Bank Asya 1.Lig 12.Hafta l Samsunspor'umuz - Gaziantep B.B.

Başlatan AntZ, 02 November 2009, 23:37:04

« önceki - sonraki »

elli5

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 07 November 2009, 16:55:10
yönetımden kurtulmak ısteyen linktekı konuya ıtıbar eder buhafta ilk işimiz boş durmayıp yönetımı iyi bir dille kongre sınırı kaldırtmak olmalı

sanal yollarla hangi konuları düzelttik ! burdan top atsan birşey olmaz ,istersek bir yerlerimizi yırtalım, ki yırtmadık mı , bu iş eylem gerektirir.  Bunu da yapmaya kimsenin ya gücü yok , ya isteği .. sindirilmişiz artık

Tufan

biz bitmişiz okeye dönüyoruz. daha ilk dakikadan aynı renklere gönül vermiş rakip taraftarı bilmemne yapmak isteyen tribün gruplarımızla, sahada 2 pas yapmaktan aciz topçularımızla, şehirdeki vurdum duymazlıkla harbiden bitmişiz.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: elli5 - 07 November 2009, 16:59:19
sanal yollarla hangi konuları düzelttik ! burdan top atsan birşey olmaz ,istersek bir yerlerimizi yırtalım, ki yırtmadık mı , bu iş eylem gerektirir.  Bunu da yapmaya kimsenin ya gücü yok , ya isteği .. sindirilmişiz artık
haklı olabılırsın ama kendı adıma dusenı yapacagıma ınanabılırsın lafım sannalla kalmayacak

MeL_55

berusa55

07 November 2009, 17:13:01 #214 Son düzenlenme: 07 November 2009, 17:14:03 berusa55
Maçtan şimdi geldim. Ne diyeyim? Bittik resmen... Bugünün en güzel yanı forumdan bazı arkadaşlar olarak kan bağışında bulunmamızdı. İnşallah acil hastalara şifa olur. Güzel günümüz her zamanki gibi ruhsuzlar ordusu sayesinde rezil rüsva bitti.

kaptan 55

bunlara en ağır küfürler en argo cümleler kursan neye yarar?nüfusu milyonu geçen bir büyükşehirde bakanı,milletvekilleri,büyükşehir ve alt kademe belediye başkanlarının duyarsızlıkları,bananeciliğin hüküm sürdüğü bu şehirde şehrin en büyük markası SAMSUNSPOR'un bu durumu açıkcası kaçınılmaz bir sondu zaten.

gelelim yönetim ve futbolculara;mevcut yönetimin nasıl geldiği herkesce zaten malum zoraki getirttiler kendilerini ondan daha fazla üzücü olansa kimsenin takım bu halde iken bile kılını kıpırtmaması,SAMSUNSPOR'u yönettiğini sananlara bakkal versen onu bile yönetemez batırır cinsten adamlar.yokmu milyonluk şehirde güvenilirliği sağlamış,maddi gücü yüksek,özSAMSUN çocukları tabiki var ama neredeler?

futbolcular;kim ne derse desin bu kadro SAMSUNSPOR tarihinin en basiretsiz,en beceriksiz,en disiplinsiz,en yeteneksiz oyuncularla kurulu kadrosudur.

elli5

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 07 November 2009, 17:05:36
haklı olabılırsın ama kendı adıma dusenı yapacagıma ınanabılırsın lafım sannalla kalmayacak

İnşallah güzel kardeşim , eminim şüphem yok...

Kendi adıma konuşacağım artık yorgun tayfa kısmındayım ... Zamanında SAMSUNSPOR adına , içerde dışarda sanalda reelde askerde sivilde , her türlü mücadeleyi maddi manevi verip de eline koskoca bir sıfır  hatta ardına baktığınca geçmişinden nefret eden alemdeki en büyük SAMSUNSPORLUYUM .   artık bizler çekildik , yapılanlar çok yanlış , dehşetle izliyorum ara ara takip ediyorum , artık kimliğimi deşifre etmeden gizli gizli siteyi takip ediyorum , SAMSUNSPOR adına yaptıklarım çok , ALLAH daha da fazlasını yapmayı nasip eder inşallah DİYEMİYORUM , ben çok şey kaybettim , halen de devam ediyorum kayıplarıma , yanımda sadece SAMSUNSPORUM olsun istiyorum , onu da bazıları çok görüyor demek ki ..

şimdi desem ki ben atlattım , hadi eski misal kesmeye gidiyoruz , yanımda kaç vatan evladı olurdu ? ? ?

cem

bu takım düşmüştür adem sen git halı sahada oyna son olarak sercan a sen adam gibi oynamazsan bende sana böyle küfür ederim delikanlı adam bana  o sus işaretini gelir trübünün önünde yapar adi ******* adam kapalı trübünde telden atlıyordum az kalsın o ******* adam yüzünden polislik oldum,,sercanın msn adresini bilen varsa özelime yazarsa sevinirim o bana yaptı sus işaretini sokaca bi tarafına..daha yazmayacağım sinir katsayım arttı

Dartagnan

soylenecek bi sey yok....

