Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 April 2011, 16:42:32
Dilaverle aranızda gecen nedir ? Açıkla da bilelim kalpar.

kalpar'la arasında birşey gecenler takım falan kursalar onlar da şampiyonluga oynar heralde kardeşim  :D

düşünsene anıl'ı, oktay'ı, cenk'i, dilaver'i...

Lusage

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 April 2011, 16:42:32
Dilaverle aranızda gecen nedir ? Açıkla da bilelim kalpar.

Cenk'i o aldırmadı.
Anıl'ı o aldırmadı.
Dilaver'i o aldırmadı.

Bu 3 oyuncuyuda Üseyin efendi beğenipte kadroya katılmasını istemedi. Cenk'i iş adamlarımız getirdi. Anıl Turgut transferine karşılık mecburiyetten geldi. Dilaver'i de yönetimden adını hatırlayamadığım birisi aldırdı.

Neden oynamadığı (Oynatılmadığı..) bu kadar basit.. Sir Üseyin istemedi de ondan. >:( >:(

Serkan

Kalpar amca; Dilaver ile başlasan şuanda çiftlikte bir ara sokakta şampiyonluk kutlamalarında içiyorduk ?

hakan55

Kalpar geleli bugün tam tamına 1 sene 6 ay olmuş .:.:.   ..İstikrardan yanayın ama senden yana olamıyorum bir türlü kalpar.

GökhanÇağlar

biz ne kadar istemesek de yönetim seneye Kalpar la devam edecek gibi...

zenke

doğruları yanlışları olsada daha iyisi gelmediği sürece kesinlikle devam edilmeli

SametYılmaz55

dışardan bakıldığında herşey çok güzel gözüküyor başka insanlara.yönetim saçma sapan işlere imza attı bu sene,kalpar desen gene aynı bunlara rağmen şampiyon olacağız Allah'ın izniyle.Hoca gözünü seveyim bu hafta adam gibi şeyler yap şampiyon olalım yeter daaa artık

twitter

2 haftadır bu taraftara galibiyet hediye edemediniz, o kadar insanı yine galibiyet göstermeden evlerine göndermeyin. Önemli değil oyun falan kazanalım sonra diğer maçların sonuçlarını bekleyelim.

Sonuna Kadar 55

hüseyin keşke samsun a daha gelse idi çok şey değişik olur o zaman

kumköylü ahmet

2 haftadir galibiyet edemediler dogru ama 3 haftadirda hep zor maclar oynadik denizli,erciyes ve ordu hepsininde dönüm maclariydi ee bu haftada öyle güngören macida kolay olmayacak ama Biz Samsunsporuz.Teknik Direktörümüz Bence En Iyi Toplayabildigi Puanlari topladi.Bu Hafta Seyircimiz Sayesinde Alacagiz Ve Samsunu Yakacagiz..Hep Son Sans Olarak Bizim Maclara denk geldi bu takimlar ama yeter artik bu hafta daha beraberligi bile kaldiramayiz ve ALLAH`in izniyle Alacagiz

kalptenþimþek

valla kalpar bu balla samsunun sir hüseyini olur 

kalptenþimþek

sir hüseyin kalpar.. yakında çocukluğuna da ineceğim.. :)

mehmet yılmaz

Antep'te Küçük Hüseyin, Hüseyin ve Hüseyin III var. Acaba hangisi bizim Kalpar hoca?  ;D

kalptenþimþek

29 April 2011, 22:01:50 #763 Son düzenlenme: 29 April 2011, 23:12:11 kalptenþimþek
büyük hüsoymuş bizimkisi :)

o sezon(83/84) antep küme düşmüş..sonrasında hüseyin kalpar bedelsiz olarak satış listesine koymuşlar..

Burak

Ferhat Abi çok korkuyorum senden  .:.:. .:.:. .:.:.