Bank Asya'dan Kim Düşer Sizce?....

Başlatan empire55, 01 December 2009, 18:42:35

« önceki - sonraki »

denizlisporluyuz

kim düşerse düşsün SAMSUN düşmesin

heryerdesamsunlu

mahkumsun

hakan55

Kocaelispor - Hacettepe - K.erciyesspor..

Sercan

Kim düşer bilemiyorum ama erciyes,antep bld ve hacettepenin düşmesini istiyorum...

Ölümüne_Samsunspor

Arkadaşlar Ben hERKESİN Görüşü yanısıra Samsunspor ilk 10'a hatta play-off bile oynar diyorum... o kadar inançlıyım...kötü düşünmek istemiyorum..takımımızın kaliteside konya macında belli oldu...

Nuri Asan

ya saçmalamayın ne düşmesi.
şu son 3 haftada oynadığımız futbola bakın.
dardanel kazaydı,konyada hakem kazandı.aslında antep belediye maındada iyi oynadık.
bu takım böyle oynasın düşmeyecez yemin olsun düşmeyecez ikinci düşmeyi kaldıramam

Pergani 55

fikrim biraz degişti çünkü Samsunsporun düşme potansiyelindeki rakipleride çok kötü durumda.bu durum beni biraz ümitlendiriyor erciyes kocaeli g antep hacettepe hepsinde durum vahim o yüzden belki düşmeyiz

celebi

bugünkü futbol gibi dirençli oyunumuzu devam ettirirsek kalırız ligde

usare

Bir galibiyet alsaydık bu hafta 14. falan oluyorduk ya. Ama olsun rakipler de kaybetti. İki haftada 4 puan ikinci yarı için çok güzel olur inşallah.

vanlioglu

Son 3-4 haftadaki futbolla biz düşmekten bahsediosak erciyes, antep bld., hacettepe, kocaeli oturup ağlasın.   ;)

CeLiL_55

Kocaelispor,Hacettepe,Samsunspor şuanki duruma göre adaylar, 2.yarı durum değişebilir...

King Of The North

Dardanel maçında kazaydı,iyi oynamıştık gibi söylemler var,ben başka takım mı izledim acaba 1-1 ken 1 puana bile uçuyorduk havalara.
Bu kadar kötü takımlar varken düşmeyiz herhalde(inşallah )

lucarelli

Kocaeli, Hacettepe, Erciyes ve Antepten biri gider. Biz toparlanırız.

Konya maçını izlemedim ama hakem fiyaskosu ile yenildiğimizi, maçı izleyen ve Samsunlu olmayan bir arkadaşım söyledi.

lucarelli

07 December 2009, 17:48:44 #59 Son düzenlenme: 07 December 2009, 17:49:31 lucarelli
Bir de tabii Alttan Bugsaş Spor gelirse Ankaraspor düşer. Zira Bugsaşspor da Melih Gökçek'in takımı. Aynı Ankaragücü-Ankaraspor hesabı.....

Bugsaş 33 Puanla 3. sırada. Lider 38 puanda ikinci 36 puanda....

Devir hesap devri.