Günün sözü

Başlatan kaptan 55, 12 November 2009, 18:31:21

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Alıntı yapılan: Burak - 31 August 2010, 16:37:54
öyle ama hepsi ona ait değil yine de iyi yazıyor vatandaş yalan yok :)

Ona ait olanlari seciyorum genellikle:) Yaz yaz bitmez..Bi sana sevdiremedim Sagoyu:)

Ekmek elden, su göldense tasaya yer kalmaz..Yabancı görmedikçe köpek delice havlamaz..! (Sago:))

Burak

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 31 August 2010, 17:05:49
Ona ait olanlari seciyorum genellikle:) Yaz yaz bitmez..Bi sana sevdiremedim Sagoyu:)

Ekmek elden, su göldense tasaya yer kalmaz..Yabancı görmedikçe köpek delice havlamaz..! (Sago:))

benim sagoyla problemim yok eski hayranıyım ama ukalalığıyla problemim var tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir felsefesini yerleştirememiş kendine sözler alıntı müzikler cover haddinden fazla abartmışım zamanında biraz uyandım o kadar :)

Sempatik Bengülü

Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa... Oda eskiden yukardan bakardı toprağa...

alperen

Hz.Mevlana,evlerinde yiyecek olarak hiçbirşey kalmadığını söyleyen hanımına tekrar tekrar sormuş: Gerçekten hiçbirşey kalmadımı?
-Evet demiş eşi,hiç yiyeceğimiz kalmadı.O yoklukta tükenmez hazinelerin sahibini bulan Mevlana,ellerini kaldırıp:-Allah'ım sana hamd-ü senalar olsun,diye şükretmiş.Evim,Peygamber hanesine benzedi...

kabacevizli55

SAMSUNSPOR lu olmayanlara iyi davranın onlara çok yükleniyolar   ;)

kabacevizli55

Bir maçta gol atıp gol yemezseniz maçı kazanırsınız.
büyük maç yorumcusu usta isim
ÖMER ÜRÜNDÜL

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 28 July 2010, 19:20:21
çok özledik ; sayılmayan golleri, hakeme ettiğimiz küfürleri, tribünde renktaşlarla omuz omuza söylediğimiz besteleri, bilhassa o KIRMIZI- BEYAZ renkleri..Dostum başlasın artık şu kodumun ligi...! : )
:D >l< >l<

Burak

Kimse özgür olduğunu sanan köleler kadar ümitsizce köleleştirilmemiştir.

Johann Wolfgang von Goethe

Ollivanders

zor dostum zor.... Kartal- Samsunspor macı.

brigand

yediğimiz golü daha önce çalışmıştık.   :D :D
kurt teknik adam erdoğan arıca  ;D :D ;D :D

Fecr_55

İnsan olmanın yolu ALLAH'a inanmaktır..Elden, alemden önce kendinden utanmaktır..Hayatın tek aynası yaptığına bakmaktır..En şaşmayan terazi ettiğini bulmaktır..!

Hz. Mevlâna..

celebi

kalpar kalmalıııııı

ferhat55

çıra çamdan adam alaçamdan çıkar  termeden aslaa

celebi

la ferhat burada termeliler bunu yanlış anlar . polemik oluşur :-X

babasamsunlu

polemik oluştu bile sayın Celebi :) artık kaçış yok.. :)