Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

Ollivanders

inanmiyorum :) bize bu rezillikleri yasatan futbolculari allaha havale ediyorum... >:( ;D

estalpi

siz şimdi soyunma odasını ve otobüsü düşünün ;D herkese güven geldi dediki topçular 6 maçtıgol yok alınnnnn 5 golllll olsun haftaya  telafi ederiz aradaki farkı 1 gollük ;D deplasmanda galibiyt yok alın galibiyet 5 farklı..... güven yokkkk aha güvennnnn yapın lan o zaman girin ilk 6 yaaaa....

55Melek55

hakki defansa gecdi takim toparlandi kenan yolsadi otoban olurdu...yillardan beri diyorum bu adam is yok en sonunda farkt etdiler is olmadini..tabi onca mac yakdikdan snra...

su mohammed vardi kocalei söz vermisdi ..onu alsak ne iyi olur...bi de celil...

berusa55

10 kişiyle 5 gol. Samsunsporu'm senin ne yapacagın hiç belli değil hakikaten. Armamız yeter!

HaSaNCaN

Ollivanders

Turuncu

şaka gibi deplasmanda yendik bide 10 kişi ile 5 attık  :D engin abinin turgut yorumunu bekliyorum  :D :D :D

mehmet yılmaz

Kötü haber... :(

Samsunspor kulübünün bugün oynanan Erciyesspor maçında Therry Henry'ye Turgut, İbrahimoviç'e ise Burhan yazan forma giydirdiği tespit edilmiş olup, maçın 3-0 hükmen Barcelona'ya verilmesi kararlaştırılmıştır :)  ;D ;D

kaptan 55

biiiirrrrrrrrrrrrrr ikkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üççççççççççççççççççççççççççççç

SAMSUNum benim

Ollivanders

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 21 November 2009, 16:45:05
Kötü haber... :(

Samsunspor kulübünün bugün oynanan Erciyesspor maçında Therry Henry'ye Turgut, İbrahimoviç'e ise Burhan yazan forma giydirdiği tespit edilmiş olup, maçın 3-0 hükmen Barcelona'ya verilmesi kararlaştırılmıştır :)  ;D ;D

Puhaaaaaaaaaaaa  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

KareAs55