Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Funda nın Dön gel i de site olarak Büyük Başkan İsmail Uyanık a  gönderiyoruz :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: cgr - 21 November 2009, 15:27:22
tam bizi yani Samsunspor taraftarını anlatıyor di mi bu şarkı :)

aynen  öyle valla Çağrı...

55Melek55

11 ksiyiyle maca alamiyorz kaldiki 1 eksikle 45 dk arti uzatmalar...haydi hayirli traslar..yönetim bu ilhana büyük ceza vermeli..burasi dingonun ahirimi

Sioux

2-1 kaybederiz, İlhan Yamuk çıkar özür diler, Kalpar, haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık der, yönetim devam eder.

55.hakan

estalpi

maçı alıcazzzz yada puanı alıcazzzzz...... 1 puan alsak 6 puan samsundan 3 puan ordudan olay tamam....... bakın görün takip edin:)))))

55Melek55

estalpi...rüyadamisin?? 1 senedir mac alamiyor bu ... deplasmanda...bugun öne geciler 2 dk sonra yediler ve simdik koca 45 dk 1 kisi eksik....

fark yemeyelim

55.hakan

cgr

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 November 2009, 15:38:25
Orhan girmiş şu maçta bari göster kendini Orhan

Eyvaaaa... el freni çekilmiş araba girdi... kağnı herif...

55.hakan

Alıntı yapılan: cgr - 21 November 2009, 15:39:47

Eyvaaaa... el freni çekilmiş araba girdi... kağnı herif...
aynen öle nerden buldular bu adamları

estalpi

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 21 November 2009, 15:37:19
estalpi...rüyadamisin?? 1 senedir mac alamiyor bu ... deplasmanda...bugun öne geciler 2 dk sonra yediler ve simdik koca 45 dk 1 kisi eksik....

fark yemeyelim

asla rüyada değilim.... Ben vallaha içimde hiç kuşku yokkkk....yenilebiliriz ama ben şuan hoca ve takım yerine koyuyom kendimi.... devre arası yapılan konuşmada tahminim benim dediğim konuşuldu.... bu takımınacaip puana ihtiyacı var....oda bugünnnn....

kuzey55

gol atmışız laa fatihhh bağır az laaaaa :d gol oluyo ama bağırmıyo yaa:D

AntZ

55.hakan