En Şanslı Taraftar; Beşnumara :)

Başlatan mehmet yılmaz, 21 November 2009, 16:32:06

« önceki - sonraki »

celebi

ali ihsan

Adamdaki şansa bak...Tek başına tarihe tanıklık etti resmen  :D

Bir daha deplasmanda 5 golü ne zaman görürüz Allah bilir ...

Beşnumara siteye bekliyoruz seni  ;)

mehmet yılmaz

İlerleyen zamanda CNN Turk'teki "Oradaydım" belgeseline bile çıkar bu fatih :)

ufuk_nku

Kardeşim güzel bir tarihe şahitlik etti...

Kaya

leeeen 5 numerooo seviyorum seni kardeşim HERYERDEYİZ.....

Tribün_ali

Tebrikler kardeş her yerde samsunspor taraftarı

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 21 November 2009, 20:31:27
İlerleyen zamanda CNN Turk'teki "Oradaydım" belgeseline bile çıkar bu fatih :)

guzeldi mehmet abi ;)

Kadir ÇELEBİ

olayin duygusal tarafindayim 5+1 sistemimde çarşambayi sel aliyor :D

deado

tebrikler beşnumara yüreğine ağzına sağlık.

beşnumara

selam samsunspor.biz

kayseriden gece geldim malesef uyuyamadan sabah işe gittim ve daha yeni nete girebildim. maç için ve maç dışı bazı şeyleri paylaşmak istiyorum.
öncelikle bazı arkadaşlar ki başında mehmet abi ve murat abi var :D tarihe tek başıma tanıklık ettiğimi söylüyorlar.doğrudur tarihe tanıklık etmişimdir ama yalnız değildim. maç için stadın yolunu tuttuğumda yalnızdım stattan içeri girdikten sonra benden sonra gelen 3-5 kişi vardı.tek tek sordum kimsin nesin necisin... :D verdikleri cevap gerçekten takdire şayandı.hatta şehrimizdeki bazı karaktersizlere de kapak olur cinstendi.
biri diyor yozgatlıyım ama samsunda doğdum samsunsporluyum ama kayseride yaşıyorum, biri diyor trabzonluyum ama samsunda doğdum samsunsporluyum.babam hasta trabzonsporludur maça geldiğimi duymasın...
maç öncesi böyle arkadaşları görünce açıkçası maçla ilgili çok farklı şieyler düşünmeye başladım.hatta belki de o tribünde kalabalık olsak o arkadaşlarla tanışamayacaktık.zaten takdir ettim kendilerini.sağolsunlar samsunsporu sahipsiz bırakmadılar gereken desteği verdiler.

maça gidişim biraz enteresan oldu açıkçası.gitmekle gitmemek arasındaydım.üstelik sınav haftasındayken bir taraftan sınavları diğer taraftan da hafta sonundaki maçı düşünüytordum gitsem mi gitmesem mi diye.gerçekten kararsızdım ama bazen de bu tarihe tanıklık etmek için siteden bazı arkadaşlarımızı da davet ettim( davet ettiklerim beni uğraştırmasın parmak kaldırsın ;D ;D )

maç için yorumları henüz okumadım ama maç içerisinde gerekli bilgileri aldım eksikliklerle ilgili. şunu belirtmek isterim: burada bir güzellik varsa bu samsunsporun güzelliğidir samsunspor.biz'in güzelliğidir rahmetli teoman abinin güzelliğidir.biz sadece gerekli bilgileri arkadaşlarımıza iletmekle görevli olduk.sağolsun mehmet abi gitmen zaruri değil mecburi.bizden giden yok senin gitmen gerekiyor dedi :D emrin başım üstüne abi dedik düştük yolara(şaka tabii)

