebi

celebi

bu arada serpico ara şu ordu kafilesini de nasılmış ortam en az 500 kişi olabilmişmiyiz nasılmış atmosfer. bizim sülü açmıyor telini

Ollivanders