HELAL OLSUN SEREFSİZLERRR bi sevgimiz vardi  onu da cok gordunuz bize !!!

mehmet yılmaz

Artık kelimelerin kifayetsiz kaldığı durumlar yaşamaya başladık. Bu mağlubiyetin üzerine teknik, taktik ne yazılır ki? Sistem şuymuş, plan buymuş; top daha çok bizdeymiş falan... Geçin bunları!

Düşmeme adına rakibimiz olan bir takıma daha yenildik, üstelik evimizde. Maç öncesi Antep Belediye, Erciyes ve Dardanel üçlemesinin ligdeki konumumuzu belirleyeceğini düşünüyor ve asgari 7 puan çıkarılması gerektiğini savunuyorduk. Maalesef daha ilk ayakta tepe taklak oldu her şey.

Bu Samsunspor'u oluşturan bir idare kadrosu var; futbolcuları seçen, bugünkü manzaraya sebep olan. Enerjisi bitmiş; mütekait çağı gelmiş bir başkanımız var. Aylar öncesinden sarf ettikleri iddialı beyanatları vardı halbuki.

İşin ilginç yanı bu kadar kötü bir manzaraya rağmen halen ısrarla ve inatla o koltuklarda oturuyorlar. Yaptıkları şeyleri savunup, kendilerini eleştirenleri eleştiriyorlar. Herkes yanlış, herkes kötü hatta kötü niyetli ama onlar iyiler... Oysa bilmiyorlar, en azından şahsım adına kendileriyle kişisel bir hiçbir mesaim, meselem olmaz, olamaz ama Samsunsporluluk adına sorumluluk mevkiinde olanların yanlışına "yanlış" demememiz düşünülemez!

Tabloyu uzun uzadıya anlatmanın bir anlamı yok belki de. Samsunspor tarihinin en kötü karnesiyle karşı karşıyayız. 6 maçtır sürekli yenilen ve gol bile atamayan bir takım oluşturdular; daha halen hazırlık maçı oynuyormuş gibi görünen bir takım. İkinci etap hazırlık kampına bile götürülememiş, adam gibi hazırlık maçı yapamamış bir takım...

Ama son iki maçta top daha çok bizdeymiş; oyunun kontrolü elimizdeymiş... Kimin umurunda? Keşke kötü oynasak da kazansak. Antep Belediye'nin tek atağı ve bulduğu gol var. İlk devre uyuklatan bir maç ve ikinci yarıyla birlikte Volkan'ın taşıdığı toplarla yüklenen ve 45-65 arasında hatırı sayılır oranda pozisyon da bulan bir Samsunspor vardı.

Kimse sahip çıkmıyor, biz çıkalım bari diyerek genel kuruldan icazet almadan göreve geldiklerinde Mart 2009'du. O günden bu yana Samsunspor'un ligde oynadığı maç sayısı 19. Sadece 3 galibiyet alınabilmiş. Birisiyse neredeyse A2 takımıyla maçlara çıkan Kocaelispor'dan. Ligde sondan ikinci sıra, 12 haftada 8 puan ve kupadan rezil bir eleniş...

Halen daha "biz çalışıyoruz, başaracağız, hiçbir şey sizin bildiğiniz gibi değil, bu sene değil ama seneye şampiyonluğa oynayan bir Samsunspor oluşturacağız" masallarıyla devam etmenin hiçbir manası yok!

Samsun kentinin takımı, Antep kentinin belediye takımına mağlup oluyor; buraya dikkat lütfen! Çünkü adama sorarlar, "birisi belediye mi dedi?" diye...

Yok ya, biz öyle bir şey demedik, takımın ismi öyle yoksa biz parklarımızla, bahçelerimizle gurur duyuyoruz; çok mutluyuz böyle!..

Son olarak, Samsunspor yok olmasın diye yönetimi aldık diyenler Samsunspor'u yok ettiklerinin ne zaman farkına varacaklar acaba?

serkancengiz

CeLiL_55

bağıra bağıra  düşer nasılsa Samsunspor, şansımız olursa seneye bankasyaya döneriz.

mehmet yılmaz

Bu arada unutmadan, seçim bitince Samsunspor'u unutanlardan olmadı o... Bu yüzden maçı bizimle birlikte boynundaki Samsunspor atkııyla izleyen ve bir politikacıdan önce sadece samsunsporlu oaln Sn. Mehmet Atalay'a teşekkür ediyorum.