Maçta sesimin kısık olduğundan ve kötü anlatımımdan dolayı sizlerden özür dilerim.bazı nedenlerden dolayı moralim bozuktu.üstelik 6 maçtır gol atamayan ve son sırada olan samsunsporumuzun maçına gitmişim nasıl bir moralle gitmemi bekleyebilirsiniz ki?
hatta attığımız dördüncü beşinci gollerde inanamadım.hakem golü gerçekten verdi mi ofsaytmı diye yan hakeme bakıyorum olmadı skorboarda bakıyorum aha da yazdılar diyorum içimden.söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey vardı malum maçı sizlere iletmeye çalıştığım için :D

cuma akşamı akşam 6.30da sınavım var 8 de sınavdan çıkacam ama daha karar vermemişim gidip gitmeyeceğime.samsunsporluluk işte sınavdan çıkıp kendimi kuş gibi hissedince hemen mehmet abiyi aradım gidiyorum abi dedim daha doğrusu gitme kararı aldım dedim ama gara gideyim de bilet var mı bi bakim dedim.çok şükür gece 12.00'a bilet buldum.koştur koştur ancak yetiştik zaten

maçla ilgili zaten bir şey yazmayacağım.maçla ilgili gerekli yazılacaklar iletilecekler iletildi diye düşünüyorum.daha önce de yazdığım gibi malesef bir kaç ay siteden ve samsunspordan uzaklaşmamm gerekiyor demiştim.sadece bu başlığa bir şeyler yazmak için girdim siteye.
son olarak burdan teşekkür etmek istediğim kişiler var: kayseride beni en güzel şekilde ağırlayan kerem nam-ı diğer ssbiz gençlik'in kardeşi ekrem nam-ı diğer ssmühendise çok teşekkür ediyorum.gerçekten çok güzel ağırladılar arkadaşlaıyla birlikte. kayseriye gitmen zaruri değil mecburi fatihciğim diyen mehmet abiye,maç öncesi ve sonrası bana yardımcı olan ant55 murat abiye ve maç esnasında samsunspor için kalbi çarpan siz değerli samsunsporlulara teşekkürü borç bilirim.Görüşmek üzere...

berusa55

Emeklerine sağlık Fatih'cim. Helal olsun yaptığın fedakarlıklar için....

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 November 2009, 18:03:00
selam samsunspor.biz

vardı malum maçı sizlere iletmeye çalıştığım için :D

Son olarak burdan teşekkür etmek istediğim kişiler var: Kayseride beni en güzel şekilde ağırlayan kerem nam-ı diğer SSBiz Gençlik'in kardeşi Ekrem nam-ı diğer SSmühendise çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ağırladılar arkadaşlarıyla birlikte. Kayseriye gitmen zaruri değil mecburi Fatihciğim diyen Mehmet abiye,maç öncesi ve sonrası bana yardımcı olan Ant55 Murat abiye ve maç esnasında SAMSUNSPOR için kalbi çarpan siz değerli samsunsporlulara teşekkürü borç bilirim.Görüşmek üzere...

Rice ederim Fatih'ciğim... Her daim bekleriz seni...

AntZ

5 numara msın 55 numara mısın nesin, akıllı ol, adamın asabını bozma  >:(
Hergün yoklama var bundan sonra, sıkıysa sitede olma  ;)

Adam ya adam  ;) Tek başına 5 maçtır gol atamayan takımın maçını anlatmak için öğrenci başına Adana'dan Kayseri'ye gidiyor.
Senin yaptığını TRT yapmıyor be kardeşim  ;D

Nuri Asan

Her ne kadar Fatih'in nici 5 numara olsada,kendisi 10 numara bir arkadaştır.Şu okulunu bir an önce bitirde aramıza katıl artık

AntZ

23 November 2009, 05:00:52 #44 Son düzenlenme: 23 November 2009, 08:30:05 Ant55
Fatih'im, beşnumaram;
Bu yazı da benden sana gelsin   ;)

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Bu_Kente_Yalnizlik_Coktugu_Zaman_-6686-