Baskent_Samsunspor

bu takım bırak beraberliği gol atması bile mucize olur istemediklerinden değil beceriksizliklerinden oynayamıyorlar

ali ihsan

Maça geçmeden önce protokol tribününe değinmek istiyorum. Şehrin valisi, şehrin vekili ve bu şehrin insanlarının verdiği oylarla seçilen ve şu anda Bayındırlık Bakanlığı koltuğunda oturan Sayın Bakan yerlerini almışlar. Şehrin Belediye Başkanı ise her zamanki gibi gene teşrif buyurmamışlar.

Şöyle bir hafızamı yoklayıp  birkaç sene geriye gidiyorum. Mesela Eskişehir, takımı senelerce Süper Ligin uzağındaydı. Siyasetçilerin desteği ile şu an Süper Ligteler. Biraz güneye gidiyorum. Antalya şehri , onlar da Bakan desteği ile Süper Ligte yerlerini aldılar. Kasımpaşa'yı söylemeye bile gerek yok zaten, onlar semt takımı olmalarına rağmen içlerinden bir Başbakan çıkarmanın keyfini Süper Ligte sürüyorlar. Bu örnekleri fazlasıyla çoğaltmak mümkün. Bizler de şehrimizden bir Bakan çıkınca makus talihimizin değişeceğini, diğer şehirler gibi bunun meyvalarını toplayacağımızı düşünmüştük. Meğer ne çok şey hayal etmişiz haberimiz yokmuş. Bırakın Süper Lige dönmeyi Bank Asya'da bile tutunabileceğimiz bile meçhul artık .  Adım adım eriyoruz. Siyasilerden tık yok. Şehrin ekabir kadrosundan tık yok. İş adamları, sivil toplum kuruluşları ilgisiz. Kısacası şehir Samsunspor'a sırtını dönmüş vaziyette.

Yönetime bakıyoruz. Deplasmana gidemeyen bir başkan, birisinin söylediğini diğeri yalanlayan yönetici topluluğu var. Takıma sezon başı doğru dürüst transfer yapmayı becerememiş;  hadi onu geçtim doğru dürüst kamp yapma imkânını bile sağlayamayan ama buna rağmen burunlarından kıl aldırmayan kişilerden oluşan bir ekip iş başında. Samsunspor tarihinin en vasıfsız ve beceriksiz yönetimi olarak tarihe geçeceklerdir bence. Anlamadığın şey ise şu ; Bir başkanın ve yönetiminin istifa etmesi için gereken şartlar fazlasıyla mevcut iken halen o koltuklarda nasıl oturabiliyorlar şaşırmamak elde değil. Yoksa "bizim bilmediğimiz şeyler mi var?"

Taraftara bakıyoruz aynı şehir gibi bir bölünmüşlük hakim. Statta sesler birbirini bastırıyor. Rakip takıma bir baskı oluşturmak ne mümkün. İki taraftar grubunun arasında polis kordonu olması sanırım çok şey anlatıyor tribünlerimiz açısından . Tek ses tek yürek olamadıktan sonra bu kara bulutların üzerimizden dağılmasını beklemek hayalcilik olur. Bir takımı ayağa kaldıran şey taraftarının gücü ve büyüklüğüdür. Samsunspor taraftarının büyüklüğünden hiç kimsenin şüphesi yok ve olamaz da. Lakin gücü bu oranda mı orası bir soru işaretidir maalesef.

Gelelim takıma. Ben sahada bugün 11 tane şık tasarlanmış Samsunspor forması görebildim sadece. İçlerinde ki kişilerin o kutsal formayı taşımaları benim açımdan utanç vericidir. İki pas yapmaktan aciz, mücadele etmeyi bile beceremeyen, son oynadığı  6 resmi maçta gol atmaya muvaffak olamayan ve bu gidişle bu rekoru geliştirmeye aday bir oyuncu grubumuz var. Sene başı iyi çalıştırılmadıkları için güçsüz ve bir o kadar da vurdum duymazlar. Lige verilen arada bu takımın esaslı bir kamp yapması şart. Yoksa çanların kimin için çaldığı aşikar . Geçen sezon ligin ilk yarısında 9 puan alabilen,  2. devre topladığı 30 puana rağmen averajla düşen Sakaryaspor örneği hafızalarımızda ki tazeliğini korumakta . 12. hafta sonunda elimizde sadece 8 puan. Ne kadar hazin değil mi ?

Maça çıkmadan önce soyunma odasına puan tablosunu asmak bile bu maçı kazanmaları için yeterli motivasyonu oluşturmalıyken  maç sonu karşılaşılan tablo utanç verici gerçekten.

Uzun lafın kısası ; Ruhumuzu kaybettik ...

Hükümsüzdür